Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: son dönem türk edebiyatı  (Okunma Sayısı 725 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
h2o
B.Ö Üye ***

.......

« : 22 Şubat 2007 17:25:18 »

geçen gün okuduğum türk kitapalarını düşündüm de tavsiye edebileceğim nitelikte çok az kitap olduğunu gördüm.kitapların çok satanlara girmesi için ya ünlü birinin biyografisi olması  ya da 'şu çılgın türkler' de olduğu gibi Türk'e Türklük propagandası yapması gerekiyor.özgün bir kitap göremiyorum ben uzun zamandır.bildiğiniz tavsiye edibileceğiniz kitapları burada paylaşırsak yararlı olacağını düşündüm.kitapların içeriğiyle ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

sevda bir ateş bulmuştu sende...iyi ki doğdun...
h2o
B.Ö Üye ***

.......

« Yanıtla #1 : 22 Şubat 2007 17:57:04 »

ben burada sadece türk kitaplarını kastettim.kendi kültürümle ilgili kitap okumak istiyorum artık.tabi bulabilirsm..

h2o
B.Ö Üye ***

.......

« Yanıtla #2 : 22 Şubat 2007 20:01:55 »

buradakilerin de fikrini almak istemiştim ama yine de sağol:)

h2o
B.Ö Üye ***

.......

« Yanıtla #3 : 22 Şubat 2007 20:15:26 »

peki o zaman 'herkes' ten fikir almak istemiştim diye düzelteyim.bu konuda bile tartışma konusu yaratmaya hiç niyetim yok eminim senin de yoktur o yüzden biraz sakin olalım bi zahmet..

Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #4 : 22 Şubat 2007 20:52:50 »

Artık konuşmasında Türk kelimesi geçeni milliyetçi yakıştırması yapmaktan vazgeçin. Şu Çılgın Türkler hiçbir şekilde bir propaganda yapmamaktadır. Aksine Nutuk'tan sonra bu vatanını seven her Atatürlçüknünün okuması gereklibir kaynaktır. O kitap senin yakın tarihini, kahramanlıklarını anlatmaktadır. Ve  son yıllardaki en özgün çalışmadır....

h2o
B.Ö Üye ***

.......

« Yanıtla #5 : 22 Şubat 2007 21:08:11 »

kitap sürükleyiciydi evet ama  milli güvenlik kitaplarından pek bi farkı yoktu yine bence.bütün yunanlılar düşmanmış gibi bir hisse kapılıyor insan(en azından ben) halbuki anıt mezarlara bakarsanız birçok rum;yunan ismi görebilirsiniz ahmet mehmet yanında.kardeşlik böyle birşeydir.çerkez; kürt ismi de görebileceğiniz gibi.milliyetçi olmak kötü birşey değildir bana göre.bneim demek istediğim daha farklı birşeydi.yalnız birşey sormak istiyorum.burada herkes aynı düşünceleri paylaşmak zorunda mı?neden en ufak farklı düşüncede sert ve kesin tepkiler veriliyor?

Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #6 : 22 Şubat 2007 21:13:40 »

burası tartışma platformu.. Ben ne Emek'in yazılarınd a ne de benim yazılarım da sertlik sezemedim. Ama bu sert olmayacağım anlamına gelmez Gülümseme

Bunlara alışmalısın
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2007 21:17:00 Gönderen: Doink » Logged
h2o
B.Ö Üye ***

.......

« Yanıtla #7 : 22 Şubat 2007 21:15:48 »

peki:)

Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #8 : 22 Şubat 2007 21:21:59 »

kitap sürükleyiciydi evet ama  milli güvenlik kitaplarından pek bi farkı yoktu yine bence.bütün yunanlılar düşmanmış gibi bir hisse kapılıyor insan(en azından ben) halbuki anıt mezarlara bakarsanız birçok rum;yunan ismi görebilirsiniz ahmet mehmet yanında.kardeşlik böyle birşeydir.çerkez; kürt ismi de görebileceğiniz gibi.milliyetçi olmak kötü birşey değildir bana göre.bneim demek istediğim daha farklı birşeydi.yalnız birşey sormak istiyorum.burada herkes aynı düşünceleri paylaşmak zorunda mı?neden en ufak farklı düşüncede sert ve kesin tepkiler veriliyor?

Kitabın bu şekilde bazı kesimleri düşman gibi gösterdiğini düşünmüyorum..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: