Madem Okan Bey seninle bu konuyu paylaştı benim de mailleri paylaşmam da sakınca yoktur umarım;
Ömer, grup uzun bir konser turnesinden sonra su anda bir faaliyette bulunmuyor. Herhangibir aktivasyon olsa zaten biz bunu gerek mail yoluyla gerekse siteden duyururduk. Konserleri zaten grubun sitesinden konserler bölümünden duyuruyoruz. E konser yoksa da yazmiyoruz zaten. Yebni albüm su an beklemede. Herhangibir gelisme olursa zaten herkese haber verecegiz. E simdi grupta herhangibir gelisme yokken sirf siz haber alamiyorsunuz diye uyduruk haberler ve konserler üretemeyiz sanirim anlayis gösterirsin. Bazen her grup bir bosluk dönemine, bir suskunluk dönemine girer. O siralar hiçbir faaliyet göstermez dolayisiyla çakma haberler de üretmez. Anlayacagini ümit ediyorum.
Buna karşılık benim mailim
En azından grubun tatilde olacağını ve bir konser takvimi
belirlenmediğni bilmemizin hakkımız olduğunu düşünüyoruz. Kaldı
ki biz durduk yere bir haber üretmenizi istemiyor, bilmemiz gerekenleri
bildirilmesinin çok da zor olduğunu düşünmüyoruz. Özellikle Onur
Bey'e gerek telefonla gerekle maille ulaşamayıp herhangi bir sonuç
alamamıdan dolayı size mail attık.
BuŞekilde sizi rahatsız edercesine bir mail atmışsak özür dileriz.
Gelen Cevap
Ömer sitem dolu mailine bir anlam veremedik. Kaldı ki; grubun şu anda bir faaliyet içersinde olmadığını, tatilde olduğunu duyurmamıza gerek yok. Bilmeniz gereknleri zaten size iletiyoruz. Bu maili Onur a atmışsın bana atmışsın veya başkasına atmışsın farketmez. Zaten biz hep beraber okuyup cevap yazıyoruz. Canını sıkma. Rahatsız olmuş değiliz ama herhangibir gelişme olduğu takdirde gerek siteden gerekse mail yoluyla bildireceğiz.Sevgiler.
Aynı gün içerisinde yazdığım cevap
Merhaba
8 Temmuz Ankara Batýkent Vedat Dalokay Parký Konseri yalan bir haber mi
acaba?
Cevap;
Henüz kesinlesmemis bir haber, bazi konularda hala anlasilamadi.