Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: BAŞBELASI PROGRAMLAR  (Okunma Sayısı 387 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
SANEM
B.Ö Üye *
*

« : 10 Mayıs 2007 14:46:27 »

NİYE BU DENLİ İNSANLARIMIZ KAMERALARA İLGİ DUYAR BİLİNMEZ. POPÜLER OLMAK İÇİN YAPILAN SHOVLAR  SKANDALLAR SANSÜRLER VS. ARTIK ÇOK MİĞDE BULANDIRICI GELİYO .  ZATEN SANATÇI TANINIYORSA BUNLARA GEREK YOK BENCE.  TÜRK HALKININDA ARTIK BİLİNÇLENME ZAMANI GELDİ DE GEÇİYOR BİLE BU DENLİ PROGRAMLARI İZLEMEKTEN VAZGEÇELİM . NİYE ONLARIN REYTİNGLERİNİ YÜKSELTEN BİZ OLALIM .İNSANLAR BU TÜR PROGRAMLAR İZLEMEZLERSE ZATEN BU TÜR PROGRAMLAR İZLENMİYOR DİYE ORTADAN KALKACAKTIR .ŞİMDİDEN SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİM.
bltszlk
B.Ö Üye **
**

başka bi dünya böylesi degil benim istediğim

« Yanıtla #1 : 10 Mayıs 2007 15:05:28 »

sorunda bu izlenecek bir şey!!! olmadığı için halkımız bu programları izliyor.sen, ben, bilinçli olanlar zaten izlemiyor bu tür programları...ortadan kalkan;izlenmenyen, kaliteli yapılan işler..korkuyla izliyorum bazen..diyorum "bu hafta da izleyebiliyorum."

sanatçı dediklerinin ne kadar sanatçı oldukları tartışılır ayrı bi konu...

Alıntı
"ben niye meşhur oldugumu bilmeden meshur oldum, cocuktum o zaman.. ondan sonra mekanizmanın nasıl çalıştıgını 13. plagım "yumma gozun kor gibi" yle gordum ve derhal kendimi yok ettim.. meshur olmanın benim için bir şey ifade etmediğini anladım.. ondan sonra kendi yaşamımı sarkı yapmaya başladım ve daha mutlu oldum.. dünya halklarının yuzde 80 i bilinçsiz, sadece uretim için yaşıyor, amerika'da dahil.. gerçek entellektuel yuzde 5'i bile bulmaz.. demek ki cahil olan yuzde 80le ilişki kurup meşhur oluyorsun.. böyle meshur olmak aslında utanılacak bir şey, ben utanırım.. değerli olmak önemli.. müziğim, sesim, şarkılarım tanınsın, ama ben tanınmayayım. meşhur olmak bir hastalıktır.. bir insan ne kadar degersizse, meşhurluk ipine o kadar çok sarılır, bunun için her şeyi yapar.."

Fikret KIZILOK

altın yağmur

globalleşme sıradan bir amerikalının dünyanın her yerinde kendini evinde hissetmesine yaradı...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: