Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ?????:-((((????  (Okunma Sayısı 694 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
redcloud
B.Ö Üye ***

çok isteyince oluyordu hani?

« : 23 Eylül 2006 11:02:56 »

bu site bazn açılıyo bzn açılmıyo Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün Ağlayan Ağlayan Ağlayan :'(yeni açtığımız konular ve msjlar yok olmuş.bi çözüm yok mu??? Ney Ney Ney Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış Masum Utandım Utandım Sustum Sustum Kararsız Kararsız Ağlayan Ağlayan Ağlayan Üzgün Kızgın Üzgün

Yaşlanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedası Tıpkı Dün Gibi, Köşeye Çekilip Ağlıyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme. Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün!..
tsira
Administrator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #1 : 23 Eylül 2006 19:56:57 »

tekrardan merhaba arkadaşlar....
mesajların silinmesi server aksaklığından dolayı son gönderilen özel mesaj veya yeni mesajlar otomatik olrak silindi...

bizler elimizden geldiğince sitedeki prüzleri aksaklıkları gidermeye çalışıyoruz fakat sorun serverden kaynaklanınca ona yapabileceğimiz bir şey yok...
umarım bu durumu  hoşgörü ile karşılarsınız ve tekrardan kaldığımız yerden devam ederiz....

DOSTLUKLA!!!

Alternatifdunyam.Com © | Başka Bir Dünya Mümkün...
bulutsuzemre
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #2 : 24 Eylül 2006 11:23:21 »

yavvvvvvvvvvvvvvvvvvv bu en son yazılan 10 konu baslıgı bulunan bolum nereye gıttı....

tesekkurler saygılar
redcloud
B.Ö Üye ***

çok isteyince oluyordu hani?

« Yanıtla #3 : 24 Eylül 2006 15:35:06 »

HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.AMA UMARIM SORUNLAR DÜZELTİLİR VE Bİ DAHA EN UFAK Bİ AKSAKLIK YAŞANMAZ.(Kİ EMİNİM HERKES BUNU İSTİYODUR.)

bulutsuz günler... Gülümseme

Yaşlanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedası Tıpkı Dün Gibi, Köşeye Çekilip Ağlıyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme. Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün!..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: