Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bir Mail  (Okunma Sayısı 591 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« : 26 Eylül 2007 15:02:55 »

Bulutsuzluk.net üzerinden ilginç bir mail geldi. sizin de bu konuda ne düşündüğünüzü merak ettim..

Alıntı
merhaba
sorum nejat abi yedir   22 temmuz seçimlerinde beni çok şaşırttınız mor ve ötesi gibi baskın oran ve ya ufuk urasa verirsiniz diye düşünmüştüm sonra siz referans oldunuz ve desteklediğiniz siyasi partinin yayınları okumaya başladım çok doğru tespitlerdi gerçekten ve kararımı değiştirip sürüden ayrılma zamanı diyerek önceleri eleştirdiğim görüşe ilk  oyumu  verdim soru şu cumhuriyetmitinglerini sert bir şekilde eleştirirken bu adamlar eger onlar gibi düşünüyorsanız neden bu mitinğlere çıktınız bence olmadı devrimden soldan bahsederken solun önünü tıkayan bu oluşumlarda yer almasaydınız bulutsuzluk özlemi için daha iyi olurdu solun ilkesizlikle yürüdüğü bir yolda sizi orda görmek istemezdik ama bana yeni aydınlık yollar bulmam da fenerim oldunuz ginede sizi seviyoruz belki bir gün aynı meydanlar da buluşuruz sevgiyle kalın tüm samimiyetimle
yasin b.ö
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #1 : 26 Eylül 2007 17:07:35 »

Yapılan mitinglere bende katılmadım.Çünkü katılırsam AKP'yi biraz daha meşru kılacağımı düşündüm.Bunu zaten mitingler konusu başlığı altında da dile getirmiştim.

Bulutsuzluk Özlemi'ninde katılmasını istemezdim.Bu yazıya biraz katılıyorum....
puratu
Global Moderator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #2 : 26 Eylül 2007 23:04:23 »

bu mitingler çok eleştirildi, faşistler gövde gösteri yaptı denildi, demokratik değildi denildi vs vs...
bende bulunduğum ilin add şubesi bünyesinde mitinglerin istanbul ayağına katıldım. yukarıda denildiği gibi amaçlarla gelenler vardı, aşırı milliyetçi grupların desteklediği öğrenilince geri çekilen kurumlar oldu... ama tüm içtenliğiyle cumhuriyet için, demokrasi için, laiklik için orada olanların sayısı oldukça fazlaydı. ben türkiye üzerinde oynanan tüm oyunlara rağmen hala, tehlikeden rahatsız bilinçli olan insanların yapmacık bir şekilde orada toplanmış olacağına inanmıyorum. yapılan haksızlıklara karşı bir patlama oldu o gün bu bağlamda düşünüp nejat ın mitinge katılmasını da yanlış değerlendirmiyorum.
« Son Düzenleme: 26 Eylül 2007 23:06:55 Gönderen: puratu » Logged

www.allianoi.org

.........Duydun mu denizin kokusunu
Tattın mı derinde tuzunu.................
eskici
B.Ö Üye **
**

YeLKeN aÇTıM RüZGaRa...

« Yanıtla #3 : 27 Eylül 2007 01:20:19 »

"ne mutlu türküm degilim demiyenler düsmanimizdir" denilen bir mitingin adi ne demokrasiyle ne de baska bir seyle bagdastirilabilir diye düsünüyorum...
açikçasi benimde merak ettigim bir konu o mitingde olmasina neden neydi...?

puratu
Global Moderator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #4 : 27 Eylül 2007 01:35:37 »

"ne mutlu türküm degilim demiyenler düsmanimizdir"

bence türkiye deki en büyük problemlerden biri aslında bu olay; birilerinin bu cümleyi söylemesi ve bu cümleden yola çıkıp genellemeler yapılması. açıkçası çeşitli etnik kökenlerin bulunduğu bir topluluklaydım, ve benim bulunduğum ortamda da herkes halkların kardeşliğini ön planda tuttu. artık bu söylemlerin ne amaçla yapıldığını daha net anlamalıyız.

not: eskici lafım sana değil sadece ben bu konuda genellemeler yapılıp haksızlık edildiği düşünüyorum.

saygıyla...

www.allianoi.org

.........Duydun mu denizin kokusunu
Tattın mı derinde tuzunu.................
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: