Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: hasankeyf için sürkekli birşeyler yapalım, neden olmasın?  (Okunma Sayısı 1151 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sekoya
B.Ö Üye *
*

« : 29 Mayıs 2007 15:44:25 »

HASANKEYF'i kurtarmak adına sürekli bir eylemlilik içinde olmamımız gerekiyor. Hiç olmaz demeyelim, her zaman bi umut vardır. Hiçte geç kalmış sayılmayız. Bu yüzden biz İstanbul Üniversitesinden bi kaç öğrenci, bir tür konser eylem veya imza kampanyası gibi bir etkinlik yapmayı düşünüyoruz. Şimdilik kesin olarak birine karar veremedik. Bu farumdaki arkadaşlarımızdan bir isteğimiz olacak. Kesin olarak bir etkinlik yapacaz, yalnız bununun için maddi ve manevi herkesin yardımına ihtiyacımız var. Maddi olarak bize spOnsor bulmamızda yardımcı olabilirsiniz. Manevi olarak da, sanatçı tanıdığınız verdır, tanıdığınız çevre duyarlısı bir ünlü vardır, onların bizim yanımızda yer almasına ön ayak olabilirsiniz. Sadece sizin katılımınız bile bizi mutlu edecektir. Yardımlarınızı bekliyoruz. HASANKEYF İÇİN HEP ELELE...... KÜLTÜRÜMÜZÜ KORUYALIM... bulutsuz günler için kültümüzü korumamız gerek...
bulutsuz kent
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #1 : 16 Aralık 2007 02:36:46 »

Şu ana kadar mesajına neden karşılık verilmemiş anlamadım ben :S .

Acaba önemli mi görmüyorlar bu konuyu ....

Bir Güzel Gördüm Giderken Yolda . . .
puratu
Global Moderator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #2 : 16 Aralık 2007 08:16:30 »

Merhaba Bulutsuz Kent;

Hasankeyf ile ilgili konuları;

http://www.bulutsuzluk.net/forum/tuerkiye_ve_duenya_hasankeyfe_sahip_cyk-t102.0.html dan takip edebilirsin.

ayrıca;
http://www.bulutsuzluk.net/forum/yki_antik_kentin_cyethlyethy_panel-t827.0.html

saygıyla...

www.allianoi.org

.........Duydun mu denizin kokusunu
Tattın mı derinde tuzunu.................
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: