Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ÜZÜLEREK BELİRTİYORUM ŞİKAYETİM VAR  (Okunma Sayısı 1193 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
acldmkrs
B.Ö Üye *
*

masum olduğum için masumluğuma kimse inanmıyor

« : 18 Haziran 2007 19:42:25 »

arkadaşlar ben ya da biz konu hakkında ki görüşlerimiz belirtirken EMEK nickli üye benim görüşlerim hakkında yorum yapıyor kendini herkese laf yetiştirmek zorunda hissediyor ve bundan rahatsız oluyorum konu hakıında görüşünü bildir kimse seninle aynı şeyi düşünmek zorunda değil
ya da kimsenin görüşleri birbirinin aynısı olmaz
ben bu taopraklarda ki insanlar kardeşçe yaşamış ve yaşıyor dışardan bu huzur ortamına çomak sokanlar var diyorum o bu laflarımdan en iyi kürt ölü kürttür diyor nasıl böyle bir şey çıkarıyor çok merak ediyorum kocatepe1921 arkadaşımın dediği gibi abd ve ab yi suçlamıyorsun niyetini belli et emek buyur seninle bu konuyu okulum açılana kadar tartışırım sonra zaten seninle harcayacak vaktim olmaz 
tsira
Administrator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #1 : 18 Haziran 2007 20:17:05 »

Sanırım forum kurallarına dikkat edilmemiş olsa gerek...Yazınızı tekrardan gözden geçirmenizi umud ediyorum sayın acldmkrs...
Burası bir üyenin bir başka üyeye meydan okuyacağı (yada üstü kapalı kişisel tartışma yaratmak amaçlı başlıkların açılacağı) yer değildir sanırım başka platformlarla karıştırıyorsunuz....
Bir sıkıntınız yada bir üzüntüsünüz varsa bunun için başlık açmaya gerek yok...Site yöneticilerine durumu bildirmeniz yeterli olacaktır...
Şayet forum yöneticileri sizi ciddiye almayıp(ki böyle bir şey söz konusu değil) cevap vermiyorsa işte o zaman forum sayfasında böyle bir başlığı açmanız yerinde bir davranış olacaktır....

Forum yöneticilerine herhangi bir konu hakkında rahatsızlık bildirilmediği için bu konuyu burada kilitliyorum...
Ve tekrardan hatırlatmakta fayda görüyorum bir üye size apaçık hakaret etmemişse(özelden veya forumdan) bunun için lütfen şikayette bulunmayınız bu istekleriniz ciddiye alınmayacaktır....
Burada kimseyi pofpoflamak zorunda değiliz...
Umarım sıkıntıyı bir nebze olsun anlatabilmişimdir...

dostlukla...

Alternatifdunyam.Com © | Başka Bir Dünya Mümkün...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: