Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bir Öğrencinin Anatomisi :)  (Okunma Sayısı 503 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« : 31 Mart 2007 12:18:03 »

h2o
B.Ö Üye ***

.......

« Yanıtla #1 : 31 Mart 2007 12:19:30 »

Gülümseme))  evet son iki gündür integral çalışan bir insan olarak beni özetlediğini söyleyebilirim en azından

sevda bir ateş bulmuştu sende...iyi ki doğdun...
deli afitap
Global Moderator
B.Ö Üye ***

.........

« Yanıtla #2 : 31 Mart 2007 12:27:50 »

ben sonumun böyle olucağını bildiğim için hiç başlamadım integrale  Sırıtan ama bu halimlede ben bir matematikçiyim  Karizmatik

Sk'udas Xalk'epesi Cumpoba
h2o
B.Ö Üye ***

.......

« Yanıtla #3 : 31 Mart 2007 12:54:12 »

en güzeli zaten de başlamak zorundasın matematikçiysen:)

sevda bir ateş bulmuştu sende...iyi ki doğdun...
tsira
Administrator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #4 : 31 Mart 2007 15:57:01 »

Ufak bir anımı anlatayım Sırıtan (bende anı çokkkk)....Kimyacılar için matematik dersi vardır bizim bölümde mecburi ders....
6 defa aldım o dersi fakat aldığım en yüksek not 32 den ibarettir...Sürekli aynı şeler türev trigonometri integral logaritma işlemçiler artık markette alkol alırken bile türev alma hesaplarındaydık o derece vahim durumdaydık....
Geçen yaz okulunda o dersi tekrar aldık(bir grup arkadaşla birlikte Gülümseme ) 5 gün sirf bu derse çalistik 99 dan itibaren çıkan soruları bulduk harıl harıl çalıştık....
Geldi sınav zamanı sınav saat 9 da biz gece uyumadık uyanamayız diye....Sabah okulun yolunu tuttuk logaritma cetvelimiz tamam kalem silgi her bir şey tamam haldeyiz artık...
Sınav soruları önümüze geldi sayfanın an altında şunu not düşmüştü profosör Mustafa Cebe ^^başarılı olun^^....O söze takılıp biraz küfrettikten sonra soruları çözme telaşına girdik haliyle 1,5 saat sonunda 4 soruyuda çözdük fakülte kantinine inip sigara çay keyfi yapalım dedik....
Güzelcene toplandık sınav çok iyi geçmişti hepimizin ağzı kulaklarımızda....Soruları cevaplıyoruz ^^abi ben şunu şöyle yaptım ama mustonun işi belli olmaz vardır bir bit yeniği bu soruda^^ kendi kendimize puanlar veriyoruz alacağımız en düşük not 40 olarak ortaya çıktı....
Sonunda geçtik diye ağzımızı kulaklarımızında ötesine kadar açtık.....o dersten 40 alırsan geçtin demektir....
Sevincimizden 2 gece(sınav açıklanana kadar) bir fiil zafer sorhoşu olup çeşitli lisanlarda(hiç bilmediğimiz lisanlarda şarkılar söyledik ve gitarda yeni çığır açtık) şarkılar söyledik....
2 gün sonra okula uğradık sınav sonuç listeleri asılmıştı çayı sigarayı kantinde bırakıp apar topar oraya koştuk listelerde adımızı bulduk.....

tsira:19
x     :13
y    :18

diye notlarımızı gördük....Dünyamız başımıza yıkılmıştı....becerip 20 bile alamadık ....Kendimizi kantine zor attık 5,kez kalıyorduk bu dersten ve aldığımız en yüksek not 32 idi 3 ümüzünde.....
5 gün aralıksız çalıştık bu puanlar karşımıza çıkınca harap olduk...Asıl zorumuza giden tek nokta sınavdan önce^^ logaritma cetveli nedir ne işe yarar olum^^ diyen ibrahimin bizden daha parlak durumda olması......
Gelde çıldırma bir insan bi dersten 5 kez kalırmı aralıksız....Artık danışman hocalar ezberlemiş alacağımız dersleri siz gelmeyin biz ayarlarız burdan geçebildiğiniz ders varmı diyede inceden alay ediyorlardı....
Bu kimyacılar için matematik dersini ilk dönem tekrar aldık aldığımız notlar 32 32 31 şeklinde sılanamıştı....Biz yine kaldık diyorduk....Ümitsiz şekilde finale girdik....
exp sorusu yakmıştı bizi çözümü yaklaşık 3 sayfaydı biz toplam 4 soruya 1 sayfa ayırabilmiştik bu defa.(ama önceden 6 sayfa kadar dolduruyorduk).Birde bu şekidlde şansımızı deneyelim dedik...
Finaller açıklanmadan istanbulda almıştık hepimiz soluğu....
Hisardan bebeğe gitmek için vapura bindim ama o nasıl iştir çözemedim  bir insan 3 kez emirgan iskelesine gidermi...Ben gidiyordum işte aynı noktalarda döndüm dolaştım arayanlar nerdesin nerde kaldın diye sersenişte bulunurken verebildiğim tek cevap denizdeyim kayboldum galiba......Sonra bir kez daha aradılar....Abi sana kim. için mat. dersinden geçtin desem ne yaparsın dediklerinde ağzım kulaklarımdaydı yine 47 almışım aslında almamışım hoca 15 puan eklemiş Sırıtan....
tarihimde yaşadığım en zor en belalı ders olarak yerini almıştır kimyacılar için matematik dersi......

Bu KAdara uzun olurmu diyebilirsiniz.....evet olur...Sizde 5 kez bir dersi alın  ve aldığınız en yüksek not 32 olsun okula bitmiş gözüyle bakarsınız....mazur görün bu sevinci hala daha dersi geçmişliğin havası üzerimde....
Konumuzla alakalımı bence alakalı integral var....Biz ona kendi aramızda integral yerine^^ bezgin s ^^ diyoruz.....

dostlukla.....
« Son Düzenleme: 31 Mart 2007 18:00:38 Gönderen: tsira » Logged

Alternatifdunyam.Com © | Başka Bir Dünya Mümkün...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: