Konser çok iyi değildi. Daha çok değişik bir konserdi. Bulutsuzluk Özlemi'ni sadece Bağat Kafe'den (Evet Sözlerimi Geri Alamam'ı bile bilmiyorlardı) tanıyan bir grup Sefaköy gencine verildi konser. Bilinçli mi gittiler bilinçsizce mi bilemem. Ama ben sevindim böyle olmasına. Belki içlerinden bir tanesi sözlere kulak kabartmıştır. Bunlar ne diyor demiştir?
Grup içinde çok iç açıcı bir konser değildi kesinlikle.
Berke "burda naapıyoruz lan!" diyen bakışlarla vurdu da vurdu davula. Kimseyi duyamadığımdan eminim. Bu arada üzülerek söylemeliyim ki; Berkecim saçlar iyice açılıyor. bi çare bulmak gerek.
Sunay Özgür'ü ciddi anlamda ilk defa piyasaya çıktı. Ama ben pek sevemedim. biz alıştık oradan devamlı sırıtan Burak güven'e . Birazcık sevimli gözükmesi gerek

Deniz'i ben anlamadım. Bir ara sıkıldı sandalye çekip oturdu bir kenarda. iki de çay söylemiştir tahminim. Orasını göremedim. Bazı sololarda değişiklik yapmış. Yine ddüştük yollara soloları gayet güzel olmuş ancak Sözlerimi Geri Alamam bir türlü olamıyor. Buradan son olarak Deniz'e sesleniyorum. Olmaz Deniz Olmaz uğraşma. Ne kada özensen de benim gibi olmaz o saçlar

Sina hakkında da birkaç cümle yazmak isterdim ancak. Ak saçlarını görebildik konser boyunca. En arka çukur, köhne bir yere atılmasını Kral Tv'ye hiç yakıştıramadım. Esnefle kınıyorum.
En zor iş Nejat'a aitti. İLk defa Bulutsuzluk Özlemi dinlyen bir grup vardı krşısında. Haliyle birazcık şaklabanlık yaptı. Beyazıt Öztürk gibi das ettiğini gördük. Nirvanaya ulaştık .
İşte böyle bulutsuzluk.net bir konserde böyle geçti. Ben gidemedim, gönderemedim. Akustik dinleyemedim. Bize de dinlemek kısmet olur umarım.