Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 15 Şubat 2008 -Kadıköy Shaft Blues & Jazz Bar saat 22:00...  (Okunma Sayısı 467 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
commandante
B.Ö Üye *
*

« : 14 Şubat 2008 22:43:25 »

Başlık yok açayım dedim yarın aksilik olmazsa ordayım

saat 22:00...
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2008 22:49:30 Gönderen: Doink » Logged
commandante
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #1 : 18 Şubat 2008 09:10:11 »

Arkadaşlar biraz geçte olsa konser hakkında görüşlerimi yeni yazabiliyorum
Konuya şurdan başlıyayım eğer çok fazla bulutsuzluk özlemi çekmediğim sürece Shafta bir daha gitmem her gidişimde aynı tipler saçma sapan hareketler yapanlar konserden uzaklaştırmaya başlıyor
2. olarakta gruba bir eleştri yapmak istiyorum bulutsuzluk özlemi dinlerken şarkılarda benim için çok önemli ritimler vardır bu akış değiştiği zaman şarkı ne yazıkki kopuyor daha doğrusu batıyor bu bilerekmi yapılıyor neden yapılıyor çok merak ediyorum

herkese sevgiler
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #2 : 18 Şubat 2008 10:34:37 »

hangi şarkılarda oldu commandante?
Nirvana
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #3 : 18 Şubat 2008 10:43:58 »

Konuya şurdan başlıyayım eğer çok fazla bulutsuzluk özlemi çekmediğim sürece Shafta bir daha gitmem her gidişimde aynı tipler saçma sapan hareketler yapanlar konserden uzaklaştırmaya başlıyor
2. olarakta gruba bir eleştri yapmak istiyorum bulutsuzluk özlemi dinlerken şarkılarda benim için çok önemli ritimler vardır bu akış değiştiği zaman şarkı ne yazıkki kopuyor daha doğrusu batıyor bu bilerekmi yapılıyor neden yapılıyor çok merak ediyorum

herkese sevgiler

2. sorunun veya yazının çok basit bir cevabı var... deniz gibi bir gitaristle bu iş olmaz... sadece sert tonajlara sahip bir pedalla gitarist olunmaz.... bursa konserinde de nejat fırça atar gibi olmuştu... açıkcası bu grup bu gitaristle fazla zaman kaybetti...

-----Gelişim Evrem-----

SeSSiZLiGiNuGuLTuSu
_Nirvana_
ahmet
sperm
commandante
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #4 : 19 Şubat 2008 08:47:49 »

hangi şarkılarda oldu commandante?
Bir kaçtane var ama boyalı kuş çok barizdi benim için
commandante
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #5 : 19 Şubat 2008 08:53:30 »

herkese sevgiler

2. sorunun veya yazının çok basit bir cevabı var... deniz gibi bir gitaristle bu iş olmaz... sadece sert tonajlara sahip bir pedalla gitarist olunmaz.... bursa konserinde de nejat fırça atar gibi olmuştu... açıkcası bu grup bu gitaristle fazla zaman kaybetti...
Bilerekmi değiştiriliyor derken aslında onu söylemek istedim  artık  denizide fazla eleştirmekte istemiyorum çünkü çok fazla müzik bilgim yok bunun nejatla da bir ilgisi olabilir
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: