redcloud
B.Ö Üye ***

çok isteyince oluyordu hani?
|
 |
« : 24 Eylül 2006 15:54:27 » |
|
KELİMELERLE ONUN KADAR İİ OYNAYAN Bİ KİŞİ DAHA TANIMIYORUM.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2007 00:15:40 Gönderen: Doink »
|
|
Yaşlanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedası Tıpkı Dün Gibi, Köşeye Çekilip Ağlıyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme. Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün!..
|
|
|
gkcn
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #1 : 24 Eylül 2006 23:08:20 » |
|
Sonsuz yolculuğuma seni son durak sandım Şarkılardan mirastı aşk inandım Ararsam bulurum sandım Bulunca durulurum Durulmuyor denizim Gelirsen diner sandım Bu yalnızlık durulmuyor
Kabuslarım Girdaplarım Labirentlerim Nice nice dertlerim var
İçimden şehirler geçiyor Her durakta duruyor inmiyorsun Seni en sıcak ben öperdim kimbilir Ama sen bilmiyorsun
feridun düzağaç denince aklıma gelen ilk şarkı.... son derece içten sözler.. içtenliğin olmadığı zmanlarda içimden bu şarkı geçer hep....
|
|
|
|
|
|
.......ahım tenimdir yanına kalmaz.......
|
|
|
|
|
|
puratu
|
 |
« Yanıtla #3 : 05 Ekim 2006 20:31:04 » |
|
geçen seferde yazmıştım silindi feridun düzağaç beni hep düşündürüyor uzun zamandır açıkçası ben eskiyi arıyorum onda nerde o eski şarkılar diyorum orjinal alt yazılıdan sonra cok piyasa olduğunu düşünüyorum o albümden sonrakileri begenmedim bir devam filminde ki aşk cok uzak parçası mesela gerçi güzel parçalarda var ama kendini çok fazla tekrar ediyor artık buda dinleyicide bıkkınlık uyandırıyor nerde o lavinya, buralar soğuk,beyaz...vs.. istemeden soruyorum kendime orjinal alt yazılıda kazandığı popülariteyi kaybetmemek için mi bu kadar sıkıyor kendini? tarzını daha fazla kötüye kullanmasın yine o mükemmel üretici günlerine dönsün yinede böyle değildir umarım bir performans düşüklüğüdür sacede diyor ve bunların benim düşüncelerim olduğunu belirtiyorum
ama gitme lavinya!.. saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OKTAYSUPHİ
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #4 : 08 Ekim 2006 20:59:21 » |
|
dinlemeyi sevmediğim birisi aşırı pesimist ve pasifist buluyorum bazen ölü olduğunu bile düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
YAŞASIN PROLETERYA DİKTATÖRLÜĞÜ
|
|
|
redcloud
B.Ö Üye ***

|
 |
« Yanıtla #5 : 08 Ekim 2006 21:42:03 » |
|
OLUR MU YAA...ANLAMAYA ÇALIŞ O ÇOK ŞEY ANLATIYO 
|
|
|
|
|
|
Yaşlanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedası Tıpkı Dün Gibi, Köşeye Çekilip Ağlıyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme. Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün!..
|
|
|
|
|
yaskaman
B.Ö Üye *
Raskolnikov
|
 |
« Yanıtla #7 : 26 Ekim 2006 13:21:29 » |
|
bir uçurumun kenarındayım, o kadar yokum ki görmüyorlar..
feridun düzağaç; ruhumun dantel işlemecilerinden biri..
|
|
|
|
|
|
veremem sana acımı kirlenir dünya
|
|
|
kördüğüm
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #8 : 27 Ocak 2007 11:55:01 » |
|
bence onun kadar iyi yazan bir şahsiyet yoktur.o kadar harika yazıyo ki yazdıkları karşısında tüylerim diken diken oluyor.her şarkısında insan kendinden birşey bulabiliyor.tek kelimeyle harika.söz,duruş,müzik...herşeyi süper adamın bence.dinlemekten bıkmadığım insan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yasin b.ö
B.Ö Üye **

|
 |
« Yanıtla #9 : 05 Haziran 2007 13:07:43 » |
|
yüreğim geniş yollarım dar bana biraz yalan söyle bu gece ihtiyacım var.... feridun iyi bir söz yazarı.acayipte romantik..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
redcloud
B.Ö Üye ***

|
 |
« Yanıtla #10 : 19 Haziran 2007 14:36:36 » |
|
gözlerinde baharları beklerken içimdeki kış beni vurur sen bilmezsin yüreğimden sevdana ne sular akmak ister durur... bir acıdan fazla birşey değilsin, olamazsın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İntro muros;Et extra
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #11 : 19 Haziran 2007 14:49:59 » |
|
Çok su verilince ölür ya çiçekler Çok ağlarım çürür gözlerim gidersen eğer Ben senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum....
|
|
|
|
|
|
İntro muros;Et extra
|
|
|
İntro muros;Et extra
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #12 : 19 Haziran 2007 14:51:23 » |
|
son zamanlardaki şarkılarını bende pek sevemedim ama eski şarkıları birer klasik oldu benim için
|
|
|
|
|
|
İntro muros;Et extra
|
|
|
serseri
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #13 : 20 Haziran 2007 15:57:10 » |
|
Feridun bana görede son kasetlerinde bekleneni veremedi.Ancak "barışa semah"ta yer alması çok güzel bir olaydı..
SENİN ŞARKIN
Düşlerim biterken fikrin süzülür geceme İlk dokunuşunu düşler çoğalırım içimde Gözlerime yaslanıp uyusan O aradığım hecedir Sesimi öpsen, şarkım olsan
Sen yaralarsın yaralarımı sararsın Hem öldürürsün hem hayata bağlarsın Yaralarsın ama yaralarımı da sararsın Hem öldürürsün hem hayata bağlarsın
Sonra yavaş yavaş eskilerin kalır bende Aşk sözcüklerin solar gider yorgun tenimde Yalnızlıkla aldatırız susarak birbirimizi Sonra terk ediş yıldızı çalınmış kızıl bir gece gibi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ateş
B.Ö Üye *
OTLARIM YANAR,SENSİZLİK NADASINDA
|
 |
« Yanıtla #14 : 04 Temmuz 2007 09:21:42 » |
|
Anlayan el sallasın, bana merhaba der gibi. beden gitmeyeek mi? hayat kal der gibi.Deliye vurdum...Deliliğe vurdum kendimi.................. Düzenlenme Sebebi: İmla hataları biçimsiz kelimeler ve büyük harf kullanılması.Lütfen daha dikkatli olalım
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2007 12:53:37 Gönderen: tsira »
|
|
bir sen var içinde ama senden başka
|
|
|
|