Forum arrow Bulutsuzluk Özlemiarrow B.Ö Hakkında (Genel)arrow Bulutsuzluk Özlemi'nden Son Haberler
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bulutsuzluk Özlemi'nden Son Haberler  (Okunma Sayısı 1745 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« : 26 Ekim 2006 16:47:34 »

Merhaba Arkadaşlar

Belki ilginizi çekebilir diye son haberleri vermek istedim.

Bir iyi bir kötü haberim var Gülümseme

İyi haber gelecek ay içinde 20. Yıl konseri dvd formatında müzik marketlerde yerini alacak. Bir de sürpriz olacakmış yanında

Kötü haber ise yeni albüm bazı sorunlar nedeniyle( yazmamam istendi Gülümseme) Ocak, şubat aylarına ertelendi.

Hepinize tüm elemanların selamları var. Göz kırpan
bulutsuzemre
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #1 : 26 Ekim 2006 19:45:48 »

valla ömer dostum bu 2 konuda da aynı bilgileri paylasıyoruz.. bende 10 gun oncekı  ankara konserinde sende ki bilgileri uyelerden almıstım..ve haftaya yıne buradalar..... Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha herneyse bence album baya bi sarktı.çunku album hazır calındı ve kaydedildi ama sureklı uzuyor...ayrıca antalya konseri nasıl gectı kalabalık mıydı.. sahne de baya kaldılar mı... neler konusutunuz neler den bahsettiniz..buradan da herkese selam bulutsuz gunlerin  bulutsuz yureklı yolcuları(ne yazdım ama hem de dogaclama Ney Ney
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #2 : 26 Ekim 2006 19:54:41 »

albümün sarkması tekik bir sorunmuş. Bir de bu 20. yıl konserini çıkarmayı çok isityolar. Ardarda olmaması için biraz ara koymak istemişler. Antalya konseri çok güzeldi. .ne yazık ki ses sistemi iğrençti. Ama coşkulu bi kalabalık vardı. Hatta isteklere dayanamayıp Cezaevinde bayram görüşmesi  bile çaldılar ki ben 20 den fazla konserine gitmeme rağmen ilk defa dinledim.

Konser sonu nejat'ın başı çok kalabalıktı. Diğerleriyle konuşma fırsatı daha çok buldum. Bi de hep istanbul'da karşılarına çıktığım için Antalya'da görünce şaşırdılar. Hepsinin sizlere teker teker selamı var. Bir de yeni bir tişört bastırmışlar çok güzel yeni amblemle.  O tişörtü de en kısa sürede temin etmek gerekli.
bulutsuzemre
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #3 : 26 Ekim 2006 19:58:53 »

abi bu hangı tişort yavvvvvvvvvvvvvvv
su 20.yıl tişort u degıl dimi...en son farklı bi tısort daha mı bastırdılar yavvvvvvvvvvvvvv
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #4 : 26 Ekim 2006 20:11:29 »

ben 20. yıl tişörtünü görmemiştim. belki odur. arkasında yeni amblem ve yazılar var
bulutsuzemre
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #5 : 26 Ekim 2006 20:16:20 »

omer dostum aynen o dedigin işte 20.yıl ti sort u......... ben de var yavvvvvvvvvvvv
omer sen de olmassan bu sitede bulutsuzluk ozlemı ıle ılgılı guncel seyleri paylasamayacaz yavvvvvvvvvvv
eyvallah bulutsuz gunler
Excalibur
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #6 : 26 Ekim 2006 20:33:22 »

antalya konseri muhteşem geçti..ayrıca tişöette en kısa zamanda ben de temin etmeye çalışcagım ..albümün sarktıgını bend e duymuştum fekat biz bekleriz..umarım ki dvd çıkar da o muhteşem konseri bi kaç kez daha doya doya izleriz..
Bulutsuz--luk
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #7 : 27 Ekim 2006 04:50:40 »

yaw tişörtü nerden bulabilirizkiii
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #8 : 28 Ekim 2006 00:35:47 »

Şöyle bir durum var. Eskişehir konserinde de orada olacağım sanırım. Söylersek bir tane getirirler sanırım. Sonra da isteyenlere bastırabiliriz.
Baya detaylı bir tişört sanırım 20'yi bulur. (Çok sayıda bastırıp toplu indirim yaptıramıyacağımıza göre)
bulutsuzemre
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #9 : 28 Ekim 2006 09:26:27 »

ben de muhtemelen eskısehır konserine gelıcem......kesin degıl ama buyuk ihtimalle orda olurum...zaten 3 kasım da burdalar ya ben bi cıtlatırım konuyu burada eskısehır de de ikimiz  konusuruz onur la veya sınan la................
olmassa ben dekı tısortu cogaltalım aynısından yaptıralım  isteyenlere dagıtırız.....o da mı olmadı arkada  ki yazılı olan bolum olmadan aynısından yaparım ben arkadasımla....aslında bulutsuzluk.net olarak da bı tısort bastırabılırız....bulutsuzluk.net felan yazar işte guzel bişey olur.....
hasta_siempre
B.Ö Üye ***

« Yanıtla #10 : 28 Ekim 2006 20:49:59 »

arkadaşlar bu t-şört işinde ben de warım. bence ayrı bi başlıkta bunu bi organize edelim. kesin isteyenlere bi şekilde tedarik edilir diye umuorum...bu arada şu t-şört'ü baya merak ettim fotoğrafını çekip koyabilir misiniz Gülümseme ayrıca dvd haberi çok ii ...

hayata başlarken şartları sen koymadın ki, sana sanal bi dünya sundular....
tsira
Administrator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #11 : 28 Ekim 2006 22:51:07 »

bu t_shırt olayını gecen seneden itibaren felluce ile düşünüyorduk fakat bir türlü gercekleştiremedik....
başlık açtık bununla ilgili pek rağbet görmeyince öylece kaldı...

bulundugum sehirde tanıdıgım bir metal shopcu var ki bugun onunla görüştüğümde tshırtlerde nasıl baskı istediğimizi ve koyulacak resimleri görmek istedi....
bulutsuzemre elinde o resimler(ve tshırtın önlü arkalı bir resmini) varsa bana ulaştırabilirsen kısa zamanda tshırtleri baskıya verip gıcır gıcır giyelim..... Sırıtan

sitedende bunun duyurusunu yaparız artık...

DOSTLUKLA!!!

Alternatifdunyam.Com © | Başka Bir Dünya Mümkün...
hasta_siempre
B.Ö Üye ***

« Yanıtla #12 : 29 Ekim 2006 13:46:11 »

tsira umarım yaparsınız bu organizasyonu da bize ii bi haber verirsiniz t-şörtler hazır diye...bi bö. fan'ı olarak t-şörtümüz eksik mi kalsın yani GülümsemeGülümseme

hayata başlarken şartları sen koymadın ki, sana sanal bi dünya sundular....
bulutsuzemre
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #13 : 06 Kasım 2006 16:24:35 »

benı pek tanımadıgınız bellı kı ben kendımı ınternet la alakalı hıc bısey bılmedıgımı soylemıstım

ben daha bu yazıları zor yazıyom resmı cekıp yollamak kasar benı.... ama baskasına yaptırabılırım bu ısı... yahoo dan aldıgınız bir adresınızı yollayın bana halletmeye calısayım..yanı cekıp verecegınızx yahoo adresıne yollayayım

ama ben yaparım aynısını, benzerını veya ıstedıgınız sekıldekını dedım

o pek kafanıza yatmadı galıba hadı bulutsuz gunler
tsira
Administrator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #14 : 08 Kasım 2006 00:31:34 »

bulutsuzemre Gülümseme

tshırt olayını ciddi anlamda düşünüyoruz arkadaşlar hatta konuyla doink arkadaşımız ilgilenecekti..ama uzun süredir nete girmiyor....
hersey kesinleşince siteden bunun duyurusu zaten yapılacaktır...gıcr gıcır tshırtler ediniriz belki eskişehire o şekilde gideriz kim nerden bilebilir... Göz kırpan

DOSTLUKLA!!!

Alternatifdunyam.Com © | Başka Bir Dünya Mümkün...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: