Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1] 2 3 ... 8   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Özlemimiz 2 Yaşında.. Birlikte Kutluyoruz.  (Okunma Sayısı 9095 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« : 05 Mart 2007 22:47:30 »

http://web.archive.org/web/http://web.archive.org/web/20050422022018/http://www.bulutsuzluk.net/

İyi hatırlıyorum.. Bulutsuzluk Özlemi gurubuna mail atmıştı Serkan, Bulutsuzluk.Net'i kurmak istediğini, herkesin desteğine ihtiyacı olduğunu söylemişti. Yaklaşık 2 yıl olmuş. Bunca zorluğa rağmen sitemiz çizgisinden hiçbirşey kaybetmeden yoluna devam ediyor.

Savaşsız, hüzünsüz, kansız bir dünya özlemimizi , Sevgi, barış, kardeşçe bir yaşam özlemimizi, Bulutsuzluk Özlemimizi,  hep birlikte bağıra bağıra söylemimiz, şarkımız 2 yaşında.

İşte hem grubun 20. yılı hem de sitemizin 2. yaşı şerefine toplanıyoruz. Grup üyelerinin katılımıyla 11 Nisan Çarşamba günü Hayal Kahvesi'nde sesimiz çıktığı kadar, avaz avaz Bulutsuzluk Özlemi şarkıları söylemeye davet ediyorum sizleri..

Biliyorum hafta ortası.. Çoğunuz için gelmek epey zor.. Ama bizler için fedakarlık yapıp orada bizi mahçup etmeyeceğinize, yalnız bırakmayacağınıza  inanıyorum...

Gelenler gerçekten hoş sürprizlerle karşılaşacaklar.. Sıradan bir gece kesinlikle olmayacak...

Lütfen kesin katılacaklar ya da katılmayı çok isteyip gelip gelemeyecekleri kesin olmayanlar bu başlık altında bildirirlerse ona göre hazırlıklarımızı yapmaya başlıyacağız.

Kesin Katılacaklar

Doink
tsira
Deli Afitap
november rain
prusias
puratu
avanist
eskici
marihuana
umut
EsmE68
şahrajan
floydian
hasta_siempre

Katılmak isteyip kesinleşmeyenler

bulutsuzemre
soydem

« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2007 21:16:02 Gönderen: Doink » Logged
spartacus
B.Ö Üye *
*

Kölelik Düzenine Son

« Yanıtla #1 : 06 Mart 2007 01:04:07 »

Artık bana sadece kutlu olsun demek düşer. Sitenin Doğum Günü KUTLU OLSUN.
butezz
B.Ö Üye **
**

boşluk

« Yanıtla #2 : 06 Mart 2007 15:36:37 »

Orda olmayı tüm üyeler kadar bende çok isterdim.
Ama sanırım biraz imkansız. Çünkü çok uzaktayım  :(ve çok ters bir zaman...
Umarım katılan herkes çok eğlenir bizlere de büyük zevkle anlatırlar.

Şimdiden herşeyin güzel olması dileğiyle. Göz kırpan

YALANLAR İSTİYORSAN
YALANLAR SÖYLİYEYİM
İNCİNİİRSİN,
YİNE DE SEN BİLİRSİN...
prusias
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #3 : 06 Mart 2007 17:12:15 »

henuz ıkı kısı keın gelemıyor olmasına ragmen onlar ıcın cok uzuluyorum Göz kırpan anlatamam

daha ne kadar chinaski                  
daha kaç aşk vurulacak gökyüzünden
daha kaç kadın?
daha kaç gün ve yıl.
aci yürüyor bu adamın gölgelerinde
kollarımda hissediyorum.
yalnız kalmaktan hoşnut biriydim eskiden
şimdi yıkıldı duvarlarım
ellerine g
bulutsuzemre
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #4 : 06 Mart 2007 18:37:53 »

gelme ıhtımalım var ama 11 nısan a daha cok zaman oldugu ıcın kesın birsey soyleyemıyorum......sıtenın dogum gunu kutlu olsun...tum zorluklara ragmen ayakta kalıp cızgısını koruyan bulutsuzluk ozlemı tarzında yola devam...daha nıce bulutsuz  senelere
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #5 : 06 Mart 2007 18:48:44 »

1.Kesinlikle Çok Sinirlendiğim ve Abi Bu Ne Yaaa..Dediğim Bir Başlık
2.Bulutsuzluk.net Üyeleri Sadece İstanbul'da Yok
3.Bulutsuzluk.net Üyelerinin Hepsi Üniversite Okuyan Abiler Ablalar ve Özgür İnsanlar(Anneden Babadan Yada Okuldan,İşten İzin Alması Gerekmeyen) Değil.
4.Neden Hafta İçin Hafta Sonu Değil...O gün Hayal Kahvesinde Bir Konser Olduğu İçin Aradan Çıkarma Gibi Bir Şey Mi Söz Konusu
5.Bu Olayı En Çok İsteyen ve Destekde Bulunmak İçin Deliren Ahmet Neden Bu Organizasyona Saçma Bir Sebeb Yüzünden Katılacağı Oranı Yüzde 50'lere Düşüyor.
6.Lütfen Bulutsuzluk.Net'i Şu Anda (19:34 6 Mart) 358 Kişi Olarak Düşünmeyi Düşünmüyoruz Yada Bunun İçin Gerçek işler Yapıp herkesin Gelmesi İçin Odaklanmıyoruz...

SAYGILAR

Neye sinirlendin anlamadım?Ney

Gruptan rica ettik ve haftasonu olması için çok uğraştık. Ama Hayal kahvesi bizden 300 kişi istedi haftasonu için.. 300 kişi  getirmek çok zordu.. Bu yüzden hafta içi almak zorunda kaldık. Yani bu konser bizim için olacak. Bizim için sahne alacaklar!

Sonuçta bir yerde buluşmak istiyorsak 12 saat uzağında bulunsam da bu İstanbul olmak zorunda..Herkes için ortak bir yer nasıl bulmayı planlıyorsun?  Orada kesin geleceklerden kaçı İstanbul'da?

Kimsenin bu organizasyonu geçiştirme fiki yok. Hatta ilginç fikirler, sürprizler kafamızda dönüyor..

Umarım sen de bize katılmanın bir yolunu bulursun Ahmet  Göz kırpan

İlla Bulutsuzluk.net üyelerinin çoğunluğu  derse biz haftasonu gelmeyi planlıyoruz Bulutsuzluk dinlemesek de olur. O zaman 7. kat terastan yer ayırtılır. Masalar kurulur. Grup çağrılır. Rakılar içilir Gülümseme

« Son Düzenleme: 06 Mart 2007 18:54:34 Gönderen: Doink » Logged
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #6 : 06 Mart 2007 18:55:26 »

Erken derken gün olarak mı?
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #7 : 06 Mart 2007 18:58:08 »

Bence şöyle yap çarşamba günü  okul  bitiminde otobüse atla. Mola yerinde hasta ol.. Ertesi gün okula gideme. Biz sabaha kadar ordayız. Bakarız sana Sırıtan
h2o
B.Ö Üye ***

.......

« Yanıtla #8 : 06 Mart 2007 20:22:14 »

özellikle 7 marttakini kaçırmak istemezdim ama ev ahalisi işte gece dışarı çıkamayanlar için bi konser daha verseler sabah müthiş olurdu ehehe:)

sevda bir ateş bulmuştu sende...iyi ki doğdun...
pusu
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #9 : 06 Mart 2007 20:48:52 »

o gün orada sizlerle birlikte olmayı çok isterdim ama ne yazık ki ankarada olmam gerekiyor ama şöyle bir şey yaparsanız belki o atmosferi az da olsa yaşamış oluruz o günün önemli anlarını kaydedip sitede paylaşma imkanınız olursa biz de orada neler oldu merakından kurtulmuş oluruz.
eskici
B.Ö Üye **
**

YeLKeN aÇTıM RüZGaRa...

« Yanıtla #10 : 06 Mart 2007 22:30:55 »

bende orda olacağım...

Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #11 : 07 Mart 2007 19:26:24 »

Giriş muhtemelen ücretli

Konserin tamamını videoya al(dırt)mayı planlıyorum. Fotoğraf makinasi iyi olacaktır ama
puratu
Global Moderator
B.Ö Üye *****

« Yanıtla #12 : 08 Mart 2007 00:49:45 »

evet ücret ne kadar olcak ve konser kaç gibi başlar tahminen
genelde 10 da filan başlıyor hayal kahvesinde bu saat 8 9 olabilir mi
çünkü ne kadar gec bi saat olursa dışardan gelenler o kadar sokakta kalacak gibi, kendi adıma söylüyorum Gülümseme  Gülümseme

saygılar...

tsira
Administrator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #13 : 09 Mart 2007 16:07:18 »

saat ve giriş ücreti belirlenmiş durumda...

giriş ücreti 15 ytl saat ise 22:00(saat konusunda maalesef bir şey yapamadık Kararsız )

dostlukla...

Alternatifdunyam.Com © | Başka Bir Dünya Mümkün...
deli afitap
Global Moderator
B.Ö Üye ***

.........

« Yanıtla #14 : 10 Mart 2007 20:21:26 »

ciddi misiniz sokakta kalma olayında? mekan taksim  Kararsız bütün gece nasıl geçer orda..

Sk'udas Xalk'epesi Cumpoba
Sayfa: [1] 2 3 ... 8   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: