Ben O düşman gözüyle bakılan diyarbakır ın ...............
Herkesin anladığı gibi Faşistleri kastetmiş.
Sloganlarıyla olsun amacıyla olsun tartışmaya açık bir miting....
Ama bunlardan ziyade benim sadece sormak istediğim bir kaç soru var sevgili ''kocatepe1921''
Samsunda izmirde ankarada denizlide istanbulda manisada yapılan bu mitingleri düzenleyen nedense ADD(anti demokratik dernek) diyarbakırdaki mitingte yok acaba neden?
Çokmu yoruldular mitingten?
Yada daha farklı sorsak ADD nin yıllardır kürt halkına yapıştırdığı bölücü damgası neden olabilirmi bu mitingte olmayışlarında?
Peki İp gibi tutarsızın tutarsızı kişilik bozuntusu perinçek adlı şahsın ocağı ne için böyle bir mitingte bulunuyor?
Acaba diyorum türkiyede artırılan^^türk şovenizmi^^ dalgasından faydalanmakmı istiyor?Malum önümüz seçim.... 
Şimdilik bu sorulara somut ve gerçeklik payı olan cevaplar verirsen konuyu daha sağlam zemin üzerinde tartışmış oluruz....
Ayrıca sevgili kocatepe dün beyaz dediğine bugün siyah diyorsun bu çelişkilerden kurtulsan daha iyi olmazmı?
dostlukla... ADD anti demokratik veya demokratik. Bir şeyi kabul etmemiz gerekli. Kurtuluş savaşından sonra insanlar ilk defa tepki gösterebileceklerini herkese gösterdiler. Bu Türkiye tarihi için inanılmaz bir adımdır. Artık hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağına inanıyorum. Kimse cesaret edemezken ADD çıktı ve bunu yaptı. Önyargılı bakmak bu gerçeği değiştirmez. ADD'nin tek hatası bir güneydoğu mitingini göze alamamasıdır. Samsun mitingi ile bundan sonraki mitinglere son vermesidir.
İşçi partisi düzenliyormuş. Slogan çok kötü ve en nefret ettiğim parti olmasına rağmen tebrik ediyorum. Umarım tüm Diyarbakır en güzel cevabı verir