Forum arrow Genel Amaçlı Forumlararrow Güncel Olaylar...arrow ABDULLAH GÜL MÜ?
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ABDULLAH GÜL MÜ?  (Okunma Sayısı 1007 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yasin b.ö
B.Ö Üye **
**

« : 24 Nisan 2007 18:00:26 »

BEKLENEN ADAY SONUNDA AÇIKLANDI.

ABDULLAH GÜL....

AKP'nin adayı bir Amerikan gülüdür. Bir politikacı ve Dışişleri Bakanı olarak Gül'ün en önemli özelliği ABD'ye karşı hata yapmaması, Ankara-Washington arasında zaman zaman ortaya çıkan gerilimleri yumuşatmak için her tür fedakarlığı göstermesidir.

Abdullah Gül, her biri bir ötekinden daha gerici ve Amerikancı olan adaylar içerisinde ABD'nin bölgesel planlarına en fazla hizmet edecek kişidir. Bu kişinin eşinin kıyafetine değil, Amerikancılığın Türkiye'yi götürmekte olduğu yıkıma odaklanılmalıdır.

ÇANKAYA'YA AMERİKAN GÜL'Ü DİKİLECEK!
floydian
B.Ö Üye **
**

el pueblo unido jamas sera vencido

« Yanıtla #1 : 24 Nisan 2007 19:58:58 »

İktidarın adayı açıklandı. Söyleyeceklerim yasin arkadaşımın yazdıklarından farklı değil.
Sakın tepkimizle R.T.E nin aday olmasını engelledik gibi bir düşünceniz olmasın. Gerçekten çok komik olur.
Çankaya'ya R.T.E nin diğer yarısı olan ABDullah Gül aday oldu. ABDullah Gül'ün eşinin türbanlı olması dikkat çeken bir konu olmamalıdır. Esas konu ABDullah Gül'ün ne kadar amerikancı olduğudur. Dış işleri bakanlığı yaptığı dönemde Amerikayla olan ilişkilerde hep ilk isim olmuş, arabuluculuk, Amerika ve AB nin isteklerini kabul edip, halkımıza yutturmaya çalışan kişi olmuştur.

Evet "bizim çocuk" yakıştırmasını abd'den almış K.Evren, zenginleri seven Özal, "sağcılar adam öldürmez" diyen Morrison Süleyman dan sonra bir de amerikan gülü ABDullah Gül'ümüz olacak galiba.

saygılarımla...

"Yarin yanağından gayrı her yerde her şeyde hep beraber"
diyebilmek adına
evlerin
yurtların
dünyaların
ve kosmosun kardeşliği adına
prusias
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #2 : 24 Nisan 2007 21:26:48 »

gıdın derslerınıze calısın okul cocukları

daha ne kadar chinaski                  
daha kaç aşk vurulacak gökyüzünden
daha kaç kadın?
daha kaç gün ve yıl.
aci yürüyor bu adamın gölgelerinde
kollarımda hissediyorum.
yalnız kalmaktan hoşnut biriydim eskiden
şimdi yıkıldı duvarlarım
ellerine g
tsira
Administrator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #3 : 24 Nisan 2007 21:57:04 »

Güllü abdullah aday olarak açıklanmış....Ki zaten bu çok öncesinden bellliydi ama şu vardı tayyip tüm dikkati üzerine çekerek kaba tabirle sağ gösterip sol vurmasını becerdi...Tabi bu karışıklıklarda ölen öldürülen insanlar hiçe sayıldı varsa yoksa cumhur başkanlığı için çaba sarfedildi....
Halka mikrofon uzatıyorlar şuan gündeminizde ne var?
Malum tekelci basın ve bürokrasi yaltakçıkları halktan sayılmadığı için onların gündeminde seçim var....
Peki halkın gündeminde ne var GEÇİM SIKINTISI....Bir yanda seçim sıkıntısı diğer yanda geçim sıkıntısı
Enflasyon düştü şu iken şu yaptık habidik kubidik eften büften atıp tutuldu meydanlarda....
Kayadeniz sahil yolu en nihayetinde açıldı!!!Ama kimse bilmedi neden seçim sıkıntısı vardı gündemde
halkla deniz arasına 8 şeritli otoban koyuldu ve otobanda paralı yapılacak...kıyılar dolduruldu sahil yok edildi o güzelliğin içine edildi ama kimsenin haberi olmadı seçim gündemi vardı önümüzde....

22 çocuk katledildi takdiri ilahi denildi..23 nisan çocuk bayramında KURAN OKUMA YARIŞMASI YAPILDI küçücük cocukların kafasına fes koyuldu ama kimsenin ruhu duymadı neden gündemde seçim vardı?

Halk ne yapiyor geçim sıkıntısına düşmüş...Onları ilgilendirmiyor kim nereye geçecek nerde kalacak....
Bu halk artık uyutulmuş vaziyette ülkede olan biten onları ilgilendirmiyor....
Öylesine bir şeyki geleceklerini dahi etkileyecek olan halkın ilgisizliğinde bu seçim....gerçekten geleceklerini etkileyecek ama nasıl iştirki kimse umursamıyor...Demekki kimse gelecek olarak bir şey görmüyor....
Anı yaşama ve anı kurtarma telaşında artık halk....
İlgilendirmiyor onları laikçiler antilaikçiler savaşı....İlgilendirmiyor türbanlı türbansız davası onları ilgilendiren geçim....

güllü abdullah cumhurbaşkanı olacakmış...Akıllı bir oyun neticesinde tüm dikkatler bu seçime indirgendi gelen zamlar ölen canlar yapılan yolsuzluklar bu seçim arefesinde hızlandırıldı ortalık bulandırıldı ASIL SIKINTI unutturuldu....
tayyipi tebrik etmek gerekir bu akıllı oyunu sayesinde...baykal denilen şahsiyette şimdi bakadursun Göz kırpan

dostlukla....

Alternatifdunyam.Com © | Başka Bir Dünya Mümkün...
puratu
Global Moderator
B.Ö Üye *****

« Yanıtla #4 : 26 Nisan 2007 00:16:57 »

bugün yolda yürüyorum zaten yorgunum canım sıkkın bir konuşmaya şahit oldum
''' iyi bari!! tayyip cumhurbaşkanı olmadı '''
birden kalakaldım oracıkta
cümleyi idrak etmeye çalıştım
bi düşündüm adam iyi oynadı günlerdir açıklama yapmadı gündemi meşgul etti... sonra aday olmadı, bazı bilinçsiz kesimlerde buna sevindi... sanki abdullah gül çok farklı, sanki tayyip başa gelmedi kurtulduk,,sanki ipler kimin elinde?Ney

yasin b.ö
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #5 : 27 Nisan 2007 14:42:36 »

gıdın derslerınıze calısın okul cocukları

bu ne demek ?.....
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #6 : 27 Nisan 2007 15:12:13 »

İktidarın adayı açıklandı. Söyleyeceklerim yasin arkadaşımın yazdıklarından farklı değil.
Sakın tepkimizle R.T.E nin aday olmasını engelledik gibi bir düşünceniz olmasın. Gerçekten çok komik olur.
Çankaya'ya R.T.E nin diğer yarısı olan ABDullah Gül aday oldu. ABDullah Gül'ün eşinin türbanlı olması dikkat çeken bir konu olmamalıdır. Esas konu ABDullah Gül'ün ne kadar amerikancı olduğudur. Dış işleri bakanlığı yaptığı dönemde Amerikayla olan ilişkilerde hep ilk isim olmuş, arabuluculuk, Amerika ve AB nin isteklerini kabul edip, halkımıza yutturmaya çalışan kişi olmuştur.

Evet "bizim çocuk" yakıştırmasını abd'den almış K.Evren, zenginleri seven Özal, "sağcılar adam öldürmez" diyen Morrison Süleyman dan sonra bir de amerikan gülü ABDullah Gül'ümüz olacak galiba.

saygılarımla...

Yine çok yanlış bir noktaya değinmişsin. Evet Abdullah Gül Amerikancı olabilir. Ama asıl önemli olan O zihniyettir. O zihniyet günümüz çağdaş mandacılığından daha tehlikelidir. Halkın yalnızca yüzde 15'lik kesimini temsil ederek cumhurbaşkanını seçebileceğini düşünenler aslında  yıllar önce "minareler süngümzdür"" diyen zihniyettir. Şuan Amerika ile ortak olabilirler. Ama ilerde kesinlikle böyle olmayacaktır.

Sitede cumhurbaşkanlığı seçimleri tartışmasında hep aynı fikirleri ortaya atıyorsunuz. Evet, amerkancılığa karşıyız. Emekçilerin haklılığını savunuyoruz. Ama burada önce savunmanız gereken DEMOKRASİDİR, LAİKLİKTİR. Bu insanlar laikliğin karşısında durduklarını milletvekili olmadan önce belirtmişlerdir.

Eğer Herkesin eşit haklara sahip olmasını ve gerçekten tam bir bağımsız ülke istiyorsanız (Siyasi görüşünüz sadece KAHROLSUN AMERİKA ise, Amerika ne yaparsa yapsın kötüdür ise bişey diyemem) öncelikle DEMOKRASİNİN oturması gerektiğini unutmayalım. DEMOKRASİ ise LAİKLİK kavramından kesinlikle ayrı düşünülemez.

Benim ricam Cumhurbaşkanlığı seçiminde olayları "O Amerikancı, İktidar ve muhalefet kavga ediyor, Bize ne Laiklik biz emekçillerin haklarına bakarız arkadaş" olarak değil. Tüm bu isteklerinizin gerçekleştirmeniz için Ön koşulun "DEMOKRASI ve LAİKLİK" olduğunu anlayarak düşünelim
melek
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #7 : 27 Nisan 2007 20:18:02 »

doink yazdığın yazı ile ilgili anlamadığım çok şey var birincisi çağdaş mandacılık nedir ve ondan daha tehlikeli olan şey nedir..şimdi amerika ile ortak ileride böyle olmayacak demişsin abd den daha kötüsü kim onu da anlamadım, aslında bu konu ile ilgili yazmak istemiyordum tsira ve floydian bana göre söylenecekleri söylemiş e bana göre tabi ama yazdığını biraz daha açıklarsan sevinirim!!!

martılar ki sokak çocuklarıdır denizin!
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #8 : 27 Nisan 2007 20:31:50 »

demek istediğim şudur

Kurtuluş savaşı sırasında Atatürk'ün en yakın silah arkadaşları bile mandacılık anlayışını kabul etmişlerdir. Bunu da açık açık söylemişlerdir. Ancak günümüzde kimse doğrudan söylemese de Amerika'ya bağımlı olduğumuzu, onların müttefiğimiz olmasının bizim için kazanç olduğu gibi düşünceler dolaşmaktadır. İşte günümüz çağdaş mandacılığı budur..

Bundan daha tehlikeli olan ise ülkenin geriye götürülmesidir. Milli Görüşçülük anlayışıdır. Geçmişte televizyonda "islami bir cumhuriyet istiyorum" diyenlerin bizi Amerkancılıktan çok İran gibi şeriat kurallarına yakın bir düzen getirmeye çalıştıkları aşikardır. Amerika ise buna destek vermektedir. Hükümet de bunu araç olarak kullanmaktadır

Amerikanın bu tutumundan korkmuyorum. Çünkü insanlarımız Amerkian'ın yapabileceklerinin farkında ve buna karşı çok sert tutumlar almaktadır. (Bakınız:Tezkere)

Benim korkum son 20 yılda sistemli olarak insanların beyinlerinin yıkanması (Bakınız: Fethullah Gülen) , Türban (Buraya dikkat başörtüsü değil) sorunun kutuplaşmaya neden olması, birkaç sene içindeki dine ve milliyetçiliğe bağlı cinayetler bunun kanıtıdır.

Bunları göze alarak  Cumhurbaşkanlığı seçiminde sorun Amerikancılıktır,Sorun Emekçilerin haklarıdır demeniz doğru değildir. 14 Nisan günü toplanan ve 29 nisan günü toplanacak olan kesimin(bunların içinde emekçiler de vardır işverenler de vardır) demek istediği budur.

Elbette Emekçi kesime haksızlık yapılmaktadır.Buna itirazım yok. Ama başımıza geçenlerin asıl amacını iyi anlamanız gerekmektedir.
floydian
B.Ö Üye **
**

el pueblo unido jamas sera vencido

« Yanıtla #9 : 27 Nisan 2007 20:56:48 »

benim siyasi görüşüm, sadece "kahrolsun amerika" dan ibaret değil. ben emperyalizme karşı emek sınıfını, gericiliğe karşı ilericiliği, aydın düşünceyi, faşizme karşı halkların kardeşliğini savunurum.

bu ülkede karşı devrim yaparcasına birşeyler yapılamasına tabi karşı dururum. ama ben R.T.E ve ekibinin şimdilik amerikancı ileride şeriatçı olacağına pek inanmıyorum. onlar daim dostu amerikadan vazgeçemezler. büyük güç amerika da orta doğuda ikinci bir iran'a izin vermezler.

"bizi Amerkancılıktan çok İran gibi şeriat kurallarına yakın bir düzen getirmeye çalıştıkları aşikardır. Amerika ise buna destek vermektedir. Hükümet de bunu araç olarak kullanmaktadır"
   demişsin.

Dediğim gibi amerika ikinci bir iran'a razı olmaz. emperyalizmin istediği Türkiye; aydın düşüncenin engellendiği, halkların sürekli çatıştığı, ekonomik olarak imf'ye falan bağlı, ab'ye girdik giriyoz Türkiyesidir.

"Yarin yanağından gayrı her yerde her şeyde hep beraber"
diyebilmek adına
evlerin
yurtların
dünyaların
ve kosmosun kardeşliği adına
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #10 : 27 Nisan 2007 21:04:07 »

Sence Amerika İran'ın bu tutumundan rahatsız mı? Onlar için güzel bir mazeret İran'ın bu tutumu.

Ayrıca İran sadece bir örnekti. anlatılmak istenen dini bir rejime itilerek gelişmesi önlenmek istenmesidir.

Şeriati düşünmüyorlar demişsin. Bakalım RTE neler demiş geçmişte...

Sayin RTE neler söyledi?

Elhamdulillah seriatciyiz.
(21.11.1994 Milliyet)

Yilbasina karsiyim. (19.12.1994 Sabah)

Ben tekkeye degil dergaha gittim.
(22.1.1997 Gozcu)

Ata'ya saygi durusunda sap
gibi ayakta durmaya gerek yok.(12.5.1994Hurriyet)

10 Kasim'da yaygara kopartildi. (14.11.1994Hurriyet)

Icki yasaklansin. (1.5.1996 Hurriyet)

Istanbul'u Medine yapacagiz. (Akis)

Butun okullar Imam Hatip yapilacak. (17.9.1994Cumhuriyet)

Ben Istanbul'un imamiyim. (8.1.1995 Hurriyet)

Mayo reklami sehvet somurusudur. (6.3.1996Hurriyet)

Milli Piyango zulumdur. (29.9.1994 Hurriyet)

Taksim'deki caminin temelini insallah atacagiz.(1.7.1994)
Sarik operasyonu cok komik. (15.5.1995 Sabah)

Yesil (kaldirim rengi) medeniyettir. (25.6.1994)

Ben Meclis'in dua ile acilmasindan yanayim.(8.1.1996Milliyet)

Imamlar da nikah kiysin. (9.5.1995 Milliyet)

Ve en yakın geçmişte Yasin El Kadı olayı...
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2007 21:06:02 Gönderen: Doink » Logged
yasin b.ö
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #11 : 28 Nisan 2007 19:10:06 »

ARKADAŞLAR,ZATEN TÜRKİYE'DE ALINAN KARARLARIN ARKASINDA HEP EMPERYALİST ABD YOK MU?

TÜRKİYE HEP DENGE ÜLKESİ OLMUŞTUR.İHTİLALLER,MUHTIRALAR,KURULAN HÜKÜMETLER HEP ABD'NİN İSTEDİĞİ BİÇİMDE DEĞİL Mİ?

DEMOKRAT PARTİ ABD EMRİNDEYDİ,60 İHTİLALİ'DE ABD EMRİYLE OLDU.
  60 YILINDAN SONRA TÜRKİYE SOLU YÜKSELİŞE GEÇTİ,71 MUHTIRASI YINE ABD EMRİYLE OLDU.
  70 YILLARDA HEP DENGE SANIDIĞIMIZ HÜKÜMETLER KURULDU,BU SEFERDE 80 İHTİLALİ ABD İSTEĞİYLE OLDU.
  80 YILINDAN SONRA ZATEN HERŞEY BELLİ,ÖZAL HİÇ ÇEKİNMEDEN AÇIK AÇIK ABD'Yİ BAŞIMIZA BELA ETTİ.
  ŞİMDİ DE İŞBİRLİKÇİ ERDOĞAN VAR.
  ANLAYACAĞIMIZ TÜRKİYE ÜZERİNDE ABD TARAFINAN KURULMUŞ BİR SİSTEM VAR.
  BİZLER BU SİSTEME VE BAŞINDAKİ ABD'YE TABİKİ KARŞI DURACAĞIZ.

EMPERYALİZMİN EN İYİ ÖRNEĞİ ABD,KENDİ EMELLERİ İÇİN BİZİM TABİ GELİŞMEMİZİ İSTEMİYECEK,EKONOMİMİZİ İMF'YE BAĞLI KILACAK,KÜRT-TÜRK SORUNU ÇIKARTACAK...

DEMOKRASİ KAVRAMI,BATI'NIN TANIMLADIĞI DEMOKRASİ YANİ.BATI BİZE BÖYLE KAVRAMLARI OYUNCAK GİBİ ELİMİZE VERİR,BİZ BUNLARI TARTIŞIRKEN,ONLAR KENDİ EMELLERİNE ULAŞMIŞ OLUR.
  BATILILAR LAİKLİĞİ KURCALAR.BİZ DÜZELTMEYE ÇALIŞIRIZ.ONLAR YİNE KENDİ EMELLERİNE ULAŞMIŞ OLUR.

KABUL EDELİM Kİ EMPERYALİZM İŞİNİ ÇOK İYİ YAPIYOR...
  BİZ,DÜNYAYI SARAN BU EMPERYALİZM KABUĞUNDA BİR ÇATLAK BULMAYA ÇALIŞACAĞIZ.BAŞKA ÇAREMİZ YOK.......

tsira
Administrator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #12 : 30 Nisan 2007 03:07:11 »

Aslında bir süre yazmama kararı almıştım kendimce(bilhakis siyasi başliklara) ama serde lazlık olunca duramiyorsun...İki çift lafda ben edeyim diyorsun....
E malum hararetli bir dönemde Türkiye seçimiydi yakalanamayn destek sayisiydi mitingiydi ve 1-6 Mayis süreçleri...
Dönüp incelediğimizde bu süreçlerde Türkiye Cumhuriyetinin ne gibi kazanımları ne gibi kaybedişleri olacak?
Onun için söyleyeceklerim tamamıyla farkli bir ülkede cerayan eden
A-Cumhurbaşkanlığı Seçimi:Bir ülke düşünün geçmişte ne halt oldugu ortada olan bir siyesi parti ülkenin tüm trajik kanatlarini elinde bulunduruyor ve karşısında darbeden sonra siyasete öcü gibi bakan halk...
Eğer bu Sayın abd-ilah gülcük cumhurbaşkanı olursa..Sonraki seçimde Amerikan Kovboy Partisi(akape) tekrardan seçimi kazanır ve meclis başkanını kendi içinden seçerse...
Karşımıza oligarşik sistemin saltanati çikmis oluyor..aRTIK VETO METO TARİHE KARIŞACAK.Yapılacak ilk iş sürekli veto edilen türbani serbest birakmak..Üniversitelerde mecburi din eğitimi yerleştirmek(bu bir abartidır malum fen bilgisi kitaplarında yapilan dini faliyetler ortada) akliniza gerisini siz getirin....Türban serbest birakilacak çünkü türban =oy potansiyeli demektir...Malum dsp nasil seçimi kazanip 3lü koalisyon yapti..Risalei nur tarikatinin tüm oylarini dsp ye aktarmasiyla olmustur...Keza amerikan kovboy partisininde bu seçimi risalei nurculardan kazandiği ortadadır...
Bu ülkede meydanda en fazla yalanı atıp daha sonra inceden TÜRBAN bizim namus meselemizdir,bayrağima ölürüm diyede feryat figan ettinizmi kesinlikle oylarınızı artirirsiniz...Çünkü kemikleşmiş salt bir taban mevcuttur orda siyasiler için cevher değeri taşımaktadır...Bu sorun çözülürse daha doğrusu çözümden kasıt serbest bırakılırsa işte saltanati sürme zamanidir...Dolayisiyla cumhurbaşkanligi seçimi denilen sey Türkiyeyi İki ucu ..klu değeneğe çevirdi...
Tabi bu partiyi kuvvetlendiren kesim nedir ülkede yıllardır süregelen tekelci polis devleti anlayışıdır militarist anlayıştır...
B-Muhalefes seçeneği ve militarizm-darbeci zihniyet=ulusalcılık:
Kelime anlamını hepiniz biliyorsunuz ama sözümüzü ettiğimiz coğrafyada muhalefet muhalefetlikten ziyade iktidara gelmiş olan yalakacı şeriat yanlısı kitleyi güçlendirmekle mükellef...Çünkü düşünce olarak sapağa saplanmışlar kendilerini kurtarabilmek adına ota suya tavır alıp teoriğin sıfıra indiği noktada Ordu Göreve diyerek militarist anlayışa mensup olduğunu ben bir şey yapamıyorum buyurun siz cebren ve hile hile fededin bu ülkeyi diyen anlayışa mensup..
malum militarist anlayış bu ülkede bir dönem ne haltlar karıştırdı ortada.17 yaşında olan insani yaşı büyüktü diyerek idama(!) iten kitapları yakan Öğrenci Soykırım Sınavını daha geniş soykırımlara neden olsun diye kurumsallaştıran bir anlayıştır ve sayamadığım neler neler...
Apidillak güllü cumhurbaşkanı olsun muhalefet(!) denilen partidebaşbakanlığı kazansın..Taban olarak birbirlerine zıt olmakla birlikte olayı sidik yarışına sokacak olan teorizmin sıfırlarda olduğu anlayışa mensuplar...
bir tasarı hazırlanıyor cumhurbaşkanına gidiyor noktasi eksik diye veto,düşünceme ters diye veto,,hanım istemedi veto.
A seçeneğinde unutulan veto algısı bu seçenekte artık içimizden birisi olacak...Ve vetolar neticesinde balçıkla sıvanan ekonomi halk üzerinde radyoaktif etki yaratacak burjuva üzerinde ise denizden çıkıp güneş banyosu yapma etkisi bırakacak....
EE biz bu noktada nerde taraf almaliyiz burjuva yanındamı halk yanındamı....Burjuvadan yanan destek çıkıyorsanız bu sitede işiniz ne sizin lüks hayatınızdan buraya zaman kalmaz...Karşımıza gelen seçenek halk oluyor...
O kuzu gibi çevrilmiş sakız gibi çekk babam çekkkkk diyecek kadar gevşetilip karşı koyma güdüsü alınmış olan HALK.
Hiç bir şekilde o çokda işitilen DEMOKRASİ lafını gerçek anlamda yaşayamamıştır.Onun için ilk olarak DEMOKRASİ LaİKLİK kavramlarına sarılmamalıyız...Gerçekler unutuluyor.Çünkü bu kavramlara sarılarak HALk unutuluyor kimlikleri hiçe sayılıyor sadece et yığınından oluşan bir kitle halini alıyor....Somut haldeyken soyut hale sokularak işlevsiz fonksiyoneli olmayan bir kitleye büründürülüyor...
C-DEMOKRASİ-LAİKLİK:
B seçeneğinde azda olsa yer verdiğim bu iki kavram sadece sözde kalarak arkasına sığınılan bir kelime yığını halini almıştır.Ve ulusalcılarda bu kavramları arkasına alarak rüzgara doğru kanat çırparlar..Bu ülkede 3 seçenek çok iyi(!) sürece neden olur..Türban-Ya sev ya terket-demokrasi,laiklik....
Bu üçgende yalandanda olsa bir tanesini meydanda yalanlarla süslerseniz işte o zaman bu empoze abidesi halki arkanıza almış olursunuz(!)..Ama bir noktadan sonra silinirsiniz HALK sizinkinden daha iyi yalnlar yakalamıştır başka yerde oraya gider....Yaşanılır satılmamış bir gelecek(!) uğruna mücadele edenler ise bölücüdür vatan hainidr...Darbe bu mücadele edenleri öcü diye tanıtarak korktuğu ^^yaşanılabilirliği^^ yoketme derdine girişmiştir....Önce idam etmişler sonra linç etmişler sonra kitaplarını yakmışlar sonra F tiplerine yollamışlar yapılmışda yapılmış ama becerip yokedememişler...
Bu yüzden bu mücadele ne zaman yükselse ^^hımmm darbe süreriz hücrelerinize^^ diyerek halkı bir kez daha köleleştiriler...
D-HALK:.
C seçeneğinde ortaya koyduğumuz demokrasi yanlısı kesimi HALK seçeneğinde irdelersek ve tavır belli etmeye teşekkül bırakırsak neyin ne olduğu daha net anlaşılacaktır.Çünkü onlara göre(ulusalcı-militarist-türbancı-ya sev ya terketçi-oportünist vs vs  ) tek halk vardır doğan ailesi,has ailesi,sabancı ailesi,koç ailesi vs vs vs..Halk bu demokrasi(!) yanlılarına göre bunlardır...Emekçi kesim ise asimile edilmek için ego tatminin yapıldığı,alt kimlik üst kimlik mastürbasyonuna maruz kaldığı kesimdir....
Deokrasi-laiklik bu kesime uygulanmaz aksine burjuva ailelerine istenilen kavramlardır....
Bu ülkede iki kesim vardır ezen kesim ezilen kesim....Dolayısıyla ezen kesim her daim armutun iyisini yemiştir...Kalan çöp ise mastürbasyonuna maruz kalan kesime verilir....
Onun için bu süreçte safımızı daha net ve  kararlı dille hitap etmelizki 1 Mayısta TAKSİMİ ve diğer alanları hınca hınc doldurarak GERÇEK halkın kim olduğunu belli etmeliyiz...
Çünkü artık zincirlerden başka kaybedilecek bir şey olmadığı gibi o yaşanılır sistemin gerçek anlamda savunucuları olmalıyız....
ASIL tehlikenin yıllardır süregelen faşist sistemin olduğunun farkındayız ve mücadelemizde bu doğrultuda olmalıdır....
Ne ulusalcıyız nede şeriatçıyız nede militaristiz sadece gerçek anlamda ^^yaşamı savunan,insanlığı savunan,eşitliği,özgürlüğü,sınırların olmadığı,ezen ve ezilenin olmadığı düşünceyi savunan^^ kitleleriz ve mücadelemizde bu doğrultudadır....

gecenin 04:10 nunda yazdığım bu yazıda kaynaklanan anlatım bozukluklarından dolayı özür dileyerek gelecek yorumlardan sonra yazıma bir dahaki sefer devam etmek umuduyla....
Güneşin balçıkla sıvanamayacağını tekrar hatırlatırım....

dostlukla....

« Son Düzenleme: 30 Nisan 2007 03:16:21 Gönderen: tsira » Logged

Alternatifdunyam.Com © | Başka Bir Dünya Mümkün...
İntro muros;Et extra
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #13 : 01 Mayıs 2007 15:33:11 »

evet güneş balçıkla sıvanamaz ama sıvamaya çalışan çok kişi var ama ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar sıvayamayacaklar.Milletvekili olmadan önce cumhuriyetin bütün değerlerine karşı çıkıp saldıran insanlarken şimdi laikliğin savunucusu modunda ülkeyi uyutmaya çalışıyorlar.Türk milleti bunların çok farkında ve laikliği cumhuriyeti koruyacaklardır.Cumhurbaşkanlığı köşküne layık olmayan adaylar gündemdeyken rahat uyumamız söz konusu bile değil ve bunun yankılarını yakın zamanlarda gerçekleştirilen mitinglerlede gösterdik göstermeyede devam edilecek umarım bazı şeylerin farkına daha varırlarda ülke girdiği kaos ortamından çabuk sıyrılsın.

İntro muros;Et extra
tuu
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #14 : 19 Mayıs 2007 20:18:33 »

amman allah ım yaa  yok böyle bişey...yaa taraflı haber yapıyosun madem,yetmezmiş gibi kendini küçük düşürme be KANAL7:Dçok komik yaaa.halkla söyleşi yapılıyo.konu:cumhurbaşkanı nı halk mı seçmeli???
extra kültürlü bi bireyimizin cewabı:'bence de halk seçmeli.bizim gönlümüzden geçen kişi GÜLdür
SEWGİLİ GÜL adaylıktan çekileli yıl olduuuuu...duyurulur
MERAKLISINAAA... Sırıtan

cry for the moon
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: