Forum arrow KÜLTÜR-SANAT-EDEBİYAT-BİLİM-FELSEFE-ÇEVREarrow Sinema-Tiyatroarrow Bir 12 Eylül Filmi ''Eve Dönüş''
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bir 12 Eylül Filmi ''Eve Dönüş''  (Okunma Sayısı 594 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
marihuana
B.Ö Üye *
*

« : 29 Ekim 2006 13:14:42 »

4 Kasımda vizyona girecek olan bir 12 Eylül filmi ’’Eve Dönüş’’te Memet Ali Alabora, Sibel Kekilli, Altan Erkekli, Savaş Dinçel, Perihan Savaş, Civan Canova, Erdal Tosun ve Cengiz Küçükayvaz rol alıyor.
Filmin yönetmeni ise Ömer Uğur.

Film için bilgi almak isteyen arkadaşlar http://www.lokomotifkamera.com/mmerugev.html bu linki kullanabilir
hasta_siempre
B.Ö Üye ***

« Yanıtla #1 : 29 Ekim 2006 13:51:23 »

Mutlaka izleyeceğim. bu filmin çekilmesi yakın zamanda ki darbe gerçeğinin unutulmaması açısından önemli bence..

hayata başlarken şartları sen koymadın ki, sana sanal bi dünya sundular....
reyhan
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #2 : 05 Şubat 2007 17:38:13 »

Filmi büyük bir heyecanla izlemeye gitmiştim konusu itibarı ile flimin iyi olabileceğini
düşünmüştük fakat maalesef hayal kırıklığına uğradık diyebilirim senaryo müthiş fakat yönetim için aynı şeyi söylemiycem
ilk başta oyuncu seçimi kötüydü sibel kekilli yarım türkçesi ve kötü oyunculuğu ile flimin içinde çok eğreti duruyor Mehmet
Ali  Alabora zaten vasatın altında bir oyuncu olduğu için oda flimin içine hiç yakışmamış flimin bittikten sonra flimde beni etkileyen hiçbir sahnenin olmaması beni üzdü tabiki , güzel bi konu kötü oyuncularla harcanmış maalesef keşke daha iyi bir oyuncu kadrosu ile çıkıp ses getirseydiler...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: