bakın ne güzel benden sonra o çoook değerli arkadaşın yazısınız sansürlemişsiniz ben sansüre karşıyım ama o arkadaşada öyle yazı yazma hakkını kimse vermiyor ben o arkadaşın yazısının silinmesini istiyorum..kalkıp burada milliyetcilik laf salatalığını yapmasın kimse..
D O S T L U K L A
Hangi düşünce sana bunları yazdırıyor bilmiyorum ama bildiğim bir şey var senin bunları sırf eşitlik ve insan hakları olsun diye yazmadığındır öldürülen sivil halkın ve askerlerin canlarından sen ve senin gibiler sorumludur desteğini emperyalist ve siyonist güçlerden alan eli kanlı bir örgütü desteklemekle karşı çıktığınız o emperyalist güçlerin bilerek yada bilmeyerek yanında olduğunuzu da hatırlatmak isterim bundan sonra ki eleştirilerinize saygılıyım ama sadece benimle ilgili olanlara topluma yönelik eleştiriye dozu oranında cevap veririm
..ekisk okddar şey varki düşünülen..... pencereler farklı .... eli kanlı örgüt ...eli kanlı devlet... tek taraflı bişi yok.. göçe zorlanan milyonlar hala ezilenler unuturaln kürtçe kürt kültürü... eğitimsizlik... vs... tek tarafından bakmamalı çözüm isteniyorsa sorun teşhis edilmeli duygusal nedenlere kapılıp köklerini kurutacaz felsefesininin kanı ölemedeği gerçeği kabul edilmemli ...üserine düşünülmeli ... tam demokratik türkiye düşüyle... bulutsuz günler