Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: bu şarkılarda olmasa..dinlemekten zevk aldığın,tüm dünyaya haykırdığınn  (Okunma Sayısı 5119 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
silvery
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #60 : 09 Nisan 2007 14:47:33 »

come as you are ve polly --nirvana

lonely as ı am together we cry
ilkeee
B.Ö Üye **
**

Kalbim ellerim kadar küçük değil...

« Yanıtla #61 : 28 Nisan 2007 18:22:30 »

b.ö.- seni görmem lazım,şili'ye özgürlük(ve diğerleri)
mvö-kördüğüm,ayıp olmaz mı,yardım et........
aylin aslım-ahh

"el pueblo unido Jamas sera vencido"

Bulutsuzluk Özlemi sardıysa beni,
Kanat takıp "Deniz" gibi uçmam mı lazım?
redcloud
B.Ö Üye ***

çok isteyince oluyordu hani?

« Yanıtla #62 : 06 Mayıs 2007 20:51:05 »

düş sokağı sakinleri-murat yılmazyıldırım___paryoşa

Yaşlanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedası Tıpkı Dün Gibi, Köşeye Çekilip Ağlıyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme. Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün!..
november rain
B.Ö Üye **
**

canavar zopatyayım ben:)

« Yanıtla #63 : 09 Haziran 2007 21:30:56 »

nem__sarıldım kendime
steelheart__wait

__CoLd NoVeMbEr Raİn__
bltszlk
B.Ö Üye **
**

başka bi dünya böylesi degil benim istediğim

« Yanıtla #64 : 09 Haziran 2007 21:45:55 »

Bulutsuzluk Özlemi-Çok Zor

altın yağmur

globalleşme sıradan bir amerikalının dünyanın her yerinde kendini evinde hissetmesine yaradı...
KüBRa
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #65 : 19 Mayıs 2008 02:12:30 »

B.Ö.-Sözlerimi Geri Alamam
Zeki Müren-Gözlerin Doğuyor Gecelerime // Bir Gülü Sevdim // Dediler Zamanla Hep
İclal Aydın-Zor Günler

уiηe aşıηca çaуıη ѕυуυ вoуυηυ вeLкi уeηideη кaяşıмa çıкacaкѕıη ?..
ilkeee
B.Ö Üye **
**

Kalbim ellerim kadar küçük değil...

« Yanıtla #66 : 01 Eylül 2008 19:38:04 »

B.Ö.- Seni Görmem Lazım
Cem Karaca- Raptiye Rap Rap
Queen- Bohemian Rhapsodie

"el pueblo unido Jamas sera vencido"

Bulutsuzluk Özlemi sardıysa beni,
Kanat takıp "Deniz" gibi uçmam mı lazım?
redcloud
B.Ö Üye ***

çok isteyince oluyordu hani?

« Yanıtla #67 : 04 Eylül 2008 18:34:27 »

bu aralar yasemin mori şarkıları dinlemeye başladım bende ama bu arada belirtmeliyimki...bazen bazı işlerde çok başarılı olsanız bile değeriniz bilinmeyebilir:bulutsuzluk özlemi gibi...yasemin mori daha şimdiden 890 veya daha fazla üyeye,hayrana sahipken bu işe koskoca 20,21 yılını veren bulutsuzluk özlemi sadece 1200 veya daha az üye sayısına sahip olabiliyor...nasıl bir iş aklım almıyor...belki bu bu işi ölçmede kullanılacak birşey değil ama gerçekte de pek birşey farketmiyor...bulutsuzluk özlemi dinler misin,sever misin diye birine sorsan ya hayır diyor ya da o kim diyor(sanki bir insan ismiymiş gibi...)hoş bende kimlere soruyorum bulutsuzluk özlemini ama gerçekten bir insana en acı veren durumlardan biri bence...işte yaşadığımız hayatın felsefeside bu... ACI,AMA GERÇEK!

Yaşlanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedası Tıpkı Dün Gibi, Köşeye Çekilip Ağlıyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme. Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün!..
Bulutsuz--luk
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #68 : 04 Eylül 2008 19:08:42 »

Bazı sitelerde bulutsuzluk özlemi tanıtılırken fan sitesi: bulutsuzluk.net diye geçiyor. insanlar merak edip baktığında pekte bi muhabbetin olmadığını görüp sıkılıyolar.örneğin bi pinhaninin fan sitesine baktığımızda akşam yazdığım bi yazıyı sabah 4-5 sayfa geriden okuyabiliyorum ama malesef bu aktifleşme burda mümkün değil.belki birgün burasıda...
jackk
B.Ö Üye *
*

neden olmasın güzel günlerimiz

« Yanıtla #69 : 04 Eylül 2008 19:30:14 »

Sitenin bu kadar az mesaj alması ve konuladaki az ilginin sebeni bence  genellikle konularda yazılan politik düşüncüler ve Bulutsuzluk özleminin yaptığı müzikteki siyasi düşüncesi ön planda olması.Benim de herkes gibi bir siyasi görüşüm var tabiki ve forumdaki bazı kişilerin belki siyasi görüşlerinede yakın ama ben ve eminimki bir kaç üyeninde Fan sitesinde bu denli siyasi düşüncelerin ön planda olması siteye giriş yapanları konulara cevap verirken engelleyebiliyor.Tabi herkes tüm düşüncelerini yansıtıcak fakat Bulutsuzluk Özlemi fan sitesi olarak müzik ön planda olmalı.Sadece bunulada kalmıyor benim ve bir çok üye sadece siteye  giriş yapıyor ve hiç bir paylaşımda bulunmuyor.2006 da üye olmuşum ve attımı mesaj sayısı belli.Buna rağmen ömer abi mail adresi vermişti.Elimden geldiği kadar artık siteye yardımcı olmaya çalışacağım.

neden olmasın güzel günlerimiz
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: