redcloud
B.Ö Üye ***

çok isteyince oluyordu hani?
|
 |
« : 16 Ağustos 2006 14:51:43 » |
|
ben nejat yavaşoğulları nı seviyorum ama sonuçta hekes farklı düşünür  (herkes biraz fazla oldu ama neyse)
|
|
|
|
|
|
Yaşlanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedası Tıpkı Dün Gibi, Köşeye Çekilip Ağlıyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme. Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün!..
|
|
|
erguvan.günleri
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #1 : 16 Ağustos 2006 21:49:17 » |
|
bu soruyu üyeler arasında ayrımcılık yaptığını düşündüğümden reddediyorum.. ayrıca çok ayıp bişiy.. hiç yakıştıramadım.. biz bulutsuzluk özlemini insan ayırt etmeden her bireyiyle sevenlerdeniz.. 
|
|
|
|
|
|
`~~¨ß£¥ø¶|µ¨~`~ ?zınısım adnıkraf ninekilheT
|
|
|
sifiryedi
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #2 : 17 Ağustos 2006 06:43:28 » |
|
bu soruyu üyeler arasında ayrımcılık yaptığını düşündüğümden reddediyorum.. ayrıca çok ayıp bişiy.. hiç yakıştıramadım.. biz bulutsuzluk özlemini insan ayırt etmeden her bireyiyle sevenlerdeniz..  ben de sizdenim. ben de reddediyorum. tamam içlerinden birisini biraz daha fazla sevebilirsin ama burası yeri değil.
|
|
|
|
|
|
Barış yüreğimde çam kokulu bir orman varsın konsun dallarına savaş denilen yaşlı ağaçkakan
|
|
|
redcloud
B.Ö Üye ***

|
 |
« Yanıtla #3 : 17 Ağustos 2006 12:32:05 » |
|
kimse benim gibi düşünmek zorunda değil.sizinki...neyse boşverin.
|
|
|
|
|
|
Yaşlanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedası Tıpkı Dün Gibi, Köşeye Çekilip Ağlıyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme. Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün!..
|
|
|
redcloud
B.Ö Üye ***

|
 |
« Yanıtla #4 : 17 Ağustos 2006 12:34:35 » |
|
ayrıca bir üye ayıp,biz ayırt etmeden severiz demiş.ayıp diyosun ama bana saygı duymamanda ayıp değilmi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
puratu
|
 |
« Yanıtla #5 : 17 Ağustos 2006 13:16:57 » |
|
bulutsuzluk'un tüm elemanlarını çok seviyorum ama nejat yavaşoğulları biraz daha ağır basıyor,çok sempatik bir insan...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
psiko
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #7 : 17 Ağustos 2006 23:42:59 » |
|
neden ayrımcılık olsunki? ben katılmıyorum bu görüşe hepsini eşit sevmek....?nejat yavaşoğulları bu grubun kurucusu insanlarda farklı bi yeri olabilir...bende de öyle...
|
|
|
|
|
|
it's better to burn out than to the fade away...
|
|
|
redcloud
B.Ö Üye ***

|
 |
« Yanıtla #8 : 18 Ağustos 2006 13:59:38 » |
|
ama güzelim öyle başlık olmaz.o fikir oluyor.hem sen ve ya senin gibi düşünenler varsa yazmasın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emek23
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : 26 Ağustos 2006 16:20:26 » |
|
Bende NEJAT'ı seviyorum diğerleride iyi hoş ama Nejat bence yani benim için çok başka ...Onsuz bi bulutsuzluk özlemi düşünemiyorum çok anlamsız olurdu....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
forlorn
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #11 : 26 Ağustos 2006 21:34:52 » |
|
onlar bi bütün bi kere ayrmcılık olmasss
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hasta_siempre
|
 |
« Yanıtla #12 : 29 Ağustos 2006 12:44:24 » |
|
hepsinin birbirini tamamladıına inanıorum...
|
|
|
|
|
|
hayata başlarken şartları sen koymadın ki, sana sanal bi dünya sundular....
|
|
|
rocksill
B.Ö Üye *
arayıp bulmak neyi deiştirir
|
 |
« Yanıtla #13 : 03 Eylül 2006 21:07:01 » |
|
 arkiler bencede her grubun bi lideri vardır ve bu grubunda nejatt bunu unutmayalım lütfen
|
|
|
|
|
|
ne olursa olsun yaşamaya mecbursunn
|
|
|
rocksill
B.Ö Üye *
arayıp bulmak neyi deiştirir
|
 |
« Yanıtla #14 : 03 Eylül 2006 21:08:29 » |
|
arkiler her grubun bi lideri vardır bunu unutmayın siz istemesenizde bu kendilinden oluşur ve b.ö dede bu böle nejat
|
|
|
|
|
|
ne olursa olsun yaşamaya mecbursunn
|
|
|
|