Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: pkk mağarasından alıntı_  (Okunma Sayısı 694 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
papatya
B.Ö Üye ***

« : 17 Mart 2007 12:57:04 »

Pkk lıların saklandığı mağarada yazan yazı :

Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın.

Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.

Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak ermeyin o sizi bulur.

masal bu ya..
onlar anlamaz bundan
Bulutsuz--luk
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #1 : 28 Mart 2007 02:03:02 »

o şer****zlerin mağarasındaki yazıyı bile getirip forumlarda yayınlamak bana aykırı geliyo.'sayın'şer****zin 'sayın' i****i

[Forumda Argo Kelime Kullanmak Yasaktır]
« Son Düzenleme: 29 Mart 2007 18:26:07 Gönderen: Doink » Logged
kutup yıldızı
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #2 : 29 Mart 2007 16:15:33 »

Yönetici Notu : [Lütfen kimeye hakaret etmeyiniz. Burada herkes kendi düşüncesini söyleyebilir. Bu ilk ve son uyarıdır]
« Son Düzenleme: 29 Mart 2007 16:53:24 Gönderen: Doink » Logged
kutup yıldızı
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #3 : 30 Mart 2007 12:14:12 »

bakın ne güzel benden sonra o çoook değerli arkadaşın yazısınız sansürlemişsiniz ben sansüre karşıyım ama o arkadaşada öyle yazı yazma hakkını kimse vermiyor ben o arkadaşın yazısının silinmesini istiyorum..kalkıp burada milliyetcilik laf salatalığını yapmasın kimse..

D O S T L U K L A
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #4 : 30 Mart 2007 12:35:31 »

kutup yıldızı olayı kişileştirme lütfen... Şuan kimi savunduğunun farkında mısın? milliyetcilik laf salatalığı yoktur ortada... Ortada katiller vardır.

Kaldı ki buraya milliyetçisi de yazar, liberali de yazar, komunisti de yazar. Burası özgür bir yerdir. Artık bunu anlasın herkes..
tsira
Administrator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #5 : 30 Mart 2007 13:23:33 »

Arkadaşlar forumumuzda   Forum Kuralları diye bir başlık mevcuttur sanırım çoğu kişi bu kurallarıda diğer sitelerdeki o basit amiyane kurallarla karıştırmış olacakki bizler sürekli mesajlarda düzenleme gereği duyuyoruz....
Forum kurallarını tekrar gözden geçirirseniz(bizzat1. maddeye dikkat ediniz) bizleride yormammış olacaksınız...

Artık aynı mesajlarla karşılaştığımız takdirde mesajı yazan kişi forumdan uzaklaştırılacaktır....Yeteri kadar müsamma  gösterdiğimizi sanıyoruz bu durumlara....

dostlukla...

Alternatifdunyam.Com © | Başka Bir Dünya Mümkün...
dus_hekimi
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #6 : 06 Nisan 2007 11:41:04 »

O kadar çok can yandıki bu konuda ve hala yanmakta "birbirlerini iyi tanımışlar" ne denilebilir ki başka ... !!!

sözler anlamını yitirir ortada kan varsa ve dinmeden hep akıyorsa ve anaların gözleri hep yaşlıysa anlamı olmamalıda sözlerin ... 

acının tarifi yok beliibir süreden sonra savuulan idoolojiler geri planda kalıyor kan ve şiddete alışılıvermiş bir süre sonra anlamı kalımıyıor hiç bir sözün çözüm... çözümmm

bir gün çok yükseğe çıktı cenıtın bulutlara değidi kanadı
pusu
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #7 : 18 Nisan 2007 20:40:33 »

bakın ne güzel benden sonra o çoook değerli arkadaşın yazısınız sansürlemişsiniz ben sansüre karşıyım ama o arkadaşada öyle yazı yazma hakkını kimse vermiyor ben o arkadaşın yazısının silinmesini istiyorum..kalkıp burada milliyetcilik laf salatalığını yapmasın kimse..

D O S T L U K L A

Hangi düşünce sana bunları yazdırıyor bilmiyorum ama bildiğim bir şey var senin bunları sırf eşitlik ve insan hakları olsun diye yazmadığındır öldürülen sivil halkın ve askerlerin canlarından sen ve senin gibiler sorumludur desteğini emperyalist ve siyonist güçlerden alan eli kanlı bir örgütü desteklemekle karşı çıktığınız o emperyalist güçlerin bilerek yada bilmeyerek yanında olduğunuzu da hatırlatmak isterim bundan sonra ki eleştirilerinize saygılıyım ama sadece benimle ilgili olanlara topluma yönelik eleştiriye dozu oranında cevap veririm
dus_hekimi
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #8 : 22 Nisan 2007 13:25:29 »

D O S T L U K L A

Hangi düşünce sana bunları yazdırıyor bilmiyorum ama bildiğim bir şey var senin bunları sırf eşitlik ve insan hakları olsun diye yazmadığındır öldürülen sivil halkın ve askerlerin canlarından sen ve senin gibiler sorumludur desteğini emperyalist ve siyonist güçlerden alan eli kanlı bir örgütü desteklemekle karşı çıktığınız o emperyalist güçlerin bilerek yada bilmeyerek yanında olduğunuzu da hatırlatmak isterim bundan sonra ki eleştirilerinize saygılıyım ama sadece benimle ilgili olanlara topluma yönelik eleştiriye dozu oranında cevap veririm
..ekisk okddar şey varki düşünülen..... pencereler farklı .... eli kanlı örgüt ...eli kanlı devlet... tek taraflı bişi yok.. göçe zorlanan milyonlar hala ezilenler unuturaln kürtçe kürt kültürü... eğitimsizlik...  vs... tek tarafından bakmamalı  çözüm isteniyorsa sorun teşhis edilmeli duygusal nedenlere kapılıp köklerini kurutacaz felsefesininin kanı ölemedeği gerçeği kabul edilmemli ...üserine düşünülmeli ... tam demokratik türkiye düşüyle... bulutsuz günler

bir gün çok yükseğe çıktı cenıtın bulutlara değidi kanadı
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: