Forum arrow Bulutsuzluk Özlemiarrow Konserler - Etkinlik - Buluşmaarrow 23 Ocak 2008 - TRT- İki Renk Programı
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 23 Ocak 2008 - TRT- İki Renk Programı  (Okunma Sayısı 592 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« : 21 Ocak 2008 16:10:10 »

TRT'de her hafta yayınlanan ve Özcan Deniz'in sunduğu İki Renk programının bu haftaki konuğu Bulutsuzluk Özlemi. Orhan Şanlıel’in yaptığı yaklaşık 20 kişilik dev bir orkestra ile eşlik edeceği program 23 Ocak 2008 - 22.05 te yayınlanacaktır.
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2008 10:48:24 Gönderen: Doink » Logged
duman_arda
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #1 : 22 Ocak 2008 19:12:21 »

Kesin İzlicem Ve Kayıtta Alıcam Gülümseme

www.dorianfanclub.com Dorian Resmi Fan Sitesi

www.myspace.com/manyakband Kişisel Myspace
KIZILIRMAK
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #2 : 22 Ocak 2008 21:25:43 »

izliyecegiz=)
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #3 : 23 Ocak 2008 21:26:36 »

Polat Alemdar kıyafatiyle Nejat baba sahnede ve Özcan Deniz'le tepedeki çimenlik söylüyor

sana geliyorum allahım...
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2008 21:28:26 Gönderen: Doink » Logged
Nirvana
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #4 : 23 Ocak 2008 21:30:29 »

performans nedense çok hoşuma gitti (özcan hariç ) deniz'de artık gitar çalmayı öğrenmiş Kahkaha

-----Gelişim Evrem-----

SeSSiZLiGiNuGuLTuSu
_Nirvana_
ahmet
sperm
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #5 : 23 Ocak 2008 21:39:15 »

Özcan Deniz Güneşimden Kaç şarkısında uzun hava denemeleri yaptı.

İsa hepimizi korusun
lidya
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #6 : 23 Ocak 2008 23:27:33 »

ozcan sozlerimi geri alamama baslarken fena bozdu ama ıyı toparladı sonra... :Dhele heyyyyy hooooo kısmında koptu zaten superdı Kahkaha bulutsuzluk için soylenecek tek şey var harikalar..
november rain
B.Ö Üye **
**

canavar zopatyayım ben:)

« Yanıtla #7 : 24 Ocak 2008 09:27:11 »

o adam susmuyor arkadaşlar sürekli bir eşlik havasında 2 dakka rahat bırak ya demekten kendimi alamadım..ama yinede güzeldii..

__CoLd NoVeMbEr Raİn__
KIZILIRMAK
B.Ö Üye *
*

« Yanıtla #8 : 24 Ocak 2008 09:48:18 »

Özcan deniz kendini bişi zannettti.Gerek ritim tutma şekili olsun gerek sözlerin içine etme olsun.Bu kadar kötü bulutsuzluk şarkısna eşlik edecek adamı bulamayız
bltszlk
B.Ö Üye **
**

başka bi dünya böylesi degil benim istediğim

« Yanıtla #9 : 24 Ocak 2008 16:47:40 »

Biraz daha sohbet olsaydı ya ama programın formatı o sanırım ilk defa izlediğim için programı ne tür bir şey dun aksam gordum ve sondu da sanırım güzel vakit geçti Bulutsuzluk Özlemi ile biz öğrencilere de nasıl destek çıktı Nejat abi: müzik dinlenmek için vardır.Resmen kopyalama yaptığımız için teşekkür etti ya...

altın yağmur

globalleşme sıradan bir amerikalının dünyanın her yerinde kendini evinde hissetmesine yaradı...
Doink
Administrator
B.Ö Üye *****

el insaf ya nejad

« Yanıtla #10 : 25 Ocak 2008 19:11:31 »

Sina Koloğlu'nun bugünkü yazısı

Alıntı
Özcan Deniz üzerine

Özcan Deniz'le bugüne kadar davetlerde karşılaştım, bir kere telefonda konuştum, ama televizyonda yakından izledim, yaptığı diziler programlar vs. ile ilgili hakkında çok yazdım. Tüm bunlar bir kenara, iki günün büyük bölümünü onunla paylaştım.
TRT 1'de yayınlanan "İki Renk" programında. Çarşamba akşamı Bultusuzluk Özlemi olarak oradaydık.

Sadelik
Çok şey konuşuldu, çok şey anlatıldı hakkında. Bu bir kuraldır aslında. Zirvede olanlar için çok şey söylenir. Özcan Deniz, "Asmalı Konak" ve de sonrasında "Haziran Gecesi"nden aklımda kalan, çokça yazıp çizdiğim bir karakter. Ben ki sahnenin hani derler ya tozunu yuttum evet ister istemez Tepebaşı Stüdyosu'nda ilk gördüğümde "Aaaa oradaymış" dediğim bir sadelik, bir sessizlik içinde sahnede yerini almıştı.
Provalar için yayının yapılacağı TRT'nin Tepebaşı Stüdyosu'na geldiğimde kemancıların yavaş yavaş yerlerini alıyor, provadaki görevliler düzeni sağlamaya çalışıyordu. Sahne üzerinde bize ayrılmış bölümde enstrümanlarıma bakmak için gittiğimde onu uzun ayaklı taburede otururken gördüm. Klasik olacak ama hani oradaki müzisyenlerden biri gibiydi. Şimdi bakın ne olursa olsun kimse Özcan Deniz odasında çayını işte yanında istediği çöreği ya da içini ısıtmak için Fransız kanyağından küçük bir yudum alıp "Müzisyenler ve çalacak grup yerleşsin başlasın, sonra gelirim" dese kim eleştirebilir? Hatta asistanına "Sen kaydını yap ben akşam dinlerim yarın da ikinci provada bakarız" dese kim ne diyebilir? Provaya bir saat geç gelse "Ne terbiyesiz adam" mı denir Türkiye'de? İşte hikâye buydu. Özcan Deniz geldi, tabureye oturdu (ve hatta bizim Nejat'dan bile önce geldi diyebilirim) ve hazırlıkları takip etti.

Star odası
Candan Erçetin'i görmediğim için bir şey diyemem. Özcan Deniz'in odası ile bizim odamız arasında hiç bir fark yoktu. TRT'nin kırmızı beyaz karışımı kanapeleri, bir makyaj masası işte o kadar. Kapı kapalı olur, içerisi sıcak soğuk, içecek, yiyecek, çiçek, farklı ışık, bir uzanma kanapesi, pervane ne bileyim işte istediğin kadar eşya ile dolu olabilirdi. Ve iddia ediyorum ki bir başka star isim olsaydı bu dediklerimin hepsini getirtirdi, özel çaycısı olurdu, kapıdaki ayrı sahne üstünde ayrı garsonu olurdu. Özcan Deniz iki gün boyunca baştan sona sıkılmadan o sahnede yerini aldı.

Kasıntı
Özcan Deniz için kasıntı derler. Vallahi ben de o duruşu ekranda görünce aynı fikirdeydim. Ama sonuçta bu bir provaydı. Bir yere kadar herkesin olduğu gibi işte rahat çalışma kıyafeti vs. psikolojisi içinde sopa gibi durmak zorunda olmadığı bir ortamdı. Özellikle izledim. Adamın duruşu böyle. Bir insan ortalama dokuz saat aynı şekilde durabilir mi? Yani aynı diklikte. Otururken, ayakta, yan dururken Deniz, hep sopa gibi. Şu var, spor yapıyor ve vücudu gerçekten duruş itibarı ile "doğal bir kasıntı" havası sunuyor. Hatta ben bile kıskandım eğik dururum, ona bakıp bakıp dik durmaya çalıştım...

Arabesk keman
Güzel iki gün geçirdik. Ben Özcan Deniz'in kemancılarına bayıldım. O arabesk kemanın tadı, onu çalanın hayatı; bir adım ötedeki, Orhan Şallıel'in yönettiği klasikçilerden çok farklı. "Pamfilya" şarkısında bir nağmen attırdılar ki yani bambaşka bir şey. Onların hayatı Kibariye'de çalmak ya da Serdar Ortaç ile konserelere gitmek.

redcloud
B.Ö Üye ***

çok isteyince oluyordu hani?

« Yanıtla #11 : 26 Ocak 2008 13:00:08 »

Yine düştük yollara gibi bir parçayı da mahvetti ya...Artık ben bu adamı alkışlarım yani.her yiğidin harcı değil bu yaptığı iş...

YOKSUN BEDENİN YOKSA..
KİME GÜLER YÜZÜN?...
KİME AĞLARSIN...

DURUYORSUN...NE DURUYORSUN?
YARINA KALSAN NE UMUYORSUN?
puratu
Global Moderator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #12 : 31 Ocak 2008 18:52:30 »

çok eğlendim ben izlerken Sırıtan
bir de kimse değinmemiş ama Sunay Özgür biraz soğuk mu ne  Masum

Sayfa: [1]   Yukarı git