Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Pinhani  (Okunma Sayısı 1343 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet Selçuk
B.Ö Üye *
*

« : 14 Şubat 2007 20:47:39 »

son zamanlarda çıkan gereksiz rock gruplarla çok iyi geldi kendi tarzları var dinlenmeleri gerekir...
Amon
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #1 : 15 Şubat 2007 18:03:03 »

Zeynep Eylül Üçer
Grubun Bas Gitarist ve Vokalisti

16 eylül 1985'te İstanbul'da doğdu.Çocukluğu Teşvikiye'de geçti.1991-1997 yılları arasında Trt İstanbul çocuk korosunda şarkı söyledi.Orta okula İstanbul'da başladı.1 yıl sonra ailesiyle Antalya'ya yerleşti.Antalya Koleji'nde okudu ve okulu adına 2.ligde uzun süre basketbol oynadı.Sinan'ın ona hediye ettiği bas gitarla aktif müzik yaşantısı başladı.Müzik öğretmeni olan annesinden solfej ve armoni dersleri aldı. 2004'te demo kaydı için İstanbul'a geldi.2005'te albüm kaydının başlamasıyla yeniden İstanbul'a yerleşti
Sinan Kaynakçı
 Grubun Vokalist ve Ritm Gitaristi

25 aralık 1979'da istanbul'da doğdu.Çocukluğu Florya ve Bakırköy'de geçti.Çağaloğlu Anadolu Lisesi'nden 1998 yılında mezun oldu.Müziğe bu okulda başladı. 1995 yılında yan flüt ve gitar çalmayı öğrendi. 1996 yılından itibaren aralıklarla stüdyo hiphop'ta bateri dersleri aldı. 2001-2003 yılları arasında "Van Basten" grubuyla Beyoğlu barlarında canlı müzik yaptı.Bu dönemde kendi parçalarını yazmaya başladı.Farklı hedefleri nedeniyle gruptan ayrılmak zorunda kaldı.2004 yılı sonunda Zeynep'le kaydettikleri demoyu akın eldes'e dinletti ve albüm kaydı başladı.

Birlikte çaldığımız müzisyenler:
Akın Eldes , Selim Aydın , Efe Şenyılmaz , Selami Sevinç , Hami Ünlü , Serkan Gün Hondur

Bilgisayarınıza İndirebileceğiniz Şarkılar
İstanbulda  
Hele Bi Gel   
Dön Bak Dünyaya   

Tüm Bilgiler Ve Ses Dosyaları www.pinhani.com adresinden alınmıştır....
bağıraROCK duyur sesini
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #2 : 17 Mart 2007 11:39:24 »

yüxexesde sinan abive bateristini tanıdım pena istedim ama gitarlarını getirmemişlerdi ama proğram bittikden sonra baya bir sohpet et dediki filistine özgürlük gösterilerini sadece istanbul değilde anadolu da gösterilirse daha iyi olur dedi istanbulda bu konserlere gelen baya kişi var ama anadoluda yok dedi doğruda söyledi ebnce bir an önce o taraflarda da çalışmalar yapılmalı ben  Göz kırpan
Bulutsuz--luk
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #3 : 28 Mart 2007 01:58:53 »

solistin çok yumuşak kulağı dinlendiren bi sesi var.şarkılarındaki sözler çok anlamlı baya düşünülmüş.çok büyük yerlere geliceklerini umuyorum
şahrajan
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #4 : 28 Mart 2007 16:34:05 »

içten geleni söyle;kalırsa yazık olur ;hayata küsüverirsin  HÜZÜNLER SENİ BULUR::
            sinanın sesini çok sevimli buluyorum bu parçada\

kimi istanbul kalabalığında yalnızlığın arasında dolanırken söyleyiveririm İSTANBULDA'yı;
dus_hekimi
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #5 : 01 Nisan 2007 20:14:41 »

biraz geç farkettikjleriminde son dönemde çıkmış en iyi rock gurubu
ben nasıl üyük adam olucam şarkıları beni en iyi anlatan şarkılardan bu aralar..

bir gün çok yükseğe çıktı cenıtın bulutlara değidi kanadı
koledoyuran
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #6 : 03 Mayıs 2007 10:52:18 »

uzun zamandır dinliyorum..
akın eldes parmagı olunca işin içinde ve
kumdan kaleler'den sonra bu tadı bulabileceğimden korkup
beklentilerime askıya aldıgım bir dönemde çıkıp geldiler işte..
yeni albümün sene sonunda geleceği söyleniyor..
konserlerinde sık sık yeni şarkılar çalıyorlarmış..

dön bak dünyaya'da ki solo alıp götürüyor..
ben nasıl büyük adam olucam' eğlenceli fazlasıyla..
haftanın sonu..çileden çıkarıyor..
istanbul'da.. benim de hiçbişeyim yok yahu oralarda ne güzel..
iyidir iyi..

Yalnızlığım,
              İnzivam,
                         Huzurum..

www.kaybedentribi.com
akrep_u
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #7 : 26 Haziran 2007 23:01:41 »

hele bir gel parçaları çok güzel bence
İntro muros;Et extra
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #8 : 27 Haziran 2007 16:27:15 »

son zamanlarda çıkan grupların arasından sıyrılmayı başardılar ve bence haketdikleri yere ulaşacaklar.Bencede Sinan'ın sesi insanı dinlendiren bir tınıya sahip ve söyledikleri parçalarla insanların hissetdiklerine tercuman oluyorlar.Hele bi gel, Ben nası büyük adam olucam, İstanbul'da, Beni al... en sevdiğim şarkıları. İnşallah müzikleri daim olur ve daha bir çok albüm yaparlar bizde onları keyifle dinlemeye devam ederiz

İntro muros;Et extra
Nirvana
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #9 : 26 Nisan 2008 22:55:49 »

Pinhani’ nin ikinci albümü “Zaman Beklemez” raflardaki yerini aldı.

Pinhani yeni albümünü , ilk albümde yer alan gitarist Akın Eldes ve davulcu Cem Aksel’ in yanı sıra bas gitarist Demirhan Baylan’ la birlikte kaydetti. Bu üç önemli müzisyenin dışında gruba bu albümde çok önemli müzisyenler eşlik etti ; Erkan Oğur’da bu albümde bir şarkıda cümbüşüyle grubun misafiri oldu. Klarnette Serkan Çağrı ve Oğuz Büyükberber , trombon ve trompette Hasan Gözetlik, trompette Can Ömer Uygan, vurmalı çalgılarda Yinon Muallem, bas gitarda Sunay Özgür Pinhâni’nin ikinci albümünde yer aldı. Albüm kayıtlarını ilk albümde olduğu gibi yine Tanju Duru’nun stüdyosunda tamamlayan Pinhani, ilk albümde yaptığı müziği ikinci albüme taşımaya ve üzerine yeni değerler eklemeye çalıştı.

Albümde “Kavak Yelleri” dizisinden duyduğumuz “Bir Anda” ve “Ne Güzel Güldün” şarkılarının yanı sıra iki versiyonu yer alan modern oyun havası “Düğün” ve grubun rock türünde ürettiği en önemli şarkılardan biri olan “Ağlama“ dikkat çekiyor .

Pinhani’ nin yeni albümdeki “Düğün” şarkısını konserinde dinlemiştim. Gerçekten çok harika bir şarkı.

Akın Eldes, Demirhan Baylan ve Erkan Oğur aynı albümde… Muhteşem bir albüm bizi bekliyor diyebilirim.

Şarkı Listesi

1. Zaman Beklemez
2. Düğün
3. Ağlama
4. Ne Güzel Güldün
5. Dursana Dünya
6. Sırası Değil
7. Yansın
8. Bir Anda
9. Yalnızlık
10. Sevmekten Usanmam
11. Düğün Dernek

-----Gelişim Evrem-----

SeSSiZLiGiNuGuLTuSu
_Nirvana_
ahmet
sperm
puratu
Global Moderator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #10 : 02 Mayıs 2008 23:26:19 »

İlk kez Pinhani'nin canlı performansını dinledim az önce. hiç beğenmedim desem abartmış olmam. gitar çalma olayı kötü, ses kötü, ''ben nası büyük adam olucam'' da Sinan öyle bir detone oldu ki bu o benim yaz boyunca dinlediğim şarkı olamaz dedim. Gitar farklı bir notadan çaldı, Sinan farklı bir notadan söyledi. Akın Eldes olmasa dönüp gidicektim. Allahtan Akın Eldes ''sözlerimi geri alamam.'' çalıp, o efsane solosunu attıda kendime geldim. birde ''longa'' yı.
Hayal kırıklığımıdır nedir bende ki.  Kararsız

Felluce
Administrator
B.Ö Üye **

« Yanıtla #11 : 02 Mayıs 2008 23:36:55 »

Daha dineme fırsatı bulamayanlar için aslında
Yoğurdu üfleyerek yemekte fayda var!
Diyebiliriz...
Teşekkürler Merak Ediyordum açıkçası Göz kırpan

Sevgilerimle...
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2008 23:44:54 Gönderen: Felluce » Logged

Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #12 : 03 Mayıs 2008 10:01:35 »

Sanırım beklentilerim fazlaydı. Bu albüm olmamış
redcloud
B.Ö Üye ***

çok isteyince oluyordu hani?

« Yanıtla #13 : 06 Mayıs 2008 13:26:34 »

artık aklıma pinhani deyince kavak yellerinden başka bişey gelmiyo

Yaşlanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedası Tıpkı Dün Gibi, Köşeye Çekilip Ağlıyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme. Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün!..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: