Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 15 temmuz2007 - KADIKÖY iskelesi  (Okunma Sayısı 1053 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hasta_siempre
B.Ö Üye ***

« : 08 Temmuz 2007 22:15:55 »

TKP'nin sitesinde rastladığım bir afişte yazıordu. şaşırdım konser takvimine baktım orda da göremedim. ben de burda başlık açtım.
TKP'nin Mitinginde 15 temmuzda KADIKÖY iskele meydanında saat 18'de.. Sebahat AKKİRAZ da orda olcakmış.

hayata başlarken şartları sen koymadın ki, sana sanal bi dünya sundular....
bulutsuzemre
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #1 : 09 Temmuz 2007 10:38:36 »

bunda sasırılacak bi sey yok dogrudur ben de onaylayayım
ankarada nasıl tkp senlıgınde bulunduysa bulutsuzluk özlemi
15 temmuz da da kadıköydedir nejat yavasogulları
bulutsuzemre
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #2 : 09 Temmuz 2007 10:48:40 »

ki hala dunku konserin yorgunlugu var ustumde yani dun nasıl bulunduysa anlamında soyledim(onceki mail imde)..
konser superdı ama dınleyıcı kıtlesı zayıftı
ikincisi konseri ilk ben duyuruyorum bulutsuzluk.com dan da once bu siteden duyurmaya calısıyorum cogu konseri.... ilk ben duyurunca  da bana mail atıyor site admin i konser var bu link e tıkla diye  ki zaten o link i acan beni ..galiba o mail toplu atıldıgı ıcın yanı herkese atıldıgı ıcın oyle olmustur(bunun mantıgı yalnızca bu olabilir baska bi mantık goremıyorum)
ben burdan duyurmama ragmen birileri cıkıp okan abiye nıye bıze haber vermıyorsunuz konserlerı dıyor
zaten ben duyurmusum onceden bida niye haber verılsın kı bunu da anlamıs degılım
yok biz daha once duyurmak ıstıyoruz diyosanız ne alaaaaaaa ben de site ye gırmem bos yere zaten baskaları duyurmustur derim(bunun da mantıgı yalnızca bu olabilir baska bi mantık goremıyorum yıne)
hasta_siempre
B.Ö Üye ***

« Yanıtla #3 : 09 Temmuz 2007 12:07:02 »

ben forumda rastlamayıp da TKP'nin sitesinde görünce foruma koyayım dedim. şaşırdığım konu forumda görmeyipde diğer sitede rastlamam oldu. neyse bi aksilik çıkmazsa orda olcam.

hayata başlarken şartları sen koymadın ki, sana sanal bi dünya sundular....
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #4 : 09 Temmuz 2007 13:54:48 »

ki hala dunku konserin yorgunlugu var ustumde yani dun nasıl bulunduysa anlamında soyledim(onceki mail imde)..
konser superdı ama dınleyıcı kıtlesı zayıftı
ikincisi konseri ilk ben duyuruyorum bulutsuzluk.com dan da once bu siteden duyurmaya calısıyorum cogu konseri.... ilk ben duyurunca  da bana mail atıyor site admin i konser var bu link e tıkla diye  ki zaten o link i acan beni ..galiba o mail toplu atıldıgı ıcın yanı herkese atıldıgı ıcın oyle olmustur(bunun mantıgı yalnızca bu olabilir baska bi mantık goremıyorum)
ben burdan duyurmama ragmen birileri cıkıp okan abiye nıye bıze haber vermıyorsunuz konserlerı dıyor
zaten ben duyurmusum onceden bida niye haber verılsın kı bunu da anlamıs degılım
yok biz daha once duyurmak ıstıyoruz diyosanız ne alaaaaaaa ben de site ye gırmem bos yere zaten baskaları duyurmustur derim(bunun da mantıgı yalnızca bu olabilir baska bi mantık goremıyorum yıne)

bulutsuzlukemre olayları tam anlamadan yorum yapıyorsun. Biz bu konserden önce malleştik bu konuda.  Madem Okan Bey'i savunuyorsun sana da anlatayım. Uzun süredir gruptan kimseye ulaşamadığımız için Okan bey'e mail attık ve grup tatilde konser monser olmayacak dedi. Durup dururken de haber üretemeyiz de mi diyerek sanki mail atıp bilgi isteyerek kabahat işlemişiz gibi davranıldı. "O zaman 8 temmuz şu şu konseri yalan mı acaba "diye cevap verdim.Bunun üstüne henüz konser kesinleşmedi hala anlaşamadığımız noktalar var dedi (Artık siz düşünün önceki mail ile çelişkiyi)

Toplu Mail işine gelince ...konserin kesinleştiği belli olunca tüm bulutsuzluk.net üyelerine toplu mail atıldı. Bunu genelde yaparız. Bunun nesinden şikayetçi olunuyor anlamadım. Kaldı ki sen buraya yazdığın için atmadık bu maili. Grubun mail grubunda kesinleştiği belirtildiği için atıldık.

Sen bazı konular hakkında mantık yürütmüşsün ama ben senin yazdıklarına bi türlü anlam veremiyorum. Kusura bakma ama Ne için haber veriyorsun bu konserleri artık kafamda soru işaretleri belirdi.

Artık siteyi kapatma noktasına geldik. peşlerinde koşturmaktan yoruldum. Kusura bakma bulutsuzemre ama hergün mail geliyor.. şu şu tarihte bulutsuzluk özlemi konseri düşünüyoruz sitenizden duyurur musunuz diye. Hangi birine güvenelim? Bilgilerinin güvenilir olduğunu nerden bileyim?  "Kusura bakmasınlar ama gurba değer veren bir fan sitesine bir mail atmak bu kadar mı zor? Bu kadar mı ilgisiz olunur bir siteye?Onur beyle görüşüyoruz "tamam akşama ben size mail ile ulaşıcam" diyor ama bir geri dönüş göremiyoruz. Kaçıncı bu? Yemin ederim şu siteyi oluşturmak için sabahlaığımız gecelere acımasak kapatıp gideceğim artık.

Bundan sonra sitede kesinleşmemiş konserlerin duyurulmasına izin vermeyeceğiz. Gruptan birinin birinci ağızdan bildirmesi gerekiyor. Bildirmezlerse kendileri bilir. Ben elimden geleni yaptım. Bu grup bu oluşumu görmezden geliyorsa, umursamıyorsa kendileri bilir.

Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #5 : 09 Temmuz 2007 14:43:46 »

Madem Okan Bey seninle bu konuyu paylaştı benim de mailleri paylaşmam da sakınca yoktur umarım;
Alıntı
Ömer, grup uzun bir konser turnesinden sonra su anda bir faaliyette bulunmuyor. Herhangibir aktivasyon olsa zaten biz bunu gerek mail yoluyla gerekse siteden duyururduk. Konserleri zaten grubun sitesinden konserler bölümünden duyuruyoruz. E konser yoksa da yazmiyoruz zaten. Yebni albüm su an beklemede. Herhangibir gelisme olursa zaten herkese haber verecegiz. E simdi grupta herhangibir gelisme yokken sirf siz haber alamiyorsunuz diye uyduruk haberler ve konserler üretemeyiz sanirim anlayis gösterirsin. Bazen her grup bir bosluk dönemine, bir suskunluk dönemine girer. O siralar hiçbir faaliyet göstermez dolayisiyla çakma haberler de üretmez. Anlayacagini ümit ediyorum.

Buna karşılık benim mailim

Alıntı
En azından grubun tatilde olacağını ve bir konser takvimi
belirlenmediğni bilmemizin hakkımız olduğunu düşünüyoruz. Kaldı
ki biz durduk yere bir haber üretmenizi istemiyor, bilmemiz gerekenleri
bildirilmesinin çok da zor olduğunu düşünmüyoruz. Özellikle  Onur
Bey'e gerek telefonla gerekle maille ulaşamayıp herhangi bir sonuç
alamamıdan dolayı size mail attık.

BuŞekilde sizi rahatsız edercesine bir mail atmışsak özür dileriz.

Gelen Cevap

Alıntı
Ömer sitem dolu mailine bir anlam veremedik. Kaldı ki; grubun şu anda bir faaliyet içersinde olmadığını, tatilde olduğunu duyurmamıza gerek yok. Bilmeniz gereknleri zaten size iletiyoruz. Bu maili Onur a atmışsın bana atmışsın veya başkasına atmışsın farketmez. Zaten biz hep beraber okuyup cevap yazıyoruz. Canını sıkma. Rahatsız olmuş değiliz ama herhangibir gelişme olduğu takdirde gerek siteden gerekse mail yoluyla bildireceğiz.Sevgiler.

Aynı gün içerisinde yazdığım cevap

Alıntı
Merhaba

8 Temmuz Ankara Batýkent Vedat Dalokay Parký Konseri yalan bir haber mi
acaba?

Cevap;

Alıntı
Henüz kesinlesmemis bir haber, bazi konularda hala anlasilamadi.
bulutsuzemre
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #6 : 09 Temmuz 2007 14:54:32 »

ben sasırmanı orada olmalarına bagladım ozur dılerım o kısmı tama nlayamadım
belkıda sadece nejat yavasogulları katılacagı ıcın forum a konulmamıstır
ok erkan?Ney
bulutsuzemre
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #7 : 09 Temmuz 2007 15:12:46 »

birincisi ben yıllardır bu sitenın ve yahoo grups un kuruldugu ilk gunden beri bulutsuzluk com un uyesiyim... yanı hem bu acıdan hem  de yakınlıgımdan dolayı herkes degılım..bu yuzden kıme guvenecegınıze daha kolay karar verırsınız. ..... ki merak etmeyın ben buraya konser duyursu koydugum zaman hem 1. agızdan haberını almıs hemde kesınlesmısken koyuyorum....amacım burada farklı bi misyon ustlenmek degıl...sadece duyurusu yapılmadıgını farketdigim konserın duyurusunu yapmak..okan abi nin de dedıgı gıbı zaten  gerek mail yoluyla gerekse bulutsuzluk com un konserler bolumunden duyuru yapılıyor o duyuru buraya tasırsınız..yavvv konserler yoksa hem mail lerde hem de com.un konserler bolumunde; zaten takvım belırlenmemıstır.yani bide konser takvım ı belırlenmedı mı denılsın..konser mı uydurulsun yavvvvvvvvv
ortada abartılcak bı durum yok bence...okna abi ve onur abi ye sitem de yersızdır...acıtasyon da yersızdır....
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #8 : 09 Temmuz 2007 15:37:01 »

acıtasyon? hangi cümlem acıtasyon söyler misin bana?

o yazışma 3 gün içerisinde yapıldı. ve sen buraya yazdığında önceki gün tatildeyiz derken sonraki gün o konser daha kesinleşmedi dedi. O zaman ya sana kesin dediler ya da  sen buraya kesin olmayan bi bilgiyi aktardın. hangisi acaba?

Burası mail grubundan da bulutsuzluk.com'dan da önemlidir. Çünkü burada bir birliktelik var. Burası grubun varolma sebebi olan bizler yani sevenlerinin yeridir. Bunu grubun anlamamasını kısmen anlıyorum ama bu bizim grubumuzun içinde buulunan birinin anlamamasını anlamıyorum. Kendimizi kandırmayalım. bulutsuzluk.com ne kadar sık güncelleniyor? yahoogroups'a  aydan aya mail atılıyor. Bak zeytinlide de çıkacaklar. hangi bulutsuzluk sitesinde yazıyor?

Bu sitenin değeri bilinmiyor. Umursanmıyor.

Biz bunları dediğimizde ciddiye alınmıyoruz. Belki sen iletirsen ciddiy alırlar
bulutsuzemre
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #9 : 09 Temmuz 2007 15:54:34 »

yahoo groups a neden aydan aya mail atıldıgını neden kapalı oldugunu bılıyormusun..işte bilmiyorsun nedenlerını o yuzden yahoo groups a aydan aya mail atılıyor dıyorsun...
cıkaracagımız sonuc bu mu yani bu site onemsenmıyor...denız abi demin bakıyordu siteye mesala berke abi sık sık giriyor siteyı zıyaret edıyor...ıkı uc konser haberı ozel olarak duyurulmadı dıye toptan umursanmıyor dıye mı ılan edıcez
konserler bolumune (comdaki) grup parayı alınca oradan duyurur..bunun dısındakı duyuruları bu sıteden yapılabılır..zeytınlıktekının de (com)dan duyurulmamıs olması bu olabılır diimi??
konuyu fazla uzatmanın anlamı yok ..yeterlı bence...
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #10 : 09 Temmuz 2007 16:43:36 »

bulutsuzemre Deniz ve Berke'nin ne kadar umursadığını diğerlerinin ne kadar umursadığını bu siteye varını yoğunu veren biri olarak iyi biliyorum. Yahoogroups'un konumuzla alakası yok (ki bu oluşumun içindeydim.) Ben cevap yazdığın mesajı senin yazdığın tezler üzerine yazdım.

Bu site konserlerden habedar olmuyoruz diye Umursanmıyoruz demiyorum. Sıradan bir üye değilim değil mi  yaşanan (ve burada anlatılmayan) olaylara da bizzat tanık oldum bu sitede? Demek ki bu 2 sene sonunda vardığım kanı bu.

konu uzamasın .  Sitenin kapatılması cddi bir şekilde düşünülmektedir. Umarım herkes için en iyi şekilde olur
tsira
Administrator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #11 : 09 Temmuz 2007 22:05:03 »

Ben güvenilirim ben şuyum ben buyum vesaire vesaire...
Yada site yöneticilerine sitemler hangisinden başlayalım....Ama asıl olay bulutsuzemre yani sitenin en eski üyelerinden bir tanesinin bizi bu denli anlayışsız şekilde eleştirmesi

Alıntı sahibi: bulutsuzemre
yahoo groups a neden aydan aya mail atıldıgını neden kapalı oldugunu bılıyormusun..işte bilmiyorsun nedenlerını o yuzden yahoo groups a aydan aya mail atılıyor dıyorsun...

Peki sen olan biten hakkında ne biliyorsunda bizleri eleştiriyorsun?
Açıkcası doink söylenenleri söylemiş bir iki kelamda ben etmek isterim....
menajer beyle yaşanılan mail trafiği yada telefonda bize söylenen ''tamam paşam akşama haber veririm sana'' ve akşam olup belki unutmuştur diyerekten bizim tekrar aramalarımıza karşılık telefonların açılmadığı maillere cevap verilmediği bir iletişim sıkıntısı var....Sanki büyük çaplı isteklerde bulunmuşuz gibisinden tavırların alınması
Yada sitenin 2,yıl kutlaması sırasında yaşanan absürd şeyler...Bizler hangisinden başlayalım...

Biz bunların hepsini bir kenara bıraktık tek istediğimiz konserlerin bizlere iletilmesi.Ki bu çokda büyük zahmetli bir iş değil sonuç itibariyle...Ama karşılaştığımız olay nedir.^^UYDURUK HABERMİ YAYINLAYALIM^^
Bizler bu siteden kazanç sağlamıyoruz bir şey yapmıyoruz ama zamanımızın büyük çoğunluğunu bu siteye ayırıyoruz.Hiç olmazsa buna saygı gösterilsin..

Fazla söze hacet yok açıkcası kimseyi yerden yere vuracak kadarda saygısız değiliz..
Artık biz bir şeyleri zamanın akışına bıraktık...Bu saatten sonra kim ne derse desin yada kim kime ne iletiyorsa iletsin...

dostlukla...

Alternatifdunyam.Com © | Başka Bir Dünya Mümkün...
bulutsuzemre
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #12 : 09 Temmuz 2007 22:17:07 »

ınanın gercekten cok anlamsız bi sitem sizinkisi ve yersiz ne yani asıl  sıkıntı ne;haber verılmemıs olmak mı yoksa kımsenın sıze cevap vermemesı mı telofonların acılmaması mı ve ayrıca tsira senın anlattıklarını ayrıntısına kadar bılıyorum...cevap verılmemesı tekrar dan aranmaması vb..(yani senın yazdıklarını)
benınm buradan duyurdugum bi konser neden size bi turlu haber verılmemıs..ben buradan duyurusunu yapmısım 2 gun sonra (com.) dan da duyurusu yapılmıs konserın hala konser nıye bızıe haber verılmıyor dıyorsunuz..sımdı bidaha bidaha ayrıca haber mı verılsın...kı duyurulmadıgı zaman lar zaten mail le duyruluyor...
donup dolasıp aynı seylerı soyluyorum bunu farketdım....
o yuzden baska bısey demıyorum.....
tsira
Administrator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #13 : 09 Temmuz 2007 22:28:37 »

Anlatılanları ayrıntısına kadar biliyorsan o zaman durup düşünmen gerekli...Ben neden hala daha bir şeyler yazıyorum diye...

Ne doink nede ben amanda aman önce bize haber verilsin yada bizi baş tacı yapsınlar pofpoflasınlar gibi ibarelerde bulunmuyoruz sanırım okuduğunu farklı yönde algılıyorsun...
Senin yazdığın konser için bize söylenen cümleyi doink aktarmıştı ama sanırım okumamışsın ben tekrardan aktarayım sana

Alıntı sahibi: Doink
Henüz kesinlesmemis bir haber, bazi konularda hala anlasilamadi.

Ne yapsaydık 1. ağızdan birisi bize bunu söylemişken biz durup yayınlasamıydık o konser duyurusunu.Sonra konser kesinleşmediği için  iptal edilsin siteden bu konseri öğrenen insanlarda ^^siz nasıl yöneticilersiniz ki uyduruk konser duyurusu yapıyorsunuz^^
derse bizim o insanlara ne gibi cevap verebiliriz...??

Biz kimseyi kandırma derdinde değiliz ki öyle niyetimiz olsaydı fazlasıyla fason konser duyurusu yapardık çok zor değil....Ama biz bir şeylere değer veriyoruz onun için bunların zarar görmesini istemiyoruz...
Ayrıca dikkatimi çeken nokta ise şu oldu bulutsuzemre..Daha öncesinde bu sitede dikkat ettiyseniz konserler gününden önce hatta haftalar öncesinden hem forumda hemde ana sayfada duyuruluyordu.İlk defa siz ana sayfamızda yayınlamadığımız bir konser duyurdunuz diye(Ki bu konser için bize kesin değil deniliyor) bu suçlayıcı tavırlar takınmanızın altında acaba ne gibi neden var?merak ediyorum
Sevgili bulutsuzemre hal böyle olunca sen yazılanları okumayıp kendini tekrar ediyorsun.Onun için ilk olarak yazılanları oku sonra savunma mekanizmasını uygula...

dostlukla...

« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2007 22:56:17 Gönderen: tsira » Logged

Alternatifdunyam.Com © | Başka Bir Dünya Mümkün...
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #14 : 09 Temmuz 2007 23:17:51 »

Burada kimse konserlerin haber verilmemesini dert etmiyor.

Sorun şu ki; sana 8 temmuzda konser var diyenler bize neden konser yok tatildeyiz diyor?

Bana birisi mantıklı bir açıklama yapabilir mi?
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: