homşetsi
B.Ö Üye *
DENİZDE KARARTİ VAR BU GELEN KAZİM'MİDUR
|
 |
« : 14 Eylül 2006 17:05:49 » |
|
müziklerini çok sevmeme rağmen duruşunu hiç sevmiyorum...rock'n coke a katılması da cabası 
|
|
|
|
|
|
***KAZIM KEZİ ZATE MOLİYOHĞÇİK***  ***SENİ UNUTMAK ÖZGÜRLÜĞE YAPILMIŞ EN BÜYÜK İHANETTİR KAZIM***
|
|
|
redcloud
B.Ö Üye ***

çok isteyince oluyordu hani?
|
 |
« Yanıtla #1 : 24 Eylül 2006 15:53:16 » |
|
müziklerini çok sevmeme rağmen duruşunu hiç sevmiyorum...rock'n coke a katılması da cabası  sonuna kadar haklısın gerçi uzunca bi tartışmıştık ama hepsi yokolmuş.:'(katılıyorum.
|
|
|
|
|
|
Yaşlanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedası Tıpkı Dün Gibi, Köşeye Çekilip Ağlıyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme. Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün!..
|
|
|
h2o
B.Ö Üye ***

.......
|
 |
« Yanıtla #2 : 12 Kasım 2006 10:42:04 » |
|
her sanatçı kesin bir duruş bildirecek diye bir zorunluluk mu var arkadaşlar?evet bunu bulutsuzluk özlemi gibi çok iyi yapan bir grubun siteisndeyiz ama,sanatını siyasi görüşlerini bildirmeden yapanları da kınamamak gerektiğini düşünüorum.zamanında rock'n coke konusunda çok tatışmışlığım olmasına rağmen arkadaşlarımla şimdi ben çok daha farklı düşünüyorum.yani sonuçta kimse dur amerikaya para kazandıralım deyip kola içmiyor ya da rock'n coke a gitmiyor.önemli olan netice de diyebilirsiniz ama mesela çok sevdiğiniz bir grup var ve türkiyeye rock'n coke dışındaki hiçbir projede gelmiyor.gitmez miydiniz yani?ayrıca adamlar şu anda bizim her nefes alışımızdan para kazanan parazit konumunda.rock'n coke dan kazandıklarıyla kıyaslanmaz bile. bu arada neden benim diğer forumlarda yazdıklarım silindi yaa hepsi mi sakıncalıydı:P
|
|
|
|
|
|
sevda bir ateş bulmuştu sende...iyi ki doğdun...
|
|
|
kördüğüm
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #3 : 27 Ocak 2007 11:28:26 » |
|
canlı performansını bilemem ama bence şebnem ferah,en iyi kadın vokalimizdir.şarkı sözleriyle,sesiyle harika bir insan.kendisini çok iyi ifade edebilen bir insan bence.şarkılarını dinlerken muhakkak kendimden bişeyler buluyorum.benim için olmazsa olmazlardan biri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
h2o
B.Ö Üye ***

.......
|
 |
« Yanıtla #4 : 06 Şubat 2007 17:06:59 » |
|
valla istediği kadar playback yapmış olsun o tonu hiçbir şekilde yakalayamayan birçok insan var.hatta yakalayabilen birini tanımıyorum ben.hatta bülent ortaçgil'in 'değirmenler' ini söylediğinde bizzat bülent ortaçgil de tebrik etmiştir kendisini..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
devrim
B.Ö Üye *
1..1..1 mart daha
|
 |
« Yanıtla #5 : 09 Mart 2007 13:50:13 » |
|
canli performansini izlemedim albumlerden ne biliyorsam izledigimde onun yorumunu yaparim ama zannetmiyorum ki o kadar kotu olsun albumlerindeki sesi boyle dusunmeme engel oluyor
|
|
|
|
|
|
yasadigimizi anlamamiz icin rock'in damarlarimizda dolastigini hissetmemiz yeter
|
|
|
Cmtn
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #6 : 09 Mart 2007 14:50:20 » |
|
şebo tam bi playback sanatçısı. hayatta bi kere konserine giderseniz anlarsınız beni...Canlı performansı çok kötü .O sebeple bir türlü sevemiyorum şeboyu. ilginçtir biz aynı şebodan mı bahsediyoruz burda anlayabilmiş degilim açıkcası, konserine gittim ve anladım gerçekten de süper bir ses ve performan:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doink
|
 |
« Yanıtla #7 : 09 Mart 2007 15:35:59 » |
|
Şahsen ben de bir kere playback yaptığını görmedim. Canlı performansının da kötü olduğunu kimse inandıramaz bana 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bağıraROCK duyur sesini
|
 |
« Yanıtla #8 : 17 Mart 2007 19:16:10 » |
|
şebo hastasıyım ben tam türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi rock bayan vokali ayrıca dediğiniz gibi sahne performansı o kadar da iyi değil ama bu kötü olmasın bir sebebi değil türkiyede sevdiğim birnumaralı bayan rock sanatcısı kendisi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KüBRa
B.Ö Üye **

|
 |
« Yanıtla #9 : 18 Mart 2007 18:22:51 » |
|
yani bence Şeboya laf olamaz ki.... yani katıldığı hiç bir programda playback yaptığınıda görmedim yani sahne performansıda güsel bence....
|
|
|
|
|
|
уiηe aşıηca çaуıη ѕυуυ вoуυηυ вeLкi уeηideη кaяşıмa çıкacaкѕıη ?..
|
|
|
cengiz
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #10 : 27 Mart 2007 08:02:49 » |
|
sebnem ferahi 3. siiniftan beri (yani 7 senedir her gun )dinlerim ve canli performansitartişsilmaz bi seviyede guzeldir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yasin b.ö
B.Ö Üye **

|
 |
« Yanıtla #11 : 11 Nisan 2007 18:13:34 » |
|
bana KADIN kasedinin dışındaki kasetler bi türlü tat vermedi.gerçekten ilk kasetin yeri ayrı.bunun sebebi sezen aksu'la mı çalışması yoksa müziği o zamanlar demir,iskender,tarkan'la mı paylaşması bilemiyorum.bilmem bana katılır mısınız?....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
h2o
B.Ö Üye ***

.......
|
 |
« Yanıtla #12 : 11 Nisan 2007 20:00:07 » |
|
bulduğum tek hatası en sevdiğim şarkının sonunda hata yapmış olmasıdır(sözlerimi geri alamam) e o da olur arada ama 20. yıl konserinde olmasaydı keşke
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yıldız
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #13 : 11 Nisan 2007 21:39:43 » |
|
bir deüil birçok kez konserlerine gittim ve bence çok ii bir ses ve çok çok ii bir sahne performansı varrr..kesinlikle playback yapmadı bir konser veya programda yada en azından ben rastlamadım.. ama son albümü bana göre bir fiyaskoo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ilkeee
B.Ö Üye **

Kalbim ellerim kadar küçük değil...
|
 |
« Yanıtla #14 : 06 Mayıs 2007 17:48:58 » |
|
gerçekten çok güçlü bir sesi var ve mutlaka dinlenmesi gerekiyor bence.rock'n coke katılmasını desteklememekle beraber kendi görüşü olduğunu düşünüyorum.bence insanların kendi görüşlerine saygı gösterelim:)
|
|
|
|
|
|
"el pueblo unido Jamas sera vencido"
Bulutsuzluk Özlemi sardıysa beni, Kanat takıp "Deniz" gibi uçmam mı lazım?
|
|
|
|