Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: KENAN EVREN DEYİNCE:  (Okunma Sayısı 1876 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cagatay
B.Ö Üye *
*

« : 06 Mart 2007 18:54:24 »

SENELER ÖNCE DÜŞÜNCELERİ YÜZÜNDEN ONLARCA MASUM KİŞİNİN ASILMASINDA BAŞ ROL OYNADI.SUANDA İSE Bİ DÜŞÜNCESİNDEN DOLAYI NEREDEYSE YARGILANMAK ÜZERE. GÜLMEK Mİ LAZIM AGLAMAKMI.

aslında yoktur terzi; giysileri biz yaparız.
cagatay
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #1 : 06 Mart 2007 22:24:33 »

bu adam TÜRKİYE CUMHURİYETİ' Nİ tam 30 sene alıp geri götürmüştür. amacı daha iyi bi cumhuriyetmiş. bu insan nasıl olurda yargılanmaz. nasıl olurda cezalandırılmaz.aklım almıyo gercekten. ama bu ülkeye cok görmemek lazım bu ülke, ATATÜRK'E hakaret edip cumhuriyete kast eden bi adamı basbakan secti. sırada cumhurbaskanlıgı...    Ney Ney Ney

spartacus
B.Ö Üye *
*

Kölelik Düzenine Son

« Yanıtla #2 : 06 Mart 2007 23:13:35 »

Yargılamak veya asmak gerekmez. Kenan EVREN gibi asker kökenli biri çıkıp eğer kürt sorunu hakkında silahlı bir mücadele dışında değişik çözüm yolları sunuyorsa bunu yadırgamamak lazım. Kendiside anladı artık. Kürt sorunu silahlı mücadeleyle çözülemez 30 yıldırda çözülemedi ve bu uğurda bu ülkenin paraları resmen çöpe gitti.Kendisini bu düşüncesinden dolayı tebrik etmek lazım.
tsira
Administrator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #3 : 06 Mart 2007 23:19:49 »

Yargılamak veya asmak gerekmez. Kenan EVREN gibi asker kökenli biri çıkıp eğer kürt sorunu hakkında silahlı bir mücadele dışında değişik çözüm yolları sunuyorsa bunu yadırgamamak lazım. Kendiside anladı artık. Kürt sorunu silahlı mücadeleyle çözülemez 30 yıldırda çözülemedi ve bu uğurda bu ülkenin paraları resmen çöpe gitti.Kendisini bu düşüncesinden dolayı tebrik etmek lazım.

bir ikişinin(kimliği ve makamı ne olursa olsun) gerçek(!)leri dile getirmesi onun geçmişte yapmış olduğu pisliklerin üzerini örtmeye yetmez....ve kanımcada tebriği falanda haketmez....
insan(!)a karşı hümanist bir bakış sergilenir insan olamamış birisine sergilenmesi bence yanlıştır.....

dostlukla...

Alternatifdunyam.Com © | Başka Bir Dünya Mümkün...
melek
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #4 : 06 Mart 2007 23:34:50 »

garip tuhaflıklar senaryoları dolaşıyor memlekette ya hayırı yok tabi..Ağar da konuşmuştu birşeyler. OHAL de yaptıklarının, bin operasyonun kanı kurumadan kürt sorunundan konuştu ve gariptir o da ucundan taktir edildi zamanında kan kusturduğu insanlardan.yok öyle kolay değil daha döktüğü kanların hesabı dururken şimdiki söylemlerinin bir hayrı yoktur olamazda varsın burjuva mahkemelerinde hakkında davalar açılsın hem birbirlerini ısıracaklarını düşünmüyoruz zaten. hesabımız var bizim yirmiyedi yılın!!!

martılar ki sokak çocuklarıdır denizin!
spartacus
B.Ö Üye *
*

Kölelik Düzenine Son

« Yanıtla #5 : 06 Mart 2007 23:48:44 »

Ben geçmişini unutalım demiyorum ki. Sadece birşeylerin artık farkına vardığı için:( Geçte olsa) o konuda tebrik edelim. ama geçmişin hesabını versin. O mevzu ayrı.Ha illaki eyalet sistemi olsun demiyorum. Zaten şu pozisyonda bu ülke eyalet sistemini kaldıramaz. Hukuk sistemi olsun anayası olsun yetersiz. Bu yasalar şu anki düzeni sağlamakta bile biçare kalmakta. Ama artık banaz yollarla birşeyleri sağlamak yerine alternativ çözüm yolları sunulması bir gelişme bence ve bu tür çözümleride eski cumhurbaşkanı veya devletin derin yerlerinde görev almış insanların öne atması iyi. Bizden biri söylese vatan haini ilan ederlerdi. Bırakalım birazda onlar kafa patlatsınlar. ortaya da güzel bir fikir attıklarında dışlamayalım bu düşünceleri. Sonuçta insanın insanlığın faydasına olacaktır.Bizimde amacımız insanlığın kazanması.
melek
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #6 : 07 Mart 2007 00:06:09 »

ağar:yaptıklarının arkasında olduğunu hala söylemekte herşeyi devlet için yapmış yani
evren:27 yıl geçti 12 eylül eserinin üzerinden ve hala gururla baktığını söylemekte geçmişine
soru: tüm bunların toplamı üzerinden onların söylemlerinden insanlığın kazanmasından nasıl söz edilebilirki? tamamiyle iğrenç politikalarının ürünü tek kelimesinin değeri yok onlar güneş derse bil ki karanlıkta boğulacağız...

tsira
Administrator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #7 : 07 Mart 2007 00:19:53 »

17 yaşındaki erdal erenin idamı için elim hiç titremedi diyecek kadar pişkin kişiliksiz birisi bugün çıkmış kürt sorunu için bir şeyler söylemiş...
bu beni pek ilgilendirmez...
kenan evren denilen kişiliksiz  yüzünden benim ailem işgenceye tabi tutuldu....amcam ülkeden kaçtı....babannem lazca konuştuğu için dayak yedi....ve bu gibi nicelerini yaşayanlar...
bu yüzden şimdi kimse çıkıp bu forumda kenan evren denilen kişiliksiz insanı tebrik etme gibi yanlışa kapılmasın....
Çünkü idamların onayını verirken elim titremedi yine olsa yine yaparım dediği anda buna alkışla karşılık veren örümcek kafalılardan farkı kalmaz....

Belki bu olaya biraz sert bakıış sergiliyor olabilirim(z) ama dediğim gibi bu kişi için kimse olumlu düşünce beklemesin bizlerden....

dostlukla....

« Son Düzenleme: 12 Mart 2007 16:06:17 Gönderen: tsira » Logged

Alternatifdunyam.Com © | Başka Bir Dünya Mümkün...
cagatay
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #8 : 07 Mart 2007 11:27:11 »

farkına varmak mı asla. bu adam  2 ay once soylediği bi sozü hatırlatırım size : yine olsa yine yapardım ve o insanları yine idam ettirirdim.. bunu farkında olmak hatayı ...

cagatay
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #9 : 07 Mart 2007 11:34:47 »

http://www.milliyet.com.tr/2007/03/02/cizer/c.html

« Son Düzenleme: 07 Mart 2007 23:06:12 Gönderen: eskici » Logged

eskici
B.Ö Üye **
**

YeLKeN aÇTıM RüZGaRa...

« Yanıtla #10 : 07 Mart 2007 23:14:40 »

pehhhh... derim sadece kenan evren kanlı elleriyle temiz işlere imza atacakmış öylemi....
inandırıcımı geliyor bu insanlara bana sadece komik geliyor k.. la gülerim bu adama...
mehmet ağar örneğinde verildiği gibi binlerce kürt'ü katletme emri veren adam birden sütten akkaşık muhabettinemi girdi....
yada evrenin yaptığı ölürken kirli çamaşırlarının unutturmakmı nedir amaç...
ha birde karikatürde olduğu gibi amerikanın maşalık görevi henüz bitmemişmi?
kimse bana evreni geçmişini unutturamaz katil her zaman katildir...

kronik
B.Ö Üye *
*

yalnızlığı uysal bir hava akımı...

« Yanıtla #11 : 12 Mart 2007 15:09:59 »

Geçmişte yaptığı hiçbir şey için pişmanlık duymayan,içi sızlamayan birine "insan" demek ne kadar mümkün?
Zamanında Kürtlere "kart kurt" diyen zihniyet ne zaman değişti de bu konular üzerinde somut bir adım atılabildi
ya da bir öneri sunulabildi?
Evren Marmaris'te nü tabloları çizerken,onun cuntasının yaptığı pislikler hala toplumumuzu daha fazla kirletmektedir.
İnsanlar uyuşturulmaktadır,kitleler susturulmakta ve Aydın doğan medyası kendi tekelleri aracılığıyla gerçekleri çarpıtmaktadır.
Ertuğrul Özkök gibi zeka belirtisinden yoksun olanlar Evren'in yalakacılığını yapa dursunlar,onu asla unutmayıp
gerekirse mezarında yargılayacağız.

aldırma 128! intiharın parasız yatılı küçük zabit okullarında
her çocuğun kalbinde kendinden daha büyük bir çocuk vardır
bütün sınıf sana çocuk bayramlarında zarfsız kuşlar gönderecek.
pusu
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #12 : 12 Mart 2007 21:43:05 »

marmarisin prensi ruhunu ve şerefini kaça satmış sormak lazım
melek
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #13 : 13 Mart 2007 20:34:11 »

Evren in eyalet sistemi ile ilgili açıklamasına Ahmet Türk ''darbe yapmış birinin bunları söylemesi olumludur,Evren de gerçeği ve çözüm yolunu bulmuş'' demiş!!! Selim Sadak ise ''Türkiye Evren'in de gerisinde kaldı'' diye açıklamada bulunmuş...ne talihsiz açıklama.daha gerisi neyse artık! 12 Eylül de işkence tezgahlarından geçenler tarafından,bu tarihi yaratan Evren'i savunmaları ne de trajikomik bir durumdur öyle...tüm bu sayıklamaların ötesinde tek korkum var benim o da evren in hayli geçkin yaşı, hakettiği hesabı vermeden gitmesin!!

eskici
B.Ö Üye **
**

YeLKeN aÇTıM RüZGaRa...

« Yanıtla #14 : 13 Mart 2007 22:46:53 »

ahmet türk'de selim sadak'da acizliklerinden akmayan çeşmeden medet umuyorlar çok yazık...

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: