Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: DEV -YOL'a 24 yıl sonra Müebbet...!  (Okunma Sayısı 352 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emek23
Ziyaretçi
« : 03 Ekim 2006 19:38:25 »

24 yıl boyunca sürünen insanlar için son karar bugün verildi hemde delil kaybına kaybolan dosyalara rağmen...Unutmadan belirteyim bu müebbet cezası idam cezasının kaldırılmasından ve ağırlaştırılmış müebbetin geçen zaman neticesinde hafiflemiş olmasından dolayı verildi.(ne kadar anlamlı...) Ne büyük bi hafifletme adamı asma ama ömür boyu o zindana koy suçuda insanca yaşamak istemesi !!!
 Bir başka detayda orta 24 yıl gibi geçen bir zaman var ve kaybolan deliller var buna rağmen bu karara varılması çok saçma çünkü delil yetersizliğinden serbest kalmaları gerek ortada neticede delil falan yok ...
   Ben yine anlamadım ....Bu kadar çok anlayan ve anlatan insanların arasında anlamayan olmak istiyorum....Dilerim bigün anlamak zorunda kalmam.......
zuğaşi_bere
B.Ö Üye *
*

KAZIMİŞİ GZAS VORERT!

« Yanıtla #1 : 04 Ekim 2006 12:53:25 »

Haklarında yeterli dosya ve evrak yokken nasıl 20 insan MÜEBBET hapsine çarptırılır ilginçtir.Aslında "Hukukun olmadığı ülkede...." diyor ya Behiç Aşçı.Sanırım bu cümle kararın hemen karşılığı durumundadır.

UMUTLA...

dus_hekimi
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #2 : 29 Ekim 2006 15:58:01 »

^^Ben yine anlamadım ....Bu kadar çok anlayan ve anlatan insanların arasında anlamayan olmak istiyorum....Dilerim bigün anlamak zorunda kalmam.......^dilerim kalmayız

bir gün çok yükseğe çıktı cenıtın bulutlara değidi kanadı
Excalibur
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #3 : 11 Kasım 2006 22:22:23 »

gerçekten düşündürücü bir karar..hak,hukuk devletiyiz falan diyoruz ama yasalar bile kişiye göre değişiyor artık..durumumuz gittikçe vahimleşiyor..umarımki böyle saçma sonuçlar bir daha olmaz...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: