Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: BARIŞAROCK 2007- Biz gidiyoruz, sizleri de bekleriz...  (Okunma Sayısı 2686 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ONURS3
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #45 : 30 Ağustos 2007 01:10:39 »

demir demirkanın açıklaması neymiş Ney

Küçük bir martı bu Jonathan...
Küçük bir martı..O kadar.
Uçmak istiyordu Jonathan...
Uçmak istiyordu ama farklı!
Jonathan...
Bir gün çok yükseğe çıktı Jonathan...
Bulutlara değdi kanadı...
Ve kendini denize bıraktı...
Ve kendini bıraktı!...
puratu
Global Moderator
B.Ö Üye *****

« Yanıtla #46 : 30 Ağustos 2007 01:14:58 »

http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=161625209&blogID=304274102

bu linkten demir demirkan ın açıklamasına ulaşabilirsin.

saygıyla...

ONURS3
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #47 : 30 Ağustos 2007 01:22:18 »

hımm tmm tşklr... Gülümseme

Jonathan...
Ve kendini bıraktı!...
Bulutsuz--luk
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #48 : 30 Ağustos 2007 12:09:05 »

ya böyle diyosunuz ama bi bakımdan ticarete dönüştürmeleride normal bişey sponsorsuz bi festival için gönüllülerin verebileceği bi para değil 200 milyar bu parada ancak tuvaletlerden yemeklerden falan çıkar.bide bi davayı kaybetmişler 10 bin dolar tazminat topluyolardı.demir demirkanı okudum ama ben küfür etmekte ısrarcıyım çünkü demir festivalden 1 hafta önce aranıyo çıkıcakmısınız diye adam sorun yok diyo ve çıkmıyo.belkide demirin suçu değidir menajerinin suçudur ama bizlere yapılan büyük bi saygısızlıktı.bide şu bira standlarında sadece bira değilde su falanda satılsa mükemmel olucak ama kadife çekiçle standların arası üşenilicek kadar var.
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #49 : 01 Eylül 2007 20:03:44 »

Şimdi skyturk'te musa'nın mikrofonu diye bir program izledim. Barışarock'taydı. adam soruyor ordakilere

1 Eylül Barış günü size neyi ifade ediyor?

biliyor musunuz bir kişi bile cevap veremedi... Duvarlara vurdum kafamı. bu nasıl bilinçsizlik. Erkek olsalar hadi ortama geldiler diycem. Hepsi de kızdı. kikiriler arasında "bilmiyorum kiiii " diye cevap vermeye utanmadılar.

işte BarışaRock'ın düştüğü durumun  en açık göstergesi bu
ONURS3
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #50 : 01 Eylül 2007 20:16:26 »

Kararsız Kızgın

Jonathan...
Ve kendini bıraktı!...
commandante
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #51 : 02 Eylül 2007 16:44:20 »

Acaba bizmi  herkesi çok büyütüyoruz yada etrafımız gibi zannediyoruz yada şöyle diyelim ben türkiyede gerçekten kaç tane rock grubu var demiştim (metal) gruplarıyla karıştırmayalım rock müzik protes müzik dir rock müziği laylaylom değildir % 99 u popüler müzik altında rock müziği yaparsa rock gençliğide güler geçer cumartesi gündüz saatlerinde ismini unuttuğum grup çalıyordu bazıları başladı en büyük asker bizim asker diye savaşa karşı yapılan bir festivalde soslist bir yerde uyarmak zorunda kaldı durum hiç iç açıçı değil
eskici
B.Ö Üye **
**

YeLKeN aÇTıM RüZGaRa...

« Yanıtla #52 : 02 Eylül 2007 21:56:09 »

bu festival hiçbirseye hizmet etmiyor ne yazik ki...
aslinda hizmet ettigi birseyler var tamamen hiç degil!!!
mesela kokusmusluga ahlaksizliga ve her türden düzensizlige hizmet ediyor ama yola cikis amaci bu degildi simdi geldigi nokda içler acisi...
festival boyunca bende oradaydim ve bir daha ki sene gidip gitmemekde kararsizim...

İntro muros;Et extra
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #53 : 03 Eylül 2007 14:19:04 »

bu sene çok isteyipte gidemediğim festivallerden biri barışa rock ama çevremdeki insanlardan yorumlarını dinlediğim ve sizlerinde değindiği sebeplerden dolayı kaçırdığıma pek de üzülmedim.Barışın ne demek olduğunu iştirak edememiş daha çocuk denebilcek yaşta (bu senen yaş sınırı olmadığından 12-16 yaşlarınada çocuklar çok fazlaymış) onun bunun özentisi olup kendini greenpeace'ci, rockçı sanan tayfa ve "barışa rock"ı belediyelerin düzenlediği halk günleri sanan festivalin konseptini anlamamış yetişkin ve barışın silahla askerle çözülebileceğine inanan insanlar tarfından rezil edilen garip bir festival olmuş.Çevremde oraya giden herkesin düşüncesi bu yönde ve seneye gitmemeyi düşünüyolar.Bence bu raddeden sonra düşünülmesi gereken nerede hata olduğu.Nerede yanlış yapılmıştı ki bu festival bu hale gelmişti? 

İntro muros;Et extra
ONURS3
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #54 : 03 Eylül 2007 15:16:34 »

Ya ben kendi yaş grubumda(bu arada 16 yaşındayım) gördüğüm kadarıyla gerçekten çok gereksiz bi lay lay lom akımı var..Bukadar mı bilinçsiz olur insan hani böle bişilerden bahsediyosun adamların verdiği tepkiler bize mi kaldı bunları düşünmek tepki göstersen nolucak şeklinde...Ve hayat duruşları bunlar üzerine kurulu...Hani barışarock'ın belli bir amacı vardır insanların ıkçılığa,savaşa,emperyalizme... tepkisini o festival ortamında müzik kitleleriyle göstermek..Fakat bunların amacı herşey bi kenara orda kendini göstermek,içmek,dağıtmak bi bakıma biz özgürüz modunda takılmak...Bende kiminle konuştuysam önümüzdeki yıl gitmeyi düşünmüyor ama umarım barışarock daha fazla amacından sapmaz...Yoksa çoğu müzisyen ve asıl kitlesi tarafından tercih edilen bi festival olmaktan çıkıcak gibi...

Jonathan...
Ve kendini bıraktı!...
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: