Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: BEYAZ MELEK  (Okunma Sayısı 528 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
redcloud
B.Ö Üye ***

çok isteyince oluyordu hani?

« : 19 Kasım 2007 17:57:15 »

isminden güzel bir film ve izlemeye değer...

Yaşlanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedası Tıpkı Dün Gibi, Köşeye Çekilip Ağlıyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme. Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün!..
puratu
Global Moderator
B.Ö Üye *****

« Yanıtla #1 : 01 Aralık 2007 20:56:27 »

son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biriydi. açıkçası tavsiye üzerine gittim ve izlerken bazı sahnelerde alt üst olduğumu söyleyebilirim. toplumsal bir yaraya insanların hayatlarındaki sıradışı noktalarla değinmiş, bazı sahneler etkileyici, izleyiciyi içine çekmeyi başarıyor.. gidilip görülmeli bence.

Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #2 : 01 Aralık 2007 21:11:14 »

Filme gitedim ama denildiği gibi çok güzelse, Mahsun Kırmızıgül'ün böyle bir film çekebilecek kadar tecrübesi nereden geliyor.

biri bana anlatsın
puratu
Global Moderator
B.Ö Üye *****

« Yanıtla #3 : 01 Aralık 2007 21:19:16 »

zaten işin ilginçliği orda, gerçekten çok güzel film çekmiş, çok başarılıydı, şaşırsamda tebrik ediyorum.  Sırıtan

bltszlk
B.Ö Üye **
**

başka bi dünya böylesi degil benim istediğim

« Yanıtla #4 : 02 Aralık 2007 11:28:14 »

Filme gitmedim ama denildiği gibi çok güzelse, Mahsun Kırmızıgül'ün böyle bir film çekebilecek kadar tecrübesi nereden geliyor.

biri bana anlatsın

anlatılanlara göre

Çok dizi çevirmiş Mahsun Kırmızıgül tecrübesi yok değil yani ustalar bunun gibi şeyler söylüyorsa bence baya başarmış ben izlemedim kendi yorumumu getiremicem ama filmde oynayan ustaların film hakkında söylediklerini dinlerseniz haklı bulabilirsiniz.

altın yağmur

globalleşme sıradan bir amerikalının dünyanın her yerinde kendini evinde hissetmesine yaradı...
redcloud
B.Ö Üye ***

çok isteyince oluyordu hani?

« Yanıtla #5 : 28 Aralık 2007 15:42:24 »

mahzun kırmızıgül arena'da yaşlılara işkence sahnelerini izlemiş ve söylediğine göre bu filmi de oradan esinlenip yapmış...

Yaşlanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedası Tıpkı Dün Gibi, Köşeye Çekilip Ağlıyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme. Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün!..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: