Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bulutsuzluk Özlemi 20. Yıl Konseri  (Okunma Sayısı 869 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« : 14 Ağustos 2006 22:19:06 »

Biraz geç oldu ama yine de bugün tekrarını izledikten sonra teşekkür etmek istedim.

Konsere girmemiz için onca işinin arasında bize yardımcı olan Onur'a

Bulutsuzluk.Net olarak organize olmamız için gece gündüz çabalayan arkadaşlarım Alper ve Serkan'a

Konser aracılığıyla tanıştığım Bulutsuzluk.Net arkadaşlarıma

O gün orayı dolduran tüm seyircilere

Sahnede Bulutsuzluk Özlemi'ni yalnız bırakmayan Konuk sanatçılara

Akın Eldes, Serdar Öztop, Demirhan Baylan, Sunay Özgür, Filip Sümbülkaya, Richard Hammer ve bize o nostaljiyi yaşatan eski yeni tüm üyelere

Hepinize sonsuz teşekkürler...

ve Nejat'a... Soğuk hastane odalarında ne olursa olsun yaşamaya mecbur olduğumu,  en güzeli yazdır, bahardır ve gündüzdür demeyi öğrenmem gerektiğini,  haykırarak savaşa hayır demem gerektiğini öğreten kişi... Şarkılarınla en kötü günlerimde bile bana mutluluk, yaşama sevinci verdiğin için,  bana tüm bu güzellikleri öğrettiğin için, ayrıca teşekkürler..

Bu izlediğim en son konserse, kesinlikle hayallerimdeki gibi oldu.

Sadece gökyüzü, sadece deniz, sadece siz ve ben, sadece sevgi

Hepsi Bu...

Sizi Çok Seviyoruz.

hasta_siempre
B.Ö Üye ***

« Yanıtla #1 : 15 Ağustos 2006 18:24:19 »

o günü organize eden tüm arkadaşlara teşekkür etmeyi ben de isterim. ve gelen bulutsuzluk.net üyelerine . kısacası o günde emeği geçen herkese... gerçekten unutulmucak bi konserdi. bu arada doink daha bir çok konserlerine gideriz.. en son olmaz....

hayata başlarken şartları sen koymadın ki, sana sanal bi dünya sundular....
yaskaman
B.Ö Üye *
*

Raskolnikov

« Yanıtla #2 : 16 Ağustos 2006 10:19:52 »

oradaydım, nejat abi ve sina abi'ye konser sonrasındaki özel alakalarından dolayı sonsuz teşekkür ederim..

veremem sana acımı kirlenir dünya
papatya
B.Ö Üye ***

« Yanıtla #3 : 16 Ağustos 2006 20:38:47 »

harikaydı..
süperdi
hani anlatılamaz yaşanır denir ya bazı olaylarda ,bu öyle bir geceydi işte..

masal bu ya..
onlar anlamaz bundan
özgür_lük
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #4 : 17 Ağustos 2006 21:13:57 »

maalesef biz gelemiyoruz İstanbul'a..... Üzgün Üzgün   Üzgün  Üzgün
bulutsuzemre
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #5 : 19 Ağustos 2006 11:17:34 »

herkese saygılar sevgiler valla ben bu site yi daha  cozemedim neyi nereye yazıcaz nereye nereden girecez anlamıs degilim
ama fotografta kı ben degilim bi yanlıslık olmus...
gelelım mevzuya
 saat 5 gibi harbıyenın onunde burak guven okan meriç ve nejat la sohbet den ve ardından soundcheck in de bi kısmında yer aldıktan sonra 6 gibi taksım de akm nin onundeydim ve tabıkı ortalıkta allahu ekber diye bagran bi grup  eylemcıdn baska kımse yoktu..
herneyse sonra da mıllet yavas yavas gelmeye basladı... ve saat 8 gibi harbiye ye ulastık ..bu sıralarda bulutsuzluk.net uyeleriyle tanısıp sohbet etdikce dunya goruslerimizn olaylara bakıs ve tepkılerimizin  aynı oldugunu bir kez daha anlamıstm... keske herzaman birlıkte olabilsek dedim....
ki bu konsere gelebilmek için 25 gun gunde 13 saat aralıksız (izin kullanmdan) calısıp izinimide istanbula gitmek için sakladım ve sırf 20.yıl konseri için gunu birlik sabah istanbula gelıp aksam ankara ya donuyodum  ki ertesi gun tekrar iş bası yapıcaktım
herneyse bu kadar emek ve fedakarlıga deymıs dı o gun .. duman  aylım aslım ikilsi nin sahnede bulutsuzluk parcalarını soylemesi dısında hersey cok guzeldı..(ki aylım aslım sahnedeyken neler oldugunu arkadaslar gordu) konsere girmemızde yardımcı olan basta onur ve alpere de sonsuz tesekkurler....... tabiki orada bulanan tum bulutsuzluk.net uyesi dostlarıma da......
bir kez daha anladım kı bizler aynı yere baktıgımızda aynı seyleri gorebiliyoruz...
koser sonrası burak guven hocam okan meriç ve nejat la kulıstekı kısa bi sohbetin ardından tekrar kavcık otobus termınalinin yolunu tutmustum
bu arada ben kulısteyken kulıste kı kadro: nejat yavasogulları.burak guven sina kologlu denız demıroz mor ve otesinin vokalıstı redd ve duman grubu aylın aslım bedri baykam ve ben  ve birkac ismımını bilmedigim kişi...
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #6 : 19 Ağustos 2006 11:27:12 »

Biz de dışarıda toplamaya çalışıyoruz milleti. insan bize de der ki kulise gidiyorum Gülümseme
hasta_siempre
B.Ö Üye ***

« Yanıtla #7 : 21 Ağustos 2006 14:30:34 »

emre biz de seni konser biter bitmez otobüse binmeye gittin die bilioduk. meğersem sen kulisteymişsin.  Kahkaha

Felluce
Administrator
B.Ö Üye ***

« Yanıtla #8 : 24 Ağustos 2006 12:13:25 »

Live Performansta bu hafta Bulutsuzluk Özlemi’nin 20. yasini kutluyoruz 31 Temmuz aksami Harbiye Cemil Topuzlu Açikhava Sahnesi’nde gerçeklesen, simdiye kadarki tüm grup üyeleri, Sebnem Ferah, Mor ve Ötesi, Aylin Asilm, Duman, Redd ve Zuhal Olcay gibi çok ünlü konuklarin yer aldigi ve binlerin alkisiyla tarihe geçen muhtesem konser hayal sahnesinde.Bulutsuzluk Özlemi 20. yil konseri 24 Agustos 2006 Persembe saat 22:15 ve 26 Agustos Cumartesi saat 00:00 da CNN Turk'te yayinlanacak.

hasta_siempre
B.Ö Üye ***

« Yanıtla #9 : 26 Ağustos 2006 16:45:31 »

işte o günden kalan bir hatıra. bu bileti sıradan biletlerden ayıran en güzel özelliiği daire içine alarak belirttiğim "DAVETİYEDİR" yazısı ;)tekrar teşekkürler o günde emeği geçen herkese....

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: