Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bulutsuzluk Özlemi üyeleri Karşı Festivalde ''Barışarock''ta !...  (Okunma Sayısı 1622 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hasta_siempre
B.Ö Üye ***

« Yanıtla #15 : 28 Ağustos 2006 13:10:46 »

farkındayım commandante onların ama tam benm arkamdaydılar ister istemez bende içlerine dahil oldum Gülümseme . ya ben seni nası göremedim. alper'i gördüm. bi de bi arkadaşı daha gördüm ama adı aklımda deil şimdi...

hayata başlarken şartları sen koymadın ki, sana sanal bi dünya sundular....
commandante
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #16 : 28 Ağustos 2006 13:17:31 »

ön taraftaydım arkama baktım tanıdık varmı diye bende seni göremedim bi dahaki sefere sağlam gidelim çoşalım çoşturalım  Kahkaha
hasta_siempre
B.Ö Üye ***

« Yanıtla #17 : 28 Ağustos 2006 13:26:07 »

ewt haklısın  Göz kırpan ama burda önceden yazsaydın keşke ben de orda olcam die...ona göre buluşurduk neyse önümüzde ki konserle bakcaz artık =)

eskici
B.Ö Üye **
**

YeLKeN aÇTıM RüZGaRa...

« Yanıtla #18 : 28 Ağustos 2006 19:59:59 »

bende ordaydım ama siteden birebir tanıdıklarımlada karşılaşamadım
güzel bir festivaldi
eski sağlam grup ve sanatçılardan bulutsuzluk özlemi,yaşar kurt,moğollar,kardeş türküler, festivalin en ilgi toplayan ve en iyi prrformans sağlayanlarıydılar...
bunun dışında biraz daha yeniler den pinhani (elektroda akın eldes) gevende gruplarını çok beğendim...
seneye buluşmak üzere sabah geldim halen heryerim ağrıyor ve yemek yememe rağmen halen açım:)

hasta_siempre
B.Ö Üye ***

« Yanıtla #19 : 29 Ağustos 2006 12:33:11 »

akşam show tv'de çıktı barışa rock haberi ama enteresan bi kare yakalamışlar.birisi türk bayrağı açmaya çalışıodu birileri de açmasını önlediler bu konuda bi bilgisi olan war mı ?

tsira
Administrator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #20 : 29 Ağustos 2006 14:02:38 »

edindiğim bilgilere göre faşist zihniyetteki grupların klasik olarak türk bayrağı açma isteklerinin aslında tamamıyla festivale gölge düşürmek amacından ibarettir...
sonuc olarak bu festival bir başkaldırı sisteme karşı bir isyanın temsilidir....ezilen halkların yanında olan binler bazı cevreleri kıskandırmış olacakki yine üst kimlik telaşına girişmişler...

niyet apaçık ortadadır tamamıyla bir provakasyona getirerek ortamı ^^barışa rock festivali bölücülerin elinde^^ ^^bayrak yakıyorlar^^ türk bayrağı açmaya izin vermediler^^ gibi basit sloganları halka kadar indirgeyerek ortamı fitillemek istediler....

şimdi soru sormak lazım neden bu gibi binlerin katıldığı festivalde türk bayrağı açmak istediler?
kimse türk bayrağı yoktur gibi bir şeymi söyledi festivalden önce?
neden bu gibi bir olaya rockn coke da rastlanmıyor?
dünyayı istila eden ülkelerin en baş destekcisi olan coca colanın sponsoru olduğu festival hemde?

bunlara verilecek tek cevap vardır dünyada barışı gercekten isteyen sol kesimdir(reformist muhafazakarlar oportünüst kurum ve kuruluşları cıkaralım) ülkemizde solcu=bölücü gibi bir özdeşlik mevcut olduğuna göre haliyle gercek anlamda barışın vurgulandığı BARIŞA ROCK FESTİVALİ provoke edilmesinde ne edilsin???

şimdi şunlar söylenebilir faşist düşünceler tarafından neden türk bayrağı açılmnasına izin vermediler o kadar barış yanlısı iseler??
madem barış isteniyor açılsaydı türk bayrağı hepsi bölücü o şer****zlerin!!bayrağımızı actırtmıyorlar....

eminimki kimsenin türk bayrağına karsı bir saygısızlığı yoktur o ortamda barışın vurgulandığı bir ortamda gercek anlamda barış isteniyorsa bu gibii ucuz provakasyonlara meydan verilmemelidir!!!
yani kimse türk bayrağına karşı bir nefret duymuyor;türk bayrağının açılmasına nefret duydukları için değil aksine provakasyona engel olmak için izin vermediler....
biraz eskiye dönelim arkadaşlar trabzonda yaşanan olaylar hala daha sıcaklığını koruyor,bu olay bir iki kez daha yaşandı aynı şehirde....
bayrağı kullanarak insanlar birbirlerine düşürtülüyor......

sadece mantıklı cevreden bakalım olaya..........

Festivalde aklıma takılan bir başka nokta nescafe nin satışı????BARIŞA ROCK ve nescafe kocaman soru işareti ya....
çünkü nescafe de coca cola gibi gelirnin bir kısmını israile aktarıyor.....her ne kadar bu gelir coca colanın aktardığı miktarın yanında ufak caplıda olsa....
yinede düşündüm neden nescafe bulunuyor o festivalde....
sanki yavas yavas suyunu çıkartacaklar gibi hala daha bir kimlik bulamamış olan ve sürekli kendileriyle çelişen ne istediklerini bilmeyen  mor ve ötesi de bu sene barışa rockta bulundu  Ney
 bunlar ise festivali eleştirdiğim en baş iki elemandır

DOSTLUKLA!!!
« Son Düzenleme: 30 Ağustos 2006 03:16:18 Gönderen: tsira » Logged

Alternatifdunyam.Com © | Başka Bir Dünya Mümkün...
hasta_siempre
B.Ö Üye ***

« Yanıtla #21 : 29 Ağustos 2006 14:33:38 »

tsira güzel noktalara değinmişsin. benm de dikkatimi çeken bi şi oldu TV'de o bayrak açmayla ilgili haberi izlerken. orda o olaylar olduktan sora bayrağı açmaya çalışan kişi köşede bi ağacın altına gidior. kameraya çeken kişi de arkasından gidiordu. ondan sora bir ses "bunları çekmesen daha ii olur" dedi. o da cevap olarak "hatıra olur" diodu. dier ses "böle bi olay nasıl hatıra olur"dedi sora sustu. sanırım önceden planlanmış olcaktıki özellikle tv kanallarına wermek için çektiler o görüntüleri...

marihuana
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #22 : 29 Ağustos 2006 15:10:24 »

Merhaba Arkadaşlar,
Mükemmel bir 3 gün geçirdik kanımca.
Sitemizden fazla bir katılım yoktu sanırım.
Sedat'ı (nickini hatılamıyorum sedat:)),Erkan'ı (hasta-siempre)birde Kadir(Commandante)Y gördüm ama o beni görmedi:)
Bulutsuzluk konseri mükemmeldi gerçekten,''bıktım be''yi söylemelerini çok istedim ama olmadı:)
Bi dahakı sefere artık.

Görüsmek üzere;)
Cmtn
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #23 : 30 Ağustos 2006 11:31:38 »

efstival gerçekten çok süperdi o kadar süperdiki arada ki önemli sayılacak olumsuzlukları bile göze gelmedi hiç(tuvalet yetersizliği ,çöp kutusu eksikliği ,bide sıcak bira Gülümseme))
  performaslarsa gerçekten çokk iyiydi ,gündüz çıkan gruplar ve sanatçılara ilgi sıcaktan dolayı biraz azdı ama karanlıgın bastırmasıyla akşam çıkan gruplarla çok eglenildi  bunun yanı sıra anlamlı konuşmalarda yapıldı...önceki yıllara oranla çok daha kalabalık kitle gelmişti...
       oraya gelip bize anlamlı duygular yaşatan herkese ,organizasyonu yönetenlere sanırım hepimiz çook teşekkür borcluyuz .,,,hepinize teşekkürler iiyiki varsınız
h2o
B.Ö Üye ***

.......

« Yanıtla #24 : 12 Eylül 2006 20:55:46 »

ehuhe gidememiş biri olarak sölüorum,bi dahaki sene oradayım!

sevda bir ateş bulmuştu sende...iyi ki doğdun...
deli afitap
Global Moderator
B.Ö Üye ***

.........

« Yanıtla #25 : 27 Ocak 2007 14:28:59 »

17 ocakta barışarock 2007 nin ilk toplantısını gerçekleştirdik beklenilenden çok daha fazla kişi geldi toplantı başladı beş on dakkika sonra içeriye nejat abi girdi Gülümseme öneriler sunuldu;ses sistemi,festivalin medyada daha çok yer alması için  yapılması gerekenler,yabacı grup getirme düşünceleri ve bu sene festival yerinin değiştirilmesi vs.

beşinci senede herşeyin daha güzel olması için herkes kendinden birşey koyuyor ortaya Gülümseme

bu akşamda saat sekizde taksimde Miss Taksim Terrace Cafe de müzisyenlerin ve aktivistlerinlerin katılımıyla gerçekleşecek bir eğlence düzenleniyor  Sırıtan

Sk'udas Xalk'epesi Cumpoba
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: