Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: delilerin cinsiyeti olmaz !  (Okunma Sayısı 1073 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zeze
B.Ö Üye *
*

« : 14 Ağustos 2006 13:39:39 »

delilerin çinsiyeti olmaz ,hani eşcinseller anlarlar ya birbirlerini delilerde nerde görse birini  hemen anlar ruhunun acı ceken yerini.deli olmak kolay iş sanmayın uzun uzun düşünmek gerekir.zaman kavramını bir sabah uyandığında unutması gerekir.nerde ne yapıyor hangi boyutta farketmez hepsini geçmesi gerekir...
             işin ters tarafı kendi deli olmadığını kabul etmez. o normaldir  aşmış olduğu üzüntüler  aynaya baktığında şeytanı görür yüzünde ,yaptığı iyilikler şeytanın işi. kötülük yapsa içindeki melek  çıkı verecek .hamama gidecek  yedi tas suyu ilk önce sağ omuzuna sonrada  sol omzuna dökecek azraile bir selam verecek.deli bu son sigarasını ilk önce içecek. oturucak  yedi kubbenin sol köşesinde tutunamayanlara şarkı söyleyecek. bulutlar gelip gececek  deli nefesini  ruhuna emanet edecek.aşkı arayacak tende bulamayacak . hadi ordan ..iktir  git diyecek.yazım sözüm esme diyecek . kendi kendine halay cekecek ,anadolu ayıracak kendini ana yapacak doluyu boşaltıcak (ana_dolu).kurak çöl gözüküp vaha gibi şifreli klavuz bulacak.namuslu bir piç bulacak kendine yedi kök hücresinden birini secip  yılanlar gibi toprağa gömülücek.zor bizim delinin işi zor .akıllıların arasında  yersiz yurtsuz dolaşacak  ne yüzünü bilecek ne izini bulabilcek...
     ?!?

istanbulda; kayboldu hayyam
tanrı eriyor,
zaman yıldızlı ela...
tüm denemeler
kekemelerimizden...
sabahattin_ali
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #1 : 15 Ağustos 2006 23:37:01 »

niye delilerin haz duyguları yokmu onlar çift cinsiyetlimi valla ben hiç öyle düşünmüyorum her an her şey olabilir sen yinede delilere o görüşle yaklaşma
EsmE68
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #2 : 16 Ağustos 2006 10:03:58 »

...-deliliğin çıbanından çıkan lağam kokusu bütün ruhu kaplayan o mahrur yüzlü rapunzel.Seni günahlara bırakan saçların bir cadının ellerinde.kesip atsan kökünden yok edecek gibisin tüm kirlenmişliklerini.gücün var mı hadi yap bakalım deliliğin nerde.hiçbir denklemini kabul etmesende sen busun işte. sadece bir deli.varoluşlarını biriktirdiğin esmen onuda yok edeceksin kirli ellerinle onlarıda yok et saçlarınla. ve bütün günahlarınla.bahçelerinde dolaşan zebanilerin akıl vermesinler sana. delisin sen aklın kendine seyir sadece. bırak git bu işleri firarin kendine. temizle bahçelerini hamamda çıkmaz günahların bir bir ödemelisin bedellerini.bu oyun uzun sürmez çeker gidersin.göçüşlerin kendine.

...

kirlenmiş bir ruhun berraklığından seslen bana.uzat saçlarını dokunsun ruhuma. ya ellerin;

ellerini ver bana.
ellerin
ellerimde
yok oluşunu
izlesin
ve izin ver bırak
ellerim
ellerinde
yeniden
var etsin
seni...
....

zeze
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #3 : 16 Ağustos 2006 16:11:35 »

keşke biraz daha dikkatli okusaydın orda dediğim normal olarak görüyorlar la  hani eşcinseller farklıymış gibi toplum arasında birbirlerini hemen anlayıp tanıyorlar ya onu anlatmak istemiştim .bir kez daha okursan sanırım anlayacaksın

tanrı eriyor,
zaman yıldızlı ela...
tüm denemeler
kekemelerimizden...
zeze
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #4 : 26 Ağustos 2006 10:00:28 »

Delinin yolculuğu;
 Yorgun bir gecenin arkasından  otobüse biner.otobüs  havasız nefes alamaz
 Camı acmak ister eli yetişmez utanır camın kenarında oturandan camı açmasını isteyemez deli olur .bakar tek tek  tüm insanların yüzüne babalarının spermlerinin şekil almış eli koluna bürünmüş et yığınları  karbondioksitle dolduk  kimse bir şey demiyor diye küfürü basar
            Deli yol yürür ama durduğu noktada kalır hep bir ayağı , yolculuğa hapis dir sadece 

tanrı eriyor,
zaman yıldızlı ela...
tüm denemeler
kekemelerimizden...
zeze
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #5 : 04 Eylül 2006 09:40:40 »

deli gerçeğe varır  doğustan bacağında bulunan kıldönmesine iğne batırır .çeker dönüp duran dünyaya gelmeye ret eden kılana iğneyi sertt darbelerle batırır...içinde kendine bir yuva edeninen kılı belinden kavrayarak,derisinden kanlar sızarken oksijene kavuşur!başlar içinde ki kılı çekmeye damarları gelmeye başlar metrelerce damar elinde dolanmaya başlar dolar dolar ilk önce ellerine kolları bacakları tüm damarları sarar her yan yeşile boyanır çeker çeker ...
              aniden kıl beni rahat bırak diye bağırır!
deli _sen içimde olduğun müddetçe bu hayatta bana akıl yok cık içimden der
kıl_ gelirim ama seni yok ederim der ,bırak beni burda iltihap yapar akar giderim der
deli_yeter artıkbüyemini istemiyorum der
 kıl_ eyer beni alırsan öleceksin geçeceksin kendinen der
deli_hayır rüyaya kaldırmayın der...
            rüyaya yaşama geri döner

tanrı eriyor,
zaman yıldızlı ela...
tüm denemeler
kekemelerimizden...
EsmE68
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #6 : 04 Eylül 2006 12:18:21 »

ruhunun derinliklerine işleyen, bahçelerinde zirt atan kılların!
    yok edebileceğini mi sanıyorsun acınarak!hangi rengin teslim alır söyle.bırak iskontalı ödeme olsun bedelleri. daha fazla zarar verme etine!
          canı çıkmaz artık, akıtsın iltihabını damarlarına.

içinde barındırdığın korkuların, kimsesizliklerin birgün bulur sahibini.rahat bırak artık....kendine varoluşların, geri dönüşlerinin teslimiyeti

seni parçalar,

seni yok eder!

...

zeze
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #7 : 03 Ocak 2008 03:55:52 »

yok oldum esme_yen rüzgara
   _iz değil sorun masalını arayan kahramanlarım
  urbasın daki tüm kırıntılarını alıp gitti
arkalarından bir tas su bile dökemedim
 perdeleri yırtılan deliler