Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Aydilge  (Okunma Sayısı 714 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bağıraROCK duyur sesini
B.Ö Üye **
**

« : 17 Mart 2007 19:18:35 »

Aydilge Sarp, 25 Haziran 1979 Kütahya'da doğdu. İki yıl sonra babasının tayini nedeni ile Ankara'ya yerleşti. İlkokulu bitirdikten sonra ortaokulu ve liseyi TED Ankara Kolejinde tamamladı. Daha sonra Başkent Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümünü birincilikle bitirdi. Şu anda İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Radyo-TV-Sinema üzerine yüksek lisans yapmakta.

1998’de ilk öykü kitabı Kalemimin Ucundaki Düşler, Ekim 2002’de ise ilk romanı Bulimia Sokağı yayımlandı. 2004 Mayısında vitrinleri süslemeye başlayan üçüncü kitabı Altın Aşk Vuruşu ismini taşıyor.

Öyküleri ve şiirleri daha önce sanat dergilerinde yayınlanmıştır. Ayrıca gitar çalıp şiirlerini bestelemektedir.

İnsanlığın mutlu, mutsuz; doğal, yapmacık; kederli, neşeli her yüzünün en iyi yansıtıldığı yerin kelimelerin aynası olduğuna inanan Aydilge, hepimizi aynasına davet ediyor. Kaleminin ucundan dökülen düşlerde sizlerin de konuk olmasını diliyor.

resmi web sitesi :www.aydilge.net
remi forum sitesi : www.aydilge.biz

birde kendim açdığım amatör forum sitesi var Kahkaha www.aydilge.forumlari.net
bağıraROCK duyur sesini
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #1 : 01 Nisan 2007 19:37:32 »

arkadaşlar burda sadece kitablarını yazmışım farkına varmadan ayrıca kendisinin ''küçük şarkı evreni '' diye bir de albümü var rock söyluyor ve rock a yeni bir tat getirdi kendimce  Göz kırpan
ilkeee
B.Ö Üye **
**

Kalbim ellerim kadar küçük değil...

« Yanıtla #2 : 06 Mayıs 2007 17:50:25 »

ben de rock a yeni bi tat getirdiğini düşünüyorum.gerçekten çok iyi bi sesi ve yorumu var.

"el pueblo unido Jamas sera vencido"

Bulutsuzluk Özlemi sardıysa beni,
Kanat takıp "Deniz" gibi uçmam mı lazım?
redcloud
B.Ö Üye ***

çok isteyince oluyordu hani?

« Yanıtla #3 : 19 Eylül 2007 16:25:37 »

yalnız değilsin ve bu gece ben ay şarkıları hoştu.ama açıkçası kendilerini pek sevemedim.

Yaşlanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedası Tıpkı Dün Gibi, Köşeye Çekilip Ağlıyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme. Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün!..
İntro muros;Et extra
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #4 : 22 Eylül 2007 12:15:21 »

bende yalnız değilsin bu gece ben ay ve Kurt Cobain için yazdığını duyduğum bir şarkı vardı onu dinledim gsel şarkılar sesi hoş ama sürekli dinlediğim biri değil bende pak ısınamadım ama yolu açık ola onu seven büyük bir kitlesi var

İntro muros;Et extra
şeboistbela
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #5 : 22 Şubat 2008 18:02:42 »

1. Bu Gece Ben Ay
2. Tuğyan
3. Yalnız Değilsin
4. Yanıyor
5. Postmodern Aşk
6. Çal
7. Şiir