akrep_u
B.Ö Üye *
|
 |
« : 26 Haziran 2007 22:31:41 » |
|
bence rock müzikte iyi yer edindi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
akrep_u
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2007 11:17:17 » |
|
sanırım kimse tanımıyor hayko cepkin'i... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bltszlk
B.Ö Üye **

başka bi dünya böylesi degil benim istediğim
|
 |
« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2007 21:16:38 » |
|
tanımıyor değiliz ama ne bileyim dinlemek pek hosuma gitmiyor. burda ki bi çok insanın da duymuş olduğundan eminim 
|
|
|
|
|
|
altın yağmur
globalleşme sıradan bir amerikalının dünyanın her yerinde kendini evinde hissetmesine yaradı...
|
|
|
ateş
B.Ö Üye *
OTLARIM YANAR,SENSİZLİK NADASINDA
|
 |
« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2007 09:08:09 » |
|
Arkadaşlar siz tanımıyor diiilsiniz ama onun daha şu anda birsürü fanı var. dinlemeseniz bile müziğine saygı duyun. onun sesine ve müziğine bayılıyorum şahsen. ama mesela sizin sevdiklerinizi de başkaları sevmiyor olablir. emege saygı
Düzenlenme sebebi:Yapılan imla hataları ve biçimsiz kelimeler
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2007 12:23:27 Gönderen: tsira »
|
|
bir sen var içinde ama senden başka
|
|
|
akrep_u
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #4 : 14 Temmuz 2007 17:16:12 » |
|
valla ben fan kulübüne üyeyim şarkılarını dinleseniz eminim seversiniz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeytantırnağı
B.Ö Üye *
İn miyim, cin miyim, ben neyim?
|
 |
« Yanıtla #5 : 11 Eylül 2007 22:13:00 » |
|
hiç sevmiyorum şu adamı..metal mi söylüyor türkü mü söylüyor belli değil :S
|
|
|
|
|
|
Denizin üstünde ala bulut yüzünde gümüş gemi içinde sarı balık dibinde mavi yosun kıyıda bir çıplak adam durmuş düşünür.
Bulut mu olsam, gemi mi yoksa? Balık mı olsam, yosun mu yoksa?.. Ne o, ne o, ne o. Deniz olunmalı, oğlum, bulutuyla, gemisiyle, balığıyla, yosunuyla...
|
|
|
KIZILIRMAK
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #6 : 25 Aralık 2007 15:19:06 » |
|
Birde arakdasım benim müzik zevkimi tatmin etmiyor.Şarkı aralarında bagırmak şarkıyı güzelleştirmiyor bence..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
redcloud
B.Ö Üye ***

çok isteyince oluyordu hani?
|
 |
« Yanıtla #7 : 24 Ocak 2008 14:04:42 » |
|
hiç''amanda aman'' denilecek bir yüzü yok ki sempati duyalım.şarkıları zaten kaldır çöpe at cinsten...(istisnalar olsa da)klipleri ayrı bir saçma.yani kısacası bu adam olmasa da olurmuş. 
|
|
|
|
|
|
Yaşlanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedası Tıpkı Dün Gibi, Köşeye Çekilip Ağlıyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme. Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün!..
|
|
|
şeboistbela
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #8 : 20 Şubat 2008 14:11:47 » |
|
Türkiye alternatif müzik camiasının yakından tanıdığı, sahne şovları ve klavyesinden çıkan büyülü sesler ile bulunduğu her performansta dikkat çeken Hayko Cepkin ilk albümü ‘Sakin Olmam Lazım’ ile aramızda.
Hayko’nun ilk videosu “Yarası Saklı” isimli parçasına çekildi. Levent Ayaşlı yönetimindeki çekim ekibi çeşitli efektler kullanarak tam bir Ay kurgusu yaratmayı başardı. Değişik tekniklerin kullanıldığı çekimlerde parmak kameralar kullanan ekip, Kilyos’ta bir taş ocağını Ay’ın yüzeyine dönüştürdü.
Demir Demirkan, Aylin Aslım, Koray Candemir gibi isimlerle yaptığı çalışmalardan tanıdığımız Hayko Cepkin, beraber çalıştığı sanatçıların albümlerine (özellikle de Murathan Mungan’un ‘Söz Vermiş Şarkılar’ albümüne) yaptığı düzenlemelerle ismini müzisyenlerin dünyasında çok önceleri duyurdu. Başarısını Roxy Müzik Günleri ile ikiye katlayan Hayko 1978 yılında İstanbul’da doğdu. Timur Selçuk Çağdaş Sanat Merkezi'nde şan ve solfej eğitimi alan sanatçı sonrasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuar’ında şan ve Akademi İstanbul'da piyano eğitimi aldı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeboistbela
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #9 : 20 Şubat 2008 14:17:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fuzuli
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #10 : 04 Nisan 2008 18:31:01 » |
|
seviyorum bu adamı.bostancıdaki konserinede gittim gerçekten kaliteli müzik yapıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
commandante
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #11 : 05 Nisan 2008 10:44:21 » |
|
hayko cepkini eskiden Beşiktaş maçlarında yeni açık davulcusu olarak biliyordum  bu arada redcloud hiç dinlenecek yüzü yok lafı hiç doğru olmamış küçükken aldığı bir darbeden dolayı göz kaslarında problem oluşmuş kimin başına geleceği hiç belli olmaz http://img411.imageshack.us/img411/6139/haykoveyieninadinleek7lb0.jpg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
redcloud
B.Ö Üye ***

çok isteyince oluyordu hani?
|
 |
« Yanıtla #12 : 05 Nisan 2008 19:20:23 » |
|
yüzüne küçükken nolduğunu bende biliyorum zaten bende dalga geçmek için söylemedim.söylemek istediğim saçma stillerle korkunç gözükmeye çalışmasıydı,yanlış anlama olmasın...sadece bi yönden şarkılarına laf etmme üzüldüm çünkü son klibi ve şarkısı çok hoşuma gitti açıkça söylemek gerekirse...
|
|
|
|
|
|
Yaşlanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedası Tıpkı Dün Gibi, Köşeye Çekilip Ağlıyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme. Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün!..
|
|
|
ronurck
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #13 : 17 Nisan 2008 15:22:18 » |
|
aslında adamın kendine has bir tarzı var güzel parçalarıda var ama pek dinlemediğim için çok yorum yapamıyacağım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freedom
B.Ö Üye **

|
 |
« Yanıtla #14 : 20 Mayıs 2008 09:00:45 » |
|
Bu aralar Melekler şarkısını duyuyorum çok fazla son albümündeki en güzel şarkı olduğunu düşünüyorum 
|
|
|
|
|
|
MOR PELERİNLİ VAMPİRELLANIN KARANLIK ŞATOSUNUN KIRINTILARIYDI ELLERİMDE KALAN... BİR DOKUNUŞTU HAYALİ, AYDINLIKTAN KAÇARKEN....
|
|
|
|