Forum arrow Bulutsuzluk Özlemiarrow Konserler - Etkinlik - Buluşmaarrow BARIŞAROCK 2007- Biz gidiyoruz, sizleri de bekleriz...
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: BARIŞAROCK 2007- Biz gidiyoruz, sizleri de bekleriz...  (Okunma Sayısı 2607 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hasta_siempre
B.Ö Üye ***

« Yanıtla #30 : 28 Ağustos 2007 20:28:01 »

çok saçma. anlamıorum ben bu insanları ya adam TKPnin mitinginede geldi kadıköye cumhuriyet mitinglerine de hemen etiketliolar insanları o cuntacı şu darbeci o bilmemkimci vs...

hayata başlarken şartları sen koymadın ki, sana sanal bi dünya sundular....
ONURS3
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #31 : 28 Ağustos 2007 20:35:46 »

bencede çok düz mantıkla hareket ediolar...

Küçük bir martı bu Jonathan...
Küçük bir martı..O kadar.
Uçmak istiyordu Jonathan...
Uçmak istiyordu ama farklı!
Jonathan...
Bir gün çok yükseğe çıktı Jonathan...
Bulutlara değdi kanadı...
Ve kendini denize bıraktı...
Ve kendini bıraktı!...
puratu
Global Moderator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #32 : 28 Ağustos 2007 23:33:07 »

ben dinar bandosu na bayıldım, artık en sıkı dinleyicilerindenim Sırıtan  dirty black inde davulcusu çok başarılıydı , canlı performans işte budur dedirtti adam. cuma bülent ortaçgil vardı, uzun zaman sonra değirmenler i dinlemek güzeldi. cumartesi iyi gruplar arka arkaya çıktığından ayakta durmaktan az kalsın ölecektik, bulutsuzluk tan önce çıkan iran lı grubun yeni türküden sonbahar da çizgileri çalmasını beğendim, ama herkes bulutsuzluk özlemi ni beklediğinden sonlara doğru çekilmez oldular.  berke de bagetleriyle ölümümüze sebep olacaktı resmen ezildik. burak güven in yerine eski elemanlardan sunay özgür çaldı, Masum Sırıtan

bence festivalde çok büyük organizasyon eksikliği vardı, o kadar kişinin geleceği belliydi düzen tam olarak sağlanamadığından yemek sırası, su sırası, o sırası bu sırası, ömrümüz kuyruklarda geçti. neyseki sonradan akıllanıp yemek fişlerini (ki bence önce sıraya girip fiş almamız ardından yemek almamız saçmaydı) tek yerde satmaktan vazgeçtiler. ticarete dönüşmeye başlamış bir festival vardı, isminin hakkını veremedi, yıllardır devam eden ve giderek daha geniş kitlelere hitap eden bir karşı festival böyle olmamalıydı.  Kararsız
cuntacı nejat diye bağırmalara gelince; arkadaşımın babası da ''hem cumhuriyet mitinglerine çıkıyor, hem barışarock a, bu ne çelişkidir''  gibi söylemler duymuş bazı kişilerin ağzından. benim bilgim bu kadar.

her şeye rağmen grubumuzu yeniden dinlemek güzeldi.

saygıyla...

www.allianoi.org

.........Duydun mu denizin kokusunu
Tattın mı derinde tuzunu.................
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #33 : 29 Ağustos 2007 00:53:41 »

Sınırlama uygun bir fikir değildir. Tek çözüm vardır paralı giriştir. Sakın yok festivalin ruhuna aykırı filan demeyin. Yemek sırasında kola soranlar bile geldiğine göre festivale iş çığrından çıkmıştır. Belli bir ücret olur girişte o ücret karşılığında fişini verirsin suyunu da  fişle satın alır yemeğini de . Hem de maddi açıdan kazanacağın rahatlıkla tuvalet sorununu da çözersin 2 stand fazla koyup yemek sırasını azaltırsın.

Bu iş devlet işi değil ki. Gönüllü bir hizmet. Herkesin gönüllü olması gerek. Kim nereye vermiyor 10 lirayı. bara gitsen iki bira içsen 10 lira. Gelip de barışarock'a 10 lira vermem diyen samimiyetsizdir zaten gelmesin.

Ha gerçekten parası olmayanlar da vardır. Onlar için de bir çözüm buldum. Kurarsın Galatasaray lisesinin oraya bir stand. Gelir gerçekten parası olmadığını belirtir, inandırır seni adına bir davetiye düzenlenir.

Bu gidişle iki sene sonra barışarock filan olmaz
puratu
Global Moderator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #34 : 29 Ağustos 2007 01:38:25 »

açıkçası rahatsızlığını dile getiren birine arkadaşının '' oğlum buldun beleş festivali daha ne istiyorsun eğlenmene bak'' dediğini bile duydum. çoğu kişi amaçsızca sırf beleş olduğu fikriyle gelmişti. eğer ücretli olursa gelen kişi sayısında bir sınır kendiliğinden oluşacaktır. mesela 20. yıl konserindeki gibi üzerinde davetiye yazan biletler oldukça şık olabilirdi.

bazı kişilerinse gönüllü olma işini sırf tuvaletlere bedava girebilmek için kullandığını da duyduk. yemekten şikayetlenen birisine bir görevlinin alanın kirası 200 küsür milyar bu para nerden çıkarılacak dediğinide bizzat kuyruktayken işittim.

ticarete dönüşmüş diyorum tekrardan.

saygıyla...

www.allianoi.org

commandante
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #35 : 29 Ağustos 2007 12:11:32 »

Herkesin festival için kaygılarına katılıyorum ama ne olursa olsun festivalin parali girişine kesinlikle karşıyım bakın 100 bine yakın ziyaretçiden bahsediliyor bu kadar kişi için bazı azınlıklara bence göz yumalım
puratu arkadaşım ticaret hep vardı bundan daha fazlasını düşünmek bu düzende hayal olur biraz gerçekçi olalım bu festival bu şartlarda yapılan bilen en güzelini yapılıyor bence
cuntacı nejat diyenler konserden önce beni bilmeden portestoya katılmaya çağırma yanlışlığında bulundular ve gerekli cevabı verdim konser alanında seslerini hiç duymadım duysaydım ve yakın biryerlerde olsalardı hiç hoş şeyler olmayacağını kendilerine söyledim
november rain
B.Ö Üye **
**

canavar zopatyayım ben:)

« Yanıtla #36 : 29 Ağustos 2007 12:31:35 »

sahnenin sağ tarafından geliyordu sesler biz çok yakındık nejat sahneye çıkınca zaten gerekl cevabı verdi=)dikkat ettiyseniz görmüşsünüzdür zaten=)

__CoLd NoVeMbEr Raİn__
puratu
Global Moderator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #37 : 29 Ağustos 2007 12:53:38 »

bundan daha fazlasını düşünmek bence hayal olmaz, iyileştirici organizasyonlar çok rahat yapılabilir. artılar eksiler festival sonunda masaya yatırılır bir dahaki festivale daha organize olunur. nereden nereye geldik diye bir özeleştiri yapılabilir.
benim demek istediğim seneler ilerledikçe ticari kaygı daha da artıyor, giderek bir dönüşüm söz konusu. bu da aslında gelen kişi sayısında ki artışla doğru orantılı olarak gelişen bir olgudur. açıkçası ben sayıları azınlık olmayacak kadar fazla olan bu insanlardan rahatsız oldum, tabi bu kişisel bir düşünce, rahatsız olmayanlarda olabilir.

saygıyla...

www.allianoi.org

Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #38 : 29 Ağustos 2007 12:57:56 »

Önerim paralı giriş değildir dikkat edilirse. Yemek ve tuvalet paralarının peşin alımıdır
bulutsuzemre
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #39 : 29 Ağustos 2007 22:16:17 »

1-barısarock yavas yavas baslangıc ve festıvalın yapılıs amacının dısına cıkmaya baslamıstır ve ınsalar dah farklı ve daha farklı amaclarla bu festıvale gelmeye baslamıstır.festıvalın paralı olması dusuncesı buna bır cozum grtırebılır kanımca...
2-anasayfada yapılan anket sorusu derhal cıkarılmalıdır bence..evet boyle bı slogan atılmıstır..yanlıstır bu slogan bazı dengesızlerın bılıncsızce belkı de saglam olmayan kafayla organıze ettıklerı bırseydır..
ama bu konu bı anket sorusu olmamalıdır.manasızdır..bu konu tartısmaya acılabılır ama anasayfada bu tabir yer almamalıdır..bunu daha fazla gundemde tutarak bu sloganlara geregınden fazla onem vererek sloganı soylemi vb.. amacına ulastırmak da yersizdir..bu tabiri sitenin ana sayfasından yanlıs buldugumuzu belırterek protestıo da edebılırız..ama bu da olmaz ki boylece cok fazla anlam yuklemis olunur...bunları muhattab almamalıyız.. bız bulutusuzluık ozlemıne, nejat yavasogullarına yapılan elestırelrı puskurtmelıyız...bunun ıstatıslık degerlendırmesını yapmamalıyız.....
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #40 : 29 Ağustos 2007 22:22:29 »

Anketler insanların düşüncesini almak içindir. Genel anlamda böyle bir düşünce oluşmuş mu oluşmamış mı araştırmak içindir. Bulutsuzluk Özlemi'ni yakından tanıyanlar zaten bu fikrin ne kadar yanlış olduğunun bilncindedirler. Ancak yanılgıya kapılanların sayısının sadece orada slogan atan 2 3 kişi ile sınırlı olmadığı siteye gelen maillerde gözükmektedir. İşte bu yüzden yanılgıya sahip kişilerin tespiti ve onların bilgilendirilmesi için anket iyi bir araçtır.
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #41 : 29 Ağustos 2007 22:27:14 »

mesela sen "Haklılık Payları Var" şıkkını işaretlemişsin.  Bize neden haklı olduklarını açıklayabilirsin mesela?
Bulutsuz--luk
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #42 : 30 Ağustos 2007 00:40:14 »

festival tek kelimeyle mükemmeldi biz perşembeden gittik  çok erken gidiyoruz tek başımıza kurtlar yer bizi orda diye düşünürken çadır için yeri zor bulduk Gülümseme  bu arada çadırımız tiyatro sahnesinin çarprazında çeşmenin yanındaydı kesin önünden geçmişliğiniz vardır Gülümseme bir kaç tane ne idüğü belirsiz amele alana gelip cuntacı nejat barışarocktan defol demiş şarkılar başlayınca yoğun sevgimizin altında ezilip alanı terk etmişlerdir(bizzat gördüm)bi ara hangi şarkı olduğunu hatırlamıyorum ama acil demokrasi diye bağırmışsınızdır millete katılıp o sloganı başlatan bendim ben bağırdım sonra herkes bana katıldı :p kuyruklar hep çile oldu hele kumpir kuyruğu cinayet sebebiydi.sıkı pazarlıklarla 10 ytl lik tişörtleri 5 ytl ye almayı başardık 10 ytl verenlere yazık oldu.barışarock 2008 i iple çekiyorum seneye bulutsuzluk.net obası kuralım ne dersiniz
Bulutsuz--luk
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #43 : 30 Ağustos 2007 00:45:54 »

bu arada demir demirkana buradan en içten küfürlerimi iletiyorum taner abi onu size havale ediyorum demişti Gülümseme
deli afitap
Global Moderator
B.Ö Üye ***

.........

« Yanıtla #44 : 30 Ağustos 2007 00:57:28 »

seneye kendi adıma konuşuyım orda olmayı düşünmüyorum ... amacından sapmış insan topluluğuyla 4 gün daha düşünemiyorum  Kızgın ayrıca demir demirkan açıklamasını sunmuş durumda ne kadar haklı tartışılır ama bu işler küfürle bir yere bağlanmaz  arkadaşlar.. birilerinden farkımız olmalı  Ney

Sk'udas Xalk'epesi Cumpoba
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: