Forum arrow Genel Amaçlı Forumlararrow Duyarsız Kalma İsyan Et....arrow rock'n coke'a katılan PENTAGRAM'a isyanım var !!!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: rock'n coke'a katılan PENTAGRAM'a isyanım var !!!  (Okunma Sayısı 1009 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hasta_siempre
B.Ö Üye ***

« : 08 Temmuz 2007 20:58:03 »

Anlamıyorum önce Duman sonra da PENTAGRAM... Sevdiğim müzik gruplarından bi bulutsuzluk özlemi kaldı Rock'n Coke'a katılmayan o da katılırsa tamam artık ben bırakıyorum bu piyasayı... Bu adamlar rock müzik kültürünü şişeye sığdırıp bize satmaya çalışıyorlar... Ama rock müzik şişede DURMAZ !!!

İsyanım var işte....

hayata başlarken şartları sen koymadın ki, sana sanal bi dünya sundular....
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #1 : 08 Temmuz 2007 21:57:02 »

<Bu yazı tarafımca silinmiştir. Yine anlamsız tepkiler alıyorum. Boşverin gitsin >
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2007 00:47:22 Gönderen: Doink » Logged
hasta_siempre
B.Ö Üye ***

« Yanıtla #2 : 08 Temmuz 2007 22:23:09 »

ister istemez isyanımı biraz daha açma gereği duydum doink. öncelikle sigara içmem daha doğrusu bıraktım hem de 216'yı bıraktım Gülümseme benm isyanım daha çok bi kültürü dahası protest olduğunu düşündüğüm bi sanat türünün o veya bu şirketin sponsorluğunda fahiş fiyattan sanatlarını sergilemeleri. istediğimiz kadar yerli malı giyinerek üreticimizin yüzünü güldürmek istesek de işin ucu bir yerde onlara gidiyor işte o noktada çaresiz kalıyoruz. makinesi veya hammaddesi her neyse bi şekilde maaliyette onların payı var. neyse saygılar...

hayata başlarken şartları sen koymadın ki, sana sanal bi dünya sundular....
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2007 22:32:10 »

hasta_siempre yazımın başında ve sonunda seni yazını kasten yazılmış birşey olmadığını belirttim. fikrine saygı duyuyorum. Kendimce düşüncelerimi belirttim
kocatepe1921
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #4 : 09 Temmuz 2007 14:38:20 »

Çok açık konuşayım.Irakta,Afganistanda,ortadoğuda ve bütün dünyada  emperyalistler tarafından dökülen kanın her damlasında ciddi katkıları olan ve bu emperyalistlerin en büyük destekçileri sayılan markalardan birinin sponsorluğunda olan bu organizasyona katılan her grup yada kişi benim için ebediyen bitmiştir.
   Bu organizasyon için alacağınız biletlere ödediğiniz her kuruşun Iraktaki masumlara birer kurşun olarak gideceğini iyi düşünmenizi tavsiye ederim
zardanadam
B.Ö Üye *
*

MEKANİK FANATİK!

« Yanıtla #5 : 24 Temmuz 2007 15:21:29 »

dumandan beklerdımde pentagam sasırttı hepimizi.artık yapacagım tek sey var; daha o grubu dınlemeyecem.

KAYBolmusluğun kokusunu hissettikkéé
proggorp
B.Ö Üye *
*

sürsün güçlensin devrim!

« Yanıtla #6 : 23 Ağustos 2007 13:46:31 »

ben pentagramın daha önceden bi politik duruşu olduğunu sanmıyorum...yani hiç şaşırmadım böyle bişey yapmalarına.

niye kanat takıp uçamadı deniz bulutsuzluk özlemiyle?
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #7 : 06 Eylül 2007 12:50:32 »

Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin de Rock'n Coke izleyicileri arasındaymış. Ne yaman çelişkidir..
tsira
Administrator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #8 : 08 Eylül 2007 15:47:39 »

ben pentagramın daha önceden bi politik duruşu olduğunu sanmıyorum...yani hiç şaşırmadım böyle bişey yapmalarına.

Konuyu kısaca özetlemiş Göz kırpan

Ayrıca bu mor ve ötesi konusuna ise diyecek laf yoktr.Doink güzel söylemiş bu ne yaman çelişkidir diye..
Yanımıyorsam bundan 1 yada 2 yıl önce mor ve ötesi resmi sitesinde bir anket düzenliyor anket şu şekilde ''mvö roc n coke katılsınmı?''
anketin sonuçları neticesinde barışarocka katılıyorlar..
Şimdi şunu düşünmek gereklidir mvö gerçek anlamda samimi bir duruş sergliyorsa böylesine bir anketi neden sitesinde yayınlıyor..Ayrıca ha rock n coke ha koçfest arasnda bir fark yok bir arada koçfeste kaılmıştı mvö... Göz kırpan
Han bir laf vardırya yolda gördüğümüz her sakallı dedemiz değildir bu bağlamdada her barış diye inleyenerde gerçek anlamda barış yanlısı değildr..
Çelişkilerle dolu bol müzikler dilerim yurdm insanına.mvö ilahtır ilah değilmi Göz kırpan

dostlukla....

Alternatifdunyam.Com © | Başka Bir Dünya Mümkün...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: