yani diyorsun ki içimizde intikam duygusu biriktirelim...yeni nesillerede bu intikam tohumunu yerleştirelim...
sonra ortaya bol bol cinayetler çıksın
bumudur yani isteğin?
pek bir köhne ve örümcek düşüncelere mensup istektir bu istek...belirteyim....
yaşasın halkların kardeşliğini savunmak yerine turtürkün türkten başka dostu yok soven sloganı ortada.....
yazıklar olsun.....
dostlukla diyebilmek isterdim.... bana kalsa dünyadaki bütün ülkelerle barış içinde olmak hepsini iyi gözle bakmak en güzeli...keşke yunanistan ve ermenistan türkiyenin en iyi dostu olsa...
peki sence öylemi???
biz onlara sürekli güveniyoruz fakat her defasında kazığı biz yemiyo muyuz?
şuanda dünyada türkiyeye dost ülke gözüyle bakan kaç devlet var?
biz türkler hep dost ülke gözüyle dost halk gözüyle bakıyoruz açıkçası bazen be bile kaptırıyorum ama şu bi gelcek dünyadaki tüm siyasiler ve halklar iş dış siyasete vb gelince kendi çıkarlarını milli duygularını ön plana koyuyor türkiyenin kendisine yapılan bu olayları unutmaması gerekir amacım insanların öldürülmesi felan değil fakat dikkatini çekerim asala ne kadar türk öldürdü hiçbir ermeni kılını kıpırdatmadı şimdi bir ermeni öldürülüyo ve bütün avrupa ayağa kalkıyo ben bundan rahatsızım ki sende bi türk vatandaşı olarak mutlaka rahatsızsındır ama biz bunu 1sene sonra unutursak avrupayı , bölücüleri dost bellersek biteriz....nitekim bitmekteyiz...tarihimizi bilmek bu yüzden önemlidir unutmamak unutturmamak..