Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: FERİDUN DÜZAĞAÇ:)  (Okunma Sayısı 2705 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şeytantırnağı
B.Ö Üye *
*

İn miyim, cin miyim, ben neyim?

« Yanıtla #15 : 11 Eylül 2007 22:14:38 »

seviyorum bu adamı yaaa özellikle üzgün olunca iyi geliyo Kahkaha

Denizin üstünde ala bulut
yüzünde gümüş gemi
içinde sarı balık
dibinde mavi yosun
kıyıda bir çıplak adam
durmuş düşünür.

Bulut mu olsam,
gemi mi yoksa?
Balık mı olsam,
yosun mu yoksa?..
Ne o, ne o, ne o.
Deniz olunmalı, oğlum,
bulutuyla, gemisiyle, balığıyla, yosunuyla...
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #16 : 10 Ocak 2008 14:46:33 »

yeni albüm 22 Ocak günü çıkıyormuş. İsmi de çok güzel " Uykusuza masallar"

Kapak tasarımı da harika

Söz ver şarkısına klip çekilmiş

« Son Düzenleme: 10 Ocak 2008 14:54:35 Gönderen: Doink » Logged
Bulutsuz--luk
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #17 : 11 Ocak 2008 13:40:24 »

dream tv de ''aşk oldu'' olabilir albüm adı demişti ama böyle daha güzel olmuş gerçekten.eğer o kelimelerle dalga geçen tarzı devam ettirdiyse gerçekten alınası bi albüm olmuştur.
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #18 : 27 Ocak 2008 22:20:27 »

albümde "Beni bırakma" diye bir şarkı var ki.. vay anam vay...
butezz
B.Ö Üye **
**

boşluk

« Yanıtla #19 : 27 Ocak 2008 23:26:36 »

Şarkılar süper adam süperr =)) başka yorum yok  Göz kırpan

YALANLAR İSTİYORSAN
YALANLAR SÖYLİYEYİM
İNCİNİİRSİN,
YİNE DE SEN BİLİRSİN...
november rain
B.Ö Üye **
**

canavar zopatyayım ben:)

« Yanıtla #20 : 28 Ocak 2008 11:20:47 »

doink'e katılıyorum o parça çok değişik dün geceden beri dinliyorum..tüm albümü indirdim yine yazmış adam süper olmuş..

__CoLd NoVeMbEr Raİn__
şeboistbela
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #21 : 20 Şubat 2008 14:08:19 »

Feridun Düzağaç, iki yıllık bir aradan sonra 5. stüdyo albümünü yeni yılın ilk günlerinde yayınladı. “BİR DEVAM FİLMİ/ SİYAH BEYAZ TÜRKÇE DUBLAJ” adlı albümde 11 yeni şarkı yer alıyor. Albümün adı diğer FD albüm adlarına göre vasat kalmış, bunu da belirtmeden geçemiyoruz.

Kayıtlar Kasım-Aralık 005'de yapıldı. Üç farklı stüdyoda kaydedilen albümün prodüktörleri Feridun Düzağaç, Cengiz Köroğlu, Tolga Çebi ve Sunay Özgür.

05. Ağlamıyorum'un müziği Ayhan Orhuntaş'a, 06. Gibi Gibi'nin sözleri Feridun Düzağaç ve Mehmet Esen'e, diğer şarkıların söz ve müzikleri Feridun Düzağaç'a ait.

Fotoğraf çekimleri Çanakkale’de, aynı zamanda 18 Mart Üniversitesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Görevlisi olan fotoğraf sanatçısı Aykan Özener tarafından gerçekleştirilmiş.

Şarkılar şöyle;

01. Ağlarsan Düşerim
02. Emekli Kerem
03. Sokaklarda Evcil
04. Yıldızlar
05. Ağlamıyorum
06. Gibi Gibi
07. Deli
08. Aşk Çok Uzak
09. Beni Unutma
10. Bir Gün Ölürsem
11. Yürüdüm

« Son Düzenleme: 20 Şubat 2008 14:09:36 Gönderen: şeboistbela » Logged

tsira
Administrator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #22 : 20 Şubat 2008 14:16:45 »

Şeboistbela sanırım gerilerden takip ediyorsun...Şuan konuda bahsedilen albüm son albümü olan uykusuza masallar sen neden bir önceki albümü yayınlama gereği duydun anlayamadım.... Ney

Neyse kısaca şunu söylemek gerekirse FD yine harika bir albüm yapmış...Arkadaşlarında bahsettiği gibi beni bırakma şarkısı çok farklı lakin kurumuş ölüyorken,özledim.çok geç,kara kara,hazır cevap.söz ver ve diğerleri gerçekten kendini dinleten şarkılar olmuş....
Tebrik etmek gerekir güzel bir albüm yaptığı için FD yi...
Albümün kapak tasarımı farklı ve orjinal olmuş....

dostlukla...

Alternatifdunyam.Com © | Başka Bir Dünya Mümkün...
puratu
Global Moderator
B.Ö Üye *****

« Yanıtla #23 : 20 Şubat 2008 20:25:07 »

ben ise feridun düzağaç'ın çok beğendiğim, hep dinlemek istediğim şair ruhlu müzisyen kimliğini bulamadım bu albümde. bundan önceki albüm gibi bu albümde yetersiz, oldu bitti havası var. bazı nakaratlar, müzikler zayıf, sıradan bir pop şarkısını dinliyormuşum havası veriyor. 2 parça ve görsel tasarımı hariç ısınamadım albüme. bu albüm zaman içinde sindirilince akıllarda sadece birkaç parça kalacak (aynen bir önceki albümde olduğu gibi) açıkçası düşüşü hızla devam ediyor ve yoğun bir biçimde hissediliyor.

bahsettiğimiz; boğaza girmeden önce ''köprüden önce son çıkış'' yazısını titrek gece ışıkları içinde her gördüğümde aklıma şiir tadında şarkıları gelen ''feridun düzağaç'' olunca, ona vasat işleri yakıştıramıyorum ben.

çok daha iyi sözler yazıp farkını ortaya koyabilecek, çok daha kaliteli bir albüm yapabilecek yetenekte bir sanatçı...

saygıyla...

Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #24 : 20 Şubat 2008 22:42:46 »

ben ise feridun düzağaç'ın çok beğendiğim, hep dinlemek istediğim şair ruhlu müzisyen kimliğini bulamadım bu albümde. bundan önceki albüm gibi bu albümde yetersiz, oldu bitti havası var. bazı nakaratlar, müzikler zayıf, sıradan bir pop şarkısını dinliyormuşum havası veriyor. 2 parça ve görsel tasarımı hariç ısınamadım albüme. bu albüm zaman içinde sindirilince akıllarda sadece birkaç parça kalacak (aynen bir önceki albümde olduğu gibi) açıkçası düşüşü hızla devam ediyor ve yoğun bir biçimde hissediliyor.

bahsettiğimiz; boğaza girmeden önce ''köprüden önce son çıkış'' yazısını titrek gece ışıkları içinde her gördüğümde aklıma şiir tadında şarkıları gelen ''feridun düzağaç'' olunca, ona vasat işleri yakıştıramıyorum ben.

çok daha iyi sözler yazıp farkını ortaya koyabilecek, çok daha kaliteli bir albüm yapabilecek yetenekte bir sanatçı...

saygıyla...

kesinlikle katılıyorum. İnsan ister istemez takılıp kalacağı, işte F.D. şarkısı diyebileceği birşeyler arıyor.

Ama beni bırakma dışında diğer şarkılar bildiğimiz F.D şarkılarından çok uzak
redcloud
B.Ö Üye ***

çok isteyince oluyordu hani?

« Yanıtla #25 : 08 Mart 2008 20:24:11 »

saygıyla...

kesinlikle katılıyorum. İnsan ister istemez takılıp kalacağı, işte F.D. şarkısı diyebileceği birşeyler arıyor.

Ama beni bırakma dışında diğer şarkılar bildiğimiz F.D şarkılarından çok uzak

aynen bende katılıyorum.feridun düzağaç çok farklı bir albüm yapmış.evet çok da güzel şarkılar var belki albümde ama feridun düzağaç 'a hiç oturmayan şarkılar bunlar...yeni albümü dinlemek yerine beni rahatta dinleyin,beyaz,nadas,yalan,gamlı uçak gibi eski şarkılarını dinlemeyi tercih ederim.

Yaşlanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedası Tıpkı Dün Gibi, Köşeye Çekilip Ağlıyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme. Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün!..
feridunesraduzagac
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #26 : 24 Haziran 2008 18:22:08 »

Anlayan el sallasın, bana merhaba der gibi. beden gitmeyeek mi? hayat kal der gibi.Deliye vurdum...Deliliğe vurdum kendimi.................. Sırıtan Masum

Düzenlenme Sebebi: İmla hataları biçimsiz kelimeler ve büyük harf kullanılması.Lütfen daha dikkatli olalım

Bana kötü davranıp durma
Zaten iyi değilim
Beni anladığını da hiç sanmam
Kimbilir kaç taneyim
Ne seninle oluyor ne bensiz
Ne kendimle mutluyum ne de sensiz
Aklımla çözemedim bu işi
Deliye vurdum deliliğe vurdum kendimi
Anladım kararsızım yaralarıma yararsız
Islığımı fısıldamıştım şişeye
Kıyıya çığlğım vurmuş
Dokunulmayalı çok olmuş ki
Kalbim kuş yuvası olmuş
Doluya koysam almıyor
Bu bardak hep yarım dolmuyor
Aklımla çözemedim bu işi
Deliye vurdum deliliğe vurdum kendimi
Anlayan el sallasın bana merhaba der gibi
Beden gitmeye teşne hayat kal der gibi

feridunesraduzagac
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #27 : 24 Haziran 2008 18:30:20 »

doink'e katılıyorum o parça çok değişik dün geceden beri dinliyorum..tüm albümü indirdim yine yazmış adam süper olmuş..
Albümü indirmeyin satın alın.
redcloud
B.Ö Üye ***

çok isteyince oluyordu hani?

« Yanıtla #28 : 24 Haziran 2008 18:36:14 »

Albümü indirmeyin satın alın.

kesinlikle katılıyorum...bunu hakeden gerçek sanatçılardan feridun çünkü...bu arada marmara üniversitesi konserinde çok aşığa klip çekti...aynı şarkıyı 4-5 kez söyletti ama klip süper olmuş...izlemeyenlere duyrulur!

Yaşlanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedası Tıpkı Dün Gibi, Köşeye Çekilip Ağlıyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme. Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün!..
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: