|
erdem23
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #15 : 29 Ocak 2007 00:20:23 » |
|
ayrıca türkün türkten başka bir adet dostunu sebebiyle bana yazabilir misin kusura bakma ekleyemedim mesaja kaldırmışınız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsira
|
 |
« Yanıtla #16 : 29 Ocak 2007 00:30:37 » |
|
Olaya çok dar açıdan bakış sergilemişsin sevgili erdem23..neden diye soracak olursan ortada öldürülen insan sokaktaki insan değildi sırf düşüncesinden dolayı tehditlere maruz kaldı sırf etnik kimliğinden dolayı tacize uğradı ve sonunda öldürüldü.... bu insan bir yazardı...bildiğin gibi yazarlar düşünceleriyle varolabilir...bu ermeniydi ama uğur mumcu türktü.... yani belirttiğin gibi olay basit değil... olay DÜŞÜNCEYE TAHAMMÜLSÜZLÜKTEN kaynaklanıyor...Ve insanlar bu yüzden ayaktadır...Sırf düşüncesi bazılarıan uygun gelmiyor diye Bir insan öldürülüyor ve bu insan öldürüleceğini önceden duyuruyor... fakat yetkililer olaya tren hesabı bakıyor....Ve sonra cinayet işleniliyor ortaya dökülüyorlar.... Tıpkı bazıları gibi....
tüm dünya ülkelerinin kardeşçe yaşamasını istiyormuşsun gibi gelmiyor...Çünkü içinde biriktirdiğin nefret o öç alma duygusu pekde samimi göstermiyor yazını...YAni sırf satılmış medyanın cinayet üzerindeki yorumları gibi oldu senin bu dileğin... samimiyetsiz ve öylesine.....
asala olayı konumuzla alakası olmadığı için cevap verme gereği duymuyorum çünkü bir sidik yarışına girme olayı gibi geliyor bana....
ayrıca benim kimliğimin ne olduğunu bilmeden beni bir takım sıfatlar içine iliştirmemeni rica ediyorum....Ve benim adımada karar verme yetkisi sanırım sende yoktur pekala bunu kendim yapabilirim...
söylediğin bir cümleye katılıyorum ama farklı anlam yükleyerek ^^tarihimizi!!! gerçekten iyi bilmeliyiz^^
dostlukla...
|
|
|
|
|
|
Alternatifdunyam.Com © | Başka Bir Dünya Mümkün...
|
|
|
|
erdem23
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #17 : 29 Ocak 2007 00:45:46 » |
|
tsira cım ben olayın sonrasna yorum yaptım o yazar ermeni asıllı da olsa bi türktü herşeyden önce insandı hepimiz gibi yaşama hakkı vardı o gün orda o kişiyi öldüren türk yada ermeni ikiside aynı derecede suçlu fakat ortada bir gerçek var ki bu olay üzerinden inanılmaz oyunlar dönüyo haklısın hrant dink korunamadı...onun gibi korunamayan birçok kişide var...
beni satılmış medyadan görmen bana küfretmenden daha kötüydü ...üstelik ben medyanın tam tersi düşünürken .. ayrıyetten türk olduğunu söylememden nie bu kadar rahatsız olduğunu anlayamadım . ve ermenilerin bölücülüklerinden rahatsızlık duymuyosanda senin bileceğin iş o zaman senin karşıt düşüncendeyim fakat tartıştığımız şeye dönersek hiçbir bölücü ermeni bizim dostumuz felan olamaz.sanırım sen benim eleştirdiğim , unutmamalıyız dediğim , ve bahsettiğin gibi nefret ettiğim kısmı ermenilerin tamamı olarak düşündün fakat benim ermeni arkadaşlarım var yani kürt arkadaşlarımda var benim eleştirdiğim unutmamamız gerektiğini belirttiğim kısım bölücüler..Gerçekten barışı istemiyor olsam başka bir forumda olurdum. bilmiyorum bulutsuzluk özleminin devran dönüyor şarkısını dinledin mi beni çok etkileyen bi şarkıdır.
ayrıca asala yı sidik yarışı diye düşünmene anlam veremedim uğur mumcu ve onun gibi yazarlar , diplomatlar hrant dink ten daha mı değersiiz de hatırlatamıyoruz.neyse asalayı söylememin tek sebebi dinkin cenazesine gelen ermenilerin çirkefliklerini yansıtmaktı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsira
|
 |
« Yanıtla #18 : 29 Ocak 2007 02:08:48 » |
|
hrant dink ermeniydi ama türkiyeliydi!!!...bunu bu şekilde söylersek bence çok daha iyi olur... senin medyadan farklı düşündüğün pekala buradan bakınca pek belli olmuyor!!!Onlar gibi yorumlarda bulunuyorsun ülke bölündü bölünecek gibi gerçekle tutar payı olmayan komplo teorileri üretiyorsun...
ayrıyetten türk olduğunu söylememden nie bu kadar rahatsız olduğunu anlayamadım . ve ermenilerin bölücülüklerinden rahatsızlık duymuyosanda senin bileceğin iş o zaman senin karşıt düşüncendeyim fakat tartıştığımız şeye dönersek
rahatsızlık falan duymuyorum sadece o basit genellemelerin içinde bulunmak istemiyorum.sorun bundan kaynaklıdır yazıma devam edecek olursam Bunu kaç kez söyledim bilmiyorum ama tekrardan söylüyorum hiç bir ülke hıyar değildirki yarısını kırıp(bölüp) başkasına veresin...Bırakın bu şekilde komplo teorileriyle bir şeyler söylemeyi...Bir söz vardır Delinin biri bir kuyuya taş atmış kırk akıllı bir olmuş o taşı çıkaramamış...Bugün bölücü mölücü diyede komplo teorileri türeterek Türkiye cumhuriyetinde yaşayan halklar arasına intikam tohumları serpiştirmenin bir manası yoktur.... bugün Türk insanı kendisi haricindeki tüm halkalara potansiyel bölücü ve terörist gözüyle bakıyor.Ne acıdırki bu halklar yüzyıllardır bur topraklarda yaşamış..türkü lazı ermenisi kürdü ve diğerleri...toplumların selemizanizasyonunu iyi allgılayabilirsek neyin ne olduğu açıkca ortaya çıkacaktır!!!!
asala olayına gelirsek asala türkleri öldürdü türklerde onları .... bunun cevabı belli olduğu gibi konuyu bunun üzerinden tartışırsak olay farklı bir kulvara açılarak behsedilmek istenilen olayın uzağına düşmüş olacağız...Bu yüzden asala bu başlık içerisinde değil farklı başlık içerisinde tartışılabilir yazdığın yazının neresinden alıntı yapacağımı şaşırdığım gibi neler anlatmaya çalıştıgınıda anlayamadım...
uğur mumcu ve onun gibi yazarlar , diplomatlar hrant dink ten daha mı değersiiz de hatırlatamıyoruz.
bu cümleni kendimi ne kadar kasarsam kasayım anlayamadım sana zahmet anlatırsan ne demek istediğini çok iyi olur....,
dostlukla!!!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2007 02:13:50 Gönderen: tsira »
|
|
|
|
|
|
erdem23
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #19 : 29 Ocak 2007 13:52:29 » |
|
oo bu mesajınla ben senin düm düşünce yapını anladım....artık cevap dahi veremiyorum bu mesajına çünkü benim verdiğim hiçbir cevap seni tatmin etmeyecek tam zıt iki düşüncedeyiz...türkiyeli olayına girdik ...türkiyeli değil türk arkadaşım türk..ya bu olayla bulutsuzluk.net te bile karşılaştım ya helal olsun yani bak arkladaşım ermeni asıllı ya da kürt asıllı ,,türküm diyorsa türk tür türkiyeli değil...bunun aksini iddia edenlere atatürk'ün ''ne mutlu , türküm diyene!'' lafını hatırlatarak cevap veriyorum orda türk olana veyahut türkiyeliye dememiş.
sana acil tavsiyem biraz gazete oku (ama posta fln değil cumhuriyet mesela) biraz haberleri izle (ama atv fln değil adam gibi haberler) sen nerde yaşıyosun ki bölücü ermeniyle , türküm diyen ermeniyi ayıramıyosun yazık vallaha..
sen nerde yaşıyorsun ki pkk denen bölücü kürtlerle türküm diyen kürt vatandaşlarımızı ayıramıyosun? sen nerede yaşıyorsun ki bu kadar bariz bölücükleri görmeyip toz pembe bi halklar kaynaşmasından bahsediyosun..? hala anlamamak için elinden geleni yapıyosun ama yok derdimi anlatacam ,amacım ermeni yada kürt düşmanlığı fln değil ama türkiye'de bazı gerçekler var ki sanırım haberdar değilsin. Tarihimizi bilmek önemli diyorsun ama çok çabuk unutmuşsun ermenilerin fransızlarla birleşip bizi arkamızdan vurduğunu...bugün aynı şey yeniden oluyo bunun farkına vardığında sanırım fazla geç olacak ama benim bunu hatırlatmam ermenilere karşı nefretimi, kinimi ne kadar kötü bir insan olduğumu gösterir gibi düşünüyosun sen ve tamamen yanılıyosun çünkü aynı savaşta bizim yanımızda da ermeniler vardı iki gündür anlatmak istediğim şey ben , 1.dünya savaşında atalarının yaptıklarını tekrarlayan ermenilere karşıyım ki sen değilsen o zaman ciddi bi sorun var ortada... ''hepimiz ermeniyiz , işte devlet işte soykırım , 1.500.000 +1 '' gibi sözlerden ben bölücülük anlarım arkadaşım bilmem sen ne anlarsın? türküm diyen ve türk olan hiçbir ermeniylede problemim yok hepsinide severim ha sen dersen gene ...örümcek beyinlisin türk olmayanı düşman görüyosun , o zaman konuşmamızın hiçbir anlamı kalmaz sen yaşadığın ülkeyi tanımıyosun..
umarım bu bölücülükler sonunda amacına ulaşmaz bende haksız olurum..ama eğer olurda senin gibi düşünenler bu tür bölücüleri beslemeye devam ederlerse ege bölgesi yunanistanın , istanbul ekümen, ağrı ermenilerin , güneydoğu kürtlerin , karadeniz amerikalıların olur..tabi sen buna gene ''gerçekle tutar payı olmayan komplo teorileri üretiyorsun...'' diyeceksin en baştan başlıyacağız ........
+lütfen eleştirilerin benim yazdıklarıma yönelik olsun benim adıma düşünme , beni genellemeye sokma fln gibi değil..bide alıntı yaparken yazının bir bölümünü değil tamamını koy ki dürüstçe olsun..
farkındayım boşa nefes tüketiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pusu
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #20 : 29 Ocak 2007 20:05:52 » |
|
merhaba öncelikle kendimi tekrardan tanıtıyım beni site içerisinde tanıyanlar vardır adım halil öncelikle şunu söylemek istiyorum ben ermeni değilim hepimiz ermeniyiz diyenler ve o pankartları taşıyanlar ermenidirler taşıyabilirler bu gayet normal bunda alınacak bir taraf yok ama lafın ucu banada bulaşırsa ve sende ermenisin derlerse babalar gibi Türküm derim ama bana böyle bir yakıştırmada bulunulmuyor canı isteyen ermeni olabilir engelde yok madem demokratik bir ülkedeyiz bırakalım ermeni olsunlar ama sakın bu iş emperyalist ve siyonist işbirlikçilerin ekmeğine bal çalmak yada ermeni soykırımını kabul ettimek için yapılmış bir tezgaha dönüştürülmesin böyle bir durumda ermeni olduklarına pişman olurlar neden pişman olurlar çünkü kendini milliyetçilikle itham eden ve kafatasçı milliyetçilikten başka bir uğraşları olmayan insan haklarına aykırı bir duruş sergileyen kişileri haklı konuma geçirirler ve bu kişilerin bundan sonrası için yapacakları her türlü girişime ön ayak olurlar şimdiden harekete geçtiler bile amaçları vatan sevgisi millet sevgisi değil polat alemdarcılık oynayıp popüler siyaset yapmak ikinci konu ise hrant dink suikasti bir aydınımızı bir yurttaşımızı kaybettik bu büyüküzüntü duyulması gereken üzücü bir olay hangi milletten olursa olsun o bu vatanın bir ferdi ve evladıydı bir kaç kez bir araya gelme fırsatı buldum tabi sevmediğim fikirleri olduğu gibi sevdiğim fikirleride vardı iyi bir insandı gerçekten bir vatanperverdi soykırım olayındada türkleri değil kürtleri sorumlu tutmuştur belki okuyanınız veya duyanınız vardır aynen şöyle bir ifade kullanmış ermenileri türkler değil kürtler katletmiştir ama ben bu görüşede katılmıyorum ortada bir katliam varsa oda ermeniler ve fransızlar hatta ingilizler tarafından yapılmış olan türk ve kürt vatandaşlarımıza karşı yapılmış soykırım hareketidir son olarak yinede herşeye rağmen aydın bir fikir adamını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum saygılarımla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bulutsuzemre
B.Ö Üye **

|
 |
« Yanıtla #21 : 29 Ocak 2007 20:08:46 » |
|
1- ermenı kurt ve turk den olusan 3 uzum işcısı yola koyulur ucretı dolgun bir is arıyorlar ve saatlerdır yoldalar ve dostca ıs aramaya devam ederken buyuk bır bag sahıbı patron a gıderler..patron der turk ve kurt u yanına cagırır ve soyle der:''ben sımdı bu ermenı ye sıze verdıgım ucretlerın aynısını nasıl verırım o yavur un sızle ısı ne onu bosverın sıze guzel bı maas ayralayayım''' der ve ermenı yı dovdurtur buna da turk ve kurt gozyumar..sonra patron turk u cagırır:''bo bolucu yıkıcı herıfe senle nasıl aynı maası verırım onlar bı dolu turk u oldurdu''der ve kurtu de dovdurtur ve tabıkı turk de buna goz yumar ..sonra turk u de kendılıgınden dovdurtur ve ucuza fazla mesaı ıle calıstırır...sonraları ucu bulusur turk de işten ayrılmıstır artık....bız nerde hata yaptık derler ve turk kurt e doner '''bız bu ermenı yı dovdurtmuyecektık hatayı orda yaptık der..... 2-meseleye sınıfsal temellı bakmak emekcı meselesı olarak gorup halkların kardeslıgını kabul etmek benım bakıs acımdır... 3-dun trabzon spor macındakı sloganlar:''AYAGA KALKMAYAN ERMENI OLSUN'' ''HEPIMIZ TURKUZ'' dıye 30 bın 40 bın kısı bagırıyor...yıne dun elazıg malatya macı sloganlar:''PKK LI ELAZIG'' ''ERMENI MALATYA'' VE MAC SONRASI INSANLAR BIRIBIRNE GIRIYOR ONLARCA YARALI..... 4-işte emperyalıstlerın ve duzenın bılınclı ılerlemesı sonucu ulke halkları bırbırıne dusmus durumda kasımalar sonuc vermıs yanı...tabı bu nu korukleyen ozellıkle trbzon macındakı sloganları korukleyen hepımız ermenıyız sloganlarıdır...sen boyle bı ayrımı tanıyıp polıtıklsetırırsen mıllıyetcıler de tabı cıkıp hepımız turk uz dıye bagırır...(bi de olduren de turk um dedıkten sonra)... 5- 28 29 0cak 1921 de huseyın avnı ulas ve kazım karabekır aracılıgyla(kaynaklar bıze oyle gosterıyor kı) karadenız de katledılen MUSTAFA SUPHI ve 15 yoldasının ruhu sad olsun....onları saygıyla anıyoruz...yolumuza yol olan yoldaslarımızı....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doink
|
 |
« Yanıtla #22 : 29 Ocak 2007 20:40:32 » |
|
Ne yazık ki buradaki konuşmalar Türk kavramınının anlaşılamamasındandır. Hrant Dink son yazısında ben Türküm diye bağır bağıra gitti. Kökeni her ne kadar ermeni olsada kendini türk hissediyordu(ki yargılandığı yazıda kafamda soru işaretler bıraksa da buna inanmak istiyorum). İster Ermeni ister Kürt ister çerkez ister Azeri. Yeter ki kendilerini Türk hissetsinler.Onlar Türk vatandaşıdır.
O yüzden bazı arkadaşlarımızın milliyetçilik kavramlarını tekrar gözden geçirmelidir.
Her "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" diyen milliyetçi değildir, aşırı sağcı değildir.
İşte bu yüzden Türküm demek vatanımdaki insanlarla kardeşim demektir. Türküm demek Yurtta Sulh Cihanda Sulh'a inanmaktır. Türküm demek kendini üstün bir ırk olarak görmemektedir
Umarım anlatabilmişimdir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
homşetsi
B.Ö Üye *
DENİZDE KARARTİ VAR BU GELEN KAZİM'MİDUR
|
 |
« Yanıtla #23 : 30 Ocak 2007 14:47:26 » |
|
Trabzon Emniyet Müdürü Reşat Altay merkeze alındı dün... Malumunuz, Altay, sürekli linç, suikast, cinayet haberleriyle gündeme gelen Trabzon'daki güvenlik zaafını izah ederken, suçu reform yasalarına atmış, "Avrupa Birliği uyum kanunları istihbaratı zayıflattı" demişti. Demokratikleşme hevesi Emniyet'te zaaf yaratmasa, polisin elinde yetki olsa, hiç bunlar başa gelir miydi? Dilerim Altay, Trabzon'daki ağır mesai günlerinden sonra Ankara'da boş vakit bulur; anılarını yazar. Biz de Türkiye'nin son 30 yılının hikâyesini onun kaleminden okuruz; okudukça sürekli baş sayfaya dönen kanlı bir tarih kitabı gibi...
* * *
Mesela o kitap 30 yıl öncesinden bir sahneyle başlayabilir: 16 Mart 1978 Perşembe günü... Öğleyin... İstanbul Üniversitesi çıkışında 100 kişilik öğrenci grubunun üzerine bomba atılıyor. 7 ölü, 47 yaralı var. Esmer, kısa boylu, hırkalı bombacı, TNT'yi solcu grubun üzerine atıp üniversitenin merdivenlerinden kaçmaya başlıyor. Öğrenciler kaçışırken Beyazıt Kütüphanesi önünden de otomatik silahlarla yaylım ateşi açılıyor. Gençler de polis de yere kapaklanıyor. Ayağa kalktıklarında polis ateş açan saldırganları takip için fırlıyor. Arkadan bir ses: "Geri dönün" diye bağırıyor. Polis geri dönüyor. Katiller kaçıyor. Geri dönen polislerden biri Yahya Gergin... Olayın ayrıntılarını yıllar sonra 32. Gün'den Rıdvan Akar'a anlatıyor. Meğer normalde 30-40 polisin görev yaptığı kapıda o gün sadece 9 polis görevlendirilmiş. Failleri kovalarken kendilerine "Geri dönün" diye bağıran amiri de merak edip araştırmış. O komiser yardımcısının adı Reşat Altay'mış.
* * *
Belki o günü yazar Altay anılarında... Sonra bandı 14 yıl ileri sarar: Nisan 1992... Çiftehavuzlar'da bir örgüt evi... 3 Dev-Sol militanı kıstırılıyor. İstense beklenip teslime zorlanabilirler. Ama hayır; polis evi basıyor ve 3'ünü de öldürüyor. Bu yargısız infazın ardından 22 polis hakkında "kasten adam öldürmek" suçlamasıyla dava açılıyor. Daha sonra "Zor kullanma yetkilerini kullanmışlardır" diye beraat eden sanıklar içinde ileride Susurluk davasında tanıyacağımız isimler var: İbrahim Şahin gibi... Ayhan Çarkın gibi... Tanıdık bir polis daha var: Reşat Altay.
* * *
Ne kadar renkli anılar bunlar... 4 yıl daha geçiyor... Sayfalar çevriliyor... 3 Kasım 1996... Susurluk skandalı patlıyor. Kazada ölen Abdullah Çatlı'nın bütün ilişkileri ortaya seriliyor. Çatlı'nın telefon kayıtları incelemeye alınıyor. Ve şaşırtıcı sonuç ortaya çıkıyor: Kırmızı bültenle aranan Çatlı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şubesi'nin müdürüyle 5 kez telefonla görüşmüş. Kim var şubenin başında? Doğru tahmin ettiniz: Reşat Altay...
* * *
Altay anılarını yazsa, bu ilişkileri anlatsa, bütün bunlara rağmen nasıl sürekli terfi edip Gaziantep'e, Bursa'ya, Trabzon'a emniyet müdürü olduğunu izah etse, biraz da Trabzon'daki örgütlenmelerden bahsetse iyi olmaz mı? Türkiye'nin son 30 yılının hikâyesini onun kaleminden okurduk böylece; ilerledikçe hep baş sayfaya dönen kanlı bir tarih kitabı okur gibi...
can dündar'ın 27.01.2007 tarihli köşe yazısı..!
hrant dink in ardından atılan hepimiz ermeniyizz sloganını eleştiren insanları anlıyor değilim ya artık insanların atmak istedikleri sloganlara bile karışıyolar ya ermeniyse slogan atan adam ermenidir size görene var! hem orda atılan sloganlar bir kardeşliğin sembolüydü bence hrant dink ermenide yaşamıyodu kimliğinde ermenistan devleti yazmıyodu bizim vatandaşımızdı vatandaşlığı bir kenara bırakalım bir insandı ya bir insan...! ölen bir insan arkasından ona olan sevgiyi en iyi bu slogan verebilirdi ben ce de verdi kanısındayım...
|
|
|
|
|
|
***KAZIM KEZİ ZATE MOLİYOHĞÇİK***  ***SENİ UNUTMAK ÖZGÜRLÜĞE YAPILMIŞ EN BÜYÜK İHANETTİR KAZIM***
|
|
|
|
tsira
|
 |
« Yanıtla #24 : 30 Ocak 2007 17:24:37 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2007 17:43:03 Gönderen: tsira »
|
|
|
|
|
ilkeee
B.Ö Üye **

Kalbim ellerim kadar küçük değil...
|
 |
« Yanıtla #25 : 02 Şubat 2007 16:35:09 » |
|
ben yeni üye olduğum için buraya ancak yazabiliyorum.ama şunu söyleyeyim ki,ben utandım.bu kadar dar düşünceli bir ülkede yaşadığımı bir kez daha anladım.bir de şöyle şeyler geliyor msn de:bir ermeni öldü yüzlerce insan yürüdü,hergün şehit veriyoruz ama kimse yürümüyor,osmanlı torunuysan bunu gönder falan filan.bu cinayetin ardından hala bunları düşünebildiklerine şaşırdım kaldım.ne diyim,insnalar hiç kendini geliştirmeyecek,kendine ders çıkarmayacak hiç galiba
|
|
|
|
|
|
"el pueblo unido Jamas sera vencido"
Bulutsuzluk Özlemi sardıysa beni, Kanat takıp "Deniz" gibi uçmam mı lazım?
|
|
|
h2o
B.Ö Üye ***

.......
|
 |
« Yanıtla #26 : 06 Şubat 2007 16:48:19 » |
|
ben ermeni-türk ayrımcılığı yüzünden yapıldığını sanmıyorum bunu.daha çok gündem yaratma amaçlı.su rezervlerinin satıldığından çoğu kişinin haberi yok ve bunun böyle kalması için de yapmayacakları şey yok.ayrıca bu hepimiz ermeniyiz lafı da hiç hoşuma gitmiyor bence bu da en az hepimiz türküz kadar farklılıkları istemeden de olsa insanın gözüne sokan bir slogan.hepimiz insanız ki bence önemli olan da insanın insan olduğunun yani düşünebildiğinin farkına varması...
|
|
|
|
|
|
sevda bir ateş bulmuştu sende...iyi ki doğdun...
|
|
|
jasondeniz
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #27 : 13 Şubat 2007 11:18:10 » |
|
h2o nun dediğine katılıyorum o slogan hiç hoşuma gitmedi çünkü biz ATATÜRK milliyetçisiyiz ırkçılık değil bu tarihte kültürde milliyetçilik ve bunlar gündem yapmak için yapılan şeylerdir ama artık yazık bu gençliğe bunların hepsi bize zarar veren şeyler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doink
|
 |
« Yanıtla #28 : 13 Şubat 2007 11:29:10 » |
|
h2o nun dediğine katılıyorum o slogan hiç hoşuma gitmedi çünkü biz ATATÜRK milliyetçisiyiz ırkçılık değil bu tarihte kültürde milliyetçilik ve bunlar gündem yapmak için yapılan şeylerdir ama artık yazık bu gençliğe bunların hepsi bize zarar veren şeyler
Atatürk milliyetçiliği anlayışını tekrar gözden geçirmelisin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
melek_
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #29 : 15 Şubat 2007 00:21:41 » |
|
ogün samast hrant dink in yazdığı tek bir satırı bile okumadan onu öldürdü.şimdide onun yazdıklarına bakmadan yapılan eleştiriler ne kadar da kötü..ermeniymiş yok neymiş..ermeniydi işte bu topraklara çoğu kişiden daha fazla sahip çıktı.o yaşarken de bu tür hakaretlere maruz kalmıştı nicesine daha kötüsüne.öldürüldü yine aynı tür yorumlar ya şu eleştirenler bi okuyun ya yazdıklarını bi okuyun onun yazdıklarını okuyun onun üzerinden yorum yapın.herkes türk düşmanı ya şu yünanlılar mesela hatırlayan varmı körfez depremi sırasında 'hepimiz türküz'diye yardım kampanyaları yapmışlardı bu anlamlı geliyormu? valla istesenizde istemesenizde oradan kan bağışları yapılmıştı çokça karıştı işte kanlar nasıl atılacaksa artık! şu bölücülük nedir ki ya parsellenip satılan yurdum toprağında bölen satan kim bakılsın amann uzadıkça uzar da kestim ben...ne güzel insandı hrant dink bi bilseniz hem en güzellerimiz gidiyor işte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|