Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 15 Nisanda Geliyoruz  (Okunma Sayısı 584 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« : 19 Mart 2007 01:32:25 »

15 Nisan 2007 Pazar günü saat 15.00'da seni ziyaret etmeye, Ankara'ya, huzuruna, Anıtkabir'e geliyoruz...

10 kişi mi oluruz, 1000 kişi mi oluruz, 1.000.000 kişi mi oluruz bilemem ama GELİYORUZ

Senin ve ilkelerinin gücünü, halkın gücünü, vatanseverliğin ve milli iradenin gücünü görsünler diye geliyoruz..

16 Nisanda açıklanacak cumhurbaşkanı adaylarını iyi düşünsünler taşınsınlar..Çünkü biz "BURADAYIZ" diye geliyoruz...

http://www.ozgurlukbenimkarakterimdir.org/
puratu
Global Moderator
B.Ö Üye *****

« Yanıtla #1 : 17 Nisan 2007 00:02:59 »

14 nisan cumartesi günü yapılan cumhuriyet mitingine türkiye' nin her ilinden geniş katılımlar oldu, çığ gibi çoğalan kalabalık aslanlı yoldan gururla yürüyerek ata' nın huzurundaydı, tandoğan meydanından başlayan yol anıtkabir' e bağlandı...
birler yüzlere,yüzler onbinlere ulaştı ve her yaştan kalabalık ata' mızın huzurunda türkiyemiz için, geleceğimiz için elele verdi...ve resmi olarak bildirilen rakamdan çok daha fazla katılım olmuş...
vizelerimin yolumun uzaklığı gibi dayatmalar yüzünden katılamadım...
ankara'mda her çıktığımda mağrur bir edayla durduğum anıttepe' mde olamadım...o hüzünlü ama güçlü rüzgarı yüzümde hissedemedim...3 gündür üzgünüm...
ev arkadaşlarımın sürekli arayarak bilgilendirmesiyle az da olsa ortak olabildim, çektikleri fotografları ekliyorum...

saygıyla...

Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #2 : 17 Nisan 2007 00:07:43 »

Çok güzel iki gündü benim için. En azından elimden geleni yaptığım için mutluyum
floydian
B.Ö Üye **
**

el pueblo unido jamas sera vencido

« Yanıtla #3 : 17 Nisan 2007 06:44:34 »

Ben bu 14 Nisan mitingine herhangi bir sempati hissedemedim. Neden mi?

Türkiye'de gericiliğin, emperyalist ülkelerle işbirlikçiliğin ve piyasacılığın tek adresinin AKP olmadığı  ortada. Türkiye'nin bugünkü duruma gelmesinde en az AKP kadar sorumlu olan parti, kurum ve kişilerin kendilerini temize çıkarma girişimleri olarak görüyorum bu mitingi.

Çok sayıda kişinin mitinge son derece samimi bir biçimde AKP iktidarına karşı kararlı bir duruş sergilemek için katılması bu gerçeği değiştirmedi malesef. Bu halkı düzen içi bir tartışmada kullanmaktır. Halkın emperyalizme, sermaye düzenine karşı olan nefretini kullanılıyor, manipule ediliyor.

Yani biraz daha açarsak, kendi işlerine gelmediği için istemedikleri birine karşı halkın nefretini kullanıyorlar.

"Yarin yanağından gayrı her yerde her şeyde hep beraber"
diyebilmek adına
evlerin
yurtların
dünyaların
ve kosmosun kardeşliği adına
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #4 : 17 Nisan 2007 10:41:32 »

O günorada toplanan yüzbinler  ne Add'ye bağlıydı, ne Chp'ye ne de başka bir sivil toplum kuruluşu ya da partiye.

Orada insanlar tehlikenin farkında olduklarını gösterdiler. Bir tepki gösterdiler. Cumhuriyet tarihinin en büyük tepkisini..

Türkiye'nin içinde bulunduğu büyük Tehlikeyi göz önüne almak gerekmektedir.

Orada o gün hiçbir parti ya da sivil toplum kuruluşu  ön plana çıkmadı. Herkes emin olsun.

Oradaki yaklaşık 800bin kişi gericiliğe karşı, anti laik kesimlerin seslerini yükseltmesine karşı hep birlikte bağırdılar. bunu böyle görmek gerekli
floydian
B.Ö Üye **
**

el pueblo unido jamas sera vencido

« Yanıtla #5 : 18 Nisan 2007 00:07:14 »

Sonuna kadar haklısın doink. ama dediğim gibi insanların öfkesini kendi çıkarlarına kullanmak isteyenler var gibi geliyor bana.
şöyle söyleyeyim, mitinge katılan o masum kalabalık, oraya boy göstermeye gelen falan partisine güvenip seçimlerden sonra dizini dövmesin isterim ben.

yoksa oraya milyona yakın kişinin gitmesi beni de umutlandırdı. geç de olsa bir uyanış, ayağa kalkış var.

"Yarin yanağından gayrı her yerde her şeyde hep beraber"
diyebilmek adına
evlerin
yurtların
dünyaların
ve kosmosun kardeşliği adına
freedom
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #6 : 18 Nisan 2007 09:04:52 »

Doink yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.
Bende ordaydım ama hiçbir siyasi oluşum adına veya herhangi bir sivil toplum örgütü adına değil birey olarak kendi düşüncelerimi kendi fikirlerimi savunmak adına.

İnsanların artık belli olayların farkında olması , seslerini bir şekildede olsa duyurmaya çalışması beni hem umutlandırdı hem mutlandırdı.

Tayyip Erdoğanın bindirme kalabalık olarak gördüğü o kalabalık kendi doğruları adına tek yürek olmuşlardı ve ne güzeldir ki en ufak bir tatsızlık taşkınlık yaşanmadan sonlandı Gülümseme

MOR PELERİNLİ VAMPİRELLANIN KARANLIK ŞATOSUNUN KIRINTILARIYDI ELLERİMDE KALAN... BİR DOKUNUŞTU HAYALİ, AYDINLIKTAN KAÇARKEN....
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: