Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yeni Albümün İsmi  (Okunma Sayısı 2111 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
redcloud
B.Ö Üye ***

çok isteyince oluyordu hani?

« Yanıtla #15 : 01 Şubat 2007 18:01:09 »

gene diyorum ben bi bulutsuzluk özlemi fanatiği olarak gruptan yaptığı müziği iyice sertleştirmesini bekliyorum.Numara albümü caz ağırlıklıydı o albümde;Aşk çok para yok,numara dışında fazla sert parça yoktu bi tek yol albümü yeteri kadar sert sayılırdı.Ama bundan sonra dahada müziğini sertleştirmelerini bekliyorum

pardon ama müziğin sert olmasının ne yararı olucak dersin?

saygılarımla... Gülümseme

Yaşlanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedası Tıpkı Dün Gibi, Köşeye Çekilip Ağlıyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme. Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün!..
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #16 : 01 Şubat 2007 20:46:37 »

gladatior68 ben suçlamak için değil sadece bilgi amaçlı verdim.
redcloud
B.Ö Üye ***

çok isteyince oluyordu hani?

« Yanıtla #17 : 02 Şubat 2007 13:26:13 »

gene diyorum ben bi bulutsuzluk özlemi fanatiği olarak gruptan yaptığı müziği iyice sertleştirmesini bekliyorum.Numara albümü caz ağırlıklıydı o albümde;Aşk çok para yok,numara dışında fazla sert parça yoktu bi tek yol albümü yeteri kadar sert sayılırdı.Ama bundan sonra dahada müziğini sertleştirmelerini bekliyorum

pardon ama müziğin sert olmasının ne yararı olucak dersin?

saygılarımla... Gülümseme

Grubun dinleyici sayısının artacağını düşünüyorum.Ama ben bu isteğimde ısrarcı değilim.bulutsuzluk özlemi benim için her zaman güzel

saygı duyarım ama şunu da bilmeni istrim bulutsuzluğu kaç kişinin dinlediğinden çok kimin dinlediği eminim benim olduğu kadar çoğu kişininde daha ilgisini çeken taraftır.belki de diildir ama olsun benm için öyle. Gülümseme

Yaşlanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedası Tıpkı Dün Gibi, Köşeye Çekilip Ağlıyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme. Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün!..
bulutsuzemre
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #18 : 02 Şubat 2007 17:02:09 »

yeni albümün ismi 100 de 100 bellı degıl...sert bi album olmayacagı kesın..albumun cıkıs tarıhı kesın degıl...ama once dvd cıkacak bu yuzden albumun cıkması bıraz daha sonra gerceklesecek... ama suan kı halıyle olması ıhtımal olan ısmı bılıyorum ama bunu da ınternet den soyleyemıyorum...ama cok basıt bı ısmı var..neden bu ısmı alacagı ve kesın olarak bu ısmı mı alıp almayacagını bır kac gun sonra kesın olarak teyıd edılmıs sekılde soyleyebılırım (tabı ısmı acıklamadan)
ama 9 u ve 16 sındakı ıstanbul konserlerınde ıstanbul dakı arkadaslar (fanlar)kı bende bu konserlerden bırınde olmaya calısacagım yenı albumle ılgılı daha ayrıntılı bılgı alabılırler dıye dusunuyorum..bu da benım dusuncem...SAYGILAR...BULUTSUZ GUNLER....
ilkeee
B.Ö Üye **
**

Kalbim ellerim kadar küçük değil...

« Yanıtla #19 : 03 Şubat 2007 15:57:02 »

bence bulutsuzluk özlemine yaraşır bir albüm ismi olacak.Gülümseme

"el pueblo unido Jamas sera vencido"

Bulutsuzluk Özlemi sardıysa beni,
Kanat takıp "Deniz" gibi uçmam mı lazım?
Excalibur
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #20 : 03 Şubat 2007 18:11:19 »

ismi ne olursa olsun gene 10 numara bir albüm olacağı kesin;)
Bu nedenle ne koyarlarsa koysunlar ismini gidip alacağım kesin,ki burdakiler için de öyle olduğunu biliyorum!!
Ama insanı merak etmiyor da değil hani:D
Bu da daha çekici yapıyor açıkçası albümü;)
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: