Forum arrow Genel Amaçlı Forumlararrow Güncel Olaylar...arrow YALANLARIN İÇİNE DÜŞMÜŞ TÜRKİYE HALKINI EL BİRLİĞİYLE SÖMÜRMEK.....
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: YALANLARIN İÇİNE DÜŞMÜŞ TÜRKİYE HALKINI EL BİRLİĞİYLE SÖMÜRMEK.....  (Okunma Sayısı 362 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tsira
Administrator
B.Ö Üye ****

« : 10 Ekim 2006 23:31:46 »

Az önce bir arkadasım bir link yolladı bana....
okuyunca acıkcası benim tüylerim diken diken oldu gözgöre göre bu kadar yalan nasıl söylenebilir...Bir insan bu yalnları söyleyebilmek için nasıl bir psikoloji içinde bulunabilrki...
Türkiyedeki siyasetin tamamıyla yalanlar üzerinde şekil aldığını tamamıyla çıkar cevrelerine hizmet ettiğinin göstergesi niteliğinde bu link....

neyse ben konuyu fazla uzatmadan size linki vereyim ve ufaktanda olsa okuduktan sonra oluşan düşüncelerinizi burada bizlerle paylaşırsınız.....

http://www.hurriyet.com.tr/sondakika/5234000.asp?gid=71

DOSTLUKLA!!!
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2007 22:38:00 Gönderen: Doink » Logged

Alternatifdunyam.Com © | Başka Bir Dünya Mümkün...
redcloud
B.Ö Üye ***

çok isteyince oluyordu hani?

« Yanıtla #1 : 11 Ekim 2006 09:31:03 »

Sırıtan Sırıtan Sırıtan Kahkaha Kahkaha :Dbeşikteki bebek bile bu yalana inanmaz Kahkaha Göz kırpan Kahkaha

Yaşlanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedası Tıpkı Dün Gibi, Köşeye Çekilip Ağlıyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme. Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün!..
EsmE68
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #2 : 11 Ekim 2006 11:06:45 »

. . .
            Linke tıklayınca koca bir yalanla karışı karşıya kalıyoruz(kaldım).Dudağım uçukladı.Ülkemizde çok akıllı uyanık ve aptal saf olmak üzere insan çeşitlerinin olduğunu varsayıyorum bu haberi okuyunca.Birinin böyle birşey sölemesi için karşısında gerçekten buna inanabilecek insan topluluğunun olması gerekiyor.Sanırım var da.Arz ve talep meselesi gibi birşey bu.Bu habere inanmayı canı gönülden isterdim ama var olan gerçekleri gözümün ardına alamam alamayız almamalıyız...Birilerinin artık bizi kandırmasına izin vermemeliyiz ve asıl en önemlisi içimizde kocaman yer etmiş kanma güdümüzü yok etmeliyiz.Yoksa bu yalanların, olmayacak vaadlerin ardı arkası kesilmeyecekir.

Bu haber ve içindeki aşşağalıkça söylemler birilerinin haddini aşmasıdır.Kendini bilmez aptal insan kendini ne zannederek koca bir insan topluluğunu kandırmaya cesaret edebilir.Sırf kendi koltuk egosu için.Ben bu insan sıfatlı boşluğu beyninden vurmak isterim(istiyorum da).Sanırım hala iyi bir temizliğe ihtiyacı var evrenin.

. . .

sonkom
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 01 Şubat 2007 16:35:51 »

bakın abilerim ablalarım kardeşlerim bu halk akşam eve gittiğinde televizyonu açıp karşısına oturduğu sürece
bu yalanların sonu gelmiyecek medya artık azdı kudurdu o siyasetçilerde medyanın sayesinde kuduruyor
bunlar kuduz olmuş resmen kaçın onlardan sizide ısırmasınlar
dizilerini izlemeyin haberlerine inanmayın gazetelerini okumayın PARA kazandırmayın bide o kendine ATATÜRKÇÜ diyen gazete varya oturmuş diz dövüp ATAMIN aşklarıyla uğraşıyor bu ülke yazmakla kurtulmadı
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: