Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu

Bulutsuzluk Özlemi => Konserler - Etkinlik - Buluşma => Konuyu başlatan: Doink üzerinde 20 Kasım 2007 15:18:02

Konu Başlığı: Veee İşte Beklenen Buluşma Gerçekleşiyor!!!
Gönderen: Doink üzerinde 20 Kasım 2007 15:18:02
Herkese Merhaba

çok Sevindirici bir haberim var :=)

23 Kasım Cuma Günü Kral TV stüdyolarında Bulutsuzluk Özlemi Unplugged Konseri Olacak. Ve Bütün Bulutsuzluk.Net bu konsere davetli. Yani yeterli sayıyı yakalayabilirsek bize özel bir konser olacak.

Öncesinde ya da sonrasında grupla beraber olacağiz. Tamamen bize ayrılmış bir gün olacak. Grupla resim mi çektirirsin bişeyler mi imzalatırsın bilmem :=)

Program Saat 14.00 da başlıyor Saat 12.00 da taksimden ücretsiz servis olacak. Yine konser bitimi taksime bırakacak bizi servis

Herkes bir el atsın da site olarak bişeyler yapabileceğimizi görelim.

Cevaplarınızı bekliyorum

Konu Başlığı: Ynt: Veee İşte Beklenen Buluşma Gerçekleşiyor!!!
Gönderen: Nirvana üzerinde 20 Kasım 2007 15:52:36
Yaptığım hesaplamalara ve fizibilite(doğru mu bilmiyorum) çalışmalarına göre ayın 24'ünde çekeceğim parama göre yol param çıkıyor.Yani gelme olasılığım yüzde elli yüzde elli yani Nirvana'nın Nirv'sı Geliyor :) geriye anası kalıyor..

Gönderen: puratu üzerinde 20 Kasım 2007 16:54:44
arkadaşlar merhaba tekrardan;

sitemiz için yapılan çok önemli bir konser, katılım gösterirseniz hep beraber birşeyler yapabileceğimizi gösterebileceğiz.
evet hafta içi, mesai saati, bir çoğumuz için gelmek zor. ama fedakarlık edip katılalım bu konsere.
özlemimizi beraberce bir kez daha dile getirelim, grubumuzla bir kez daha yanyana olalım. ama bu kez bireysel değil bulutsuzluk.net olarak sesimizi yükseltelim. şarkılarımızı beraber söyleyelim.

başlığın altına kesin cevabınızı yazarsanız, ona göre herkes hazırlığını yapacak.
benim sınav haftam rapor alıp gelmeyi planlıyorum. bizleri yalnız bırakmayacaksınız değil mi?

saygıyla..

Gönderen: kocatepe1921 üzerinde 20 Kasım 2007 17:27:12
Değerli arkadaşlar gelmeyi çok istiyorum ama izmirde oluşum ve işlerimin çok yoğun oluşundan dolayı katılamıyorum.Ama inşallah başka bir zaman böyle bir etkinlik yana buluşma olduğunda gelmeyi umuyorum.Arkadaşlarımdan da katılmalarını (Özellikle istanbul da oturanların) rica ediyorum.

Gönderen: prusias üzerinde 20 Kasım 2007 17:57:34
:P

Gönderen: h2o üzerinde 20 Kasım 2007 20:09:16
çok ısrar ederseniz gelirim valla:P

Gönderen: Nirvana üzerinde 20 Kasım 2007 20:11:23
çok ısrar ederseniz gelirim valla:P

biz ısrar etmiyoruz o yüzden gelme :)

Gönderen: h2o üzerinde 20 Kasım 2007 20:16:48
aşkolsun ya insan nolur gel falan derdi,olsun yine de geliyim ben canım noolucak:)

Gönderen: tsira üzerinde 21 Kasım 2007 14:16:12
Çok ters bir zamana denk geldi...Benim vizeler yeni yeni başladı...
Gidecek olan arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim...

dostlukla...

Gönderen: Nirvana üzerinde 21 Kasım 2007 15:02:50
Kesinlikle Gelemiyorum....Herkese İyi Eğlenceler...Ama Birinden Ricam Bana Bir Tane Rozet Alıp Yollasın :)

Gönderen: Nirvana üzerinde 21 Kasım 2007 22:45:06
ARKADAŞLAR BU PROGRAMI BİZ NE ZAMAN VE NASIL İZLEYEBİLİRİZ.YANİ BU PROGRAM CANLI MI YAYINLANACAK YOKSA.BAŞKA BİR TARİHTE BANTTAN MI?

Gönderen: Doink üzerinde 21 Kasım 2007 23:52:48
Gelecekler isim soyisim bildirirse sevinirim.

Programın tarihi belli değil henüz

Gönderen: Doink üzerinde 22 Kasım 2007 20:17:40
bir organizasyonu daha başaramamanın haklı gururu içindeyim

Gönderen: deli afitap üzerinde 22 Kasım 2007 23:13:28
bu başarısızlığı gayet normal karşılamak lazım ... sitenin bu gibi organizasyonlarına katılan üyeleri ya okullarında şu sıralar sınav stresiyle uğraşıyor ya da işinde gücünde oluyor .. çabuk toparlanamıyoruz ki zaten biz .. geçmişte yapmış olduğumuz 2. yıl konseri bile bir ay önceden haber edildi.. vs. vs.

adminim önümüzde toplantılara bakıcaz..

Gönderen: november rain üzerinde 23 Kasım 2007 09:19:38
sınavlarım var işkence gibi pazartesi bitio üzgünüm gelemiyorum:(

Gönderen: Doink üzerinde 23 Kasım 2007 10:37:00
Bana sadece liderlik edecek  bir kişi yetiyodu. Diğer 841 üyeden 10 kişi çıkarırdım

Gönderen: Nirvana üzerinde 23 Kasım 2007 17:51:39
Etkinliğin Olacağı Güne 2 Gün Varken Haber Ediliyorsa Bence Bu Durumun Olması Gayet Normal Ama Diğer Organizasyon Girişimlerine Bir Şey Diyemem.

Gönderen: prusias üzerinde 23 Kasım 2007 23:31:23
allah kahretsin kaçırdım ben gelecektim yaaa!

Gönderen: Doink üzerinde 24 Kasım 2007 10:33:11
Program pazar günü. Ama bu pazar mı başka pazar mı bilmiyorum. Tamamiyle akustik bir konser

Gönderen: deli afitap üzerinde 24 Kasım 2007 12:48:58
neden bize tam gün ve saat belirtilmiyor adminim  ???

Gönderen: Bulutsuz--luk üzerinde 24 Kasım 2007 14:29:43
program yarın saat 21:00 da kral tv hangar da.iyi seyirler

Gönderen: Doink üzerinde 24 Kasım 2007 15:54:29
Yarın saat 21.00 Kral Tv hangar Programında Sefaköy gençliği eşliğinde programı izleyebilirsiniz. İzleyemenler için kayıt yapacağım

Gönderen: Doink üzerinde 25 Kasım 2007 20:33:13
konser devam ediyor. Denk gelip de izlemek isteyenler varsa :=)

Gönderen: Bulutsuz--luk üzerinde 25 Kasım 2007 21:05:46
savaşa hayır yazısını fluğ gösterdiler yine :|

Gönderen: Nirvana üzerinde 25 Kasım 2007 21:52:26
Savaşa Hayır Gayet Güzel Görünüyordu...Ayrıca Serdar Yada Akın Geri Dönmeli.Grupta Acami Gitaristler Gibi Ufak Bir Sorunu Çözemeyen Bir Gitarist Hiç hoş Durmuyor.

Gönderen: Bulutsuz--luk üzerinde 25 Kasım 2007 22:28:29
yakın çekim direk yazıya zoom yaptılarında fluğ gösterdiler nejatı çektiklerinde normaldi :|

Gönderen: Doink üzerinde 25 Kasım 2007 23:08:14
ben öyle birşeye denk gelmedim

Gönderen: Doink üzerinde 27 Kasım 2007 17:45:36
Konser çok iyi değildi. Daha çok değişik bir konserdi. Bulutsuzluk Özlemi'ni sadece Bağat Kafe'den (Evet Sözlerimi Geri Alamam'ı bile bilmiyorlardı) tanıyan bir grup Sefaköy gencine verildi konser. Bilinçli mi gittiler bilinçsizce mi bilemem. Ama ben sevindim böyle olmasına. Belki içlerinden bir tanesi sözlere kulak kabartmıştır. Bunlar ne diyor demiştir?

Grup içinde çok iç açıcı bir konser değildi kesinlikle.

Berke "burda naapıyoruz lan!" diyen bakışlarla vurdu da vurdu davula. Kimseyi duyamadığımdan eminim. Bu arada üzülerek söylemeliyim ki; Berkecim saçlar iyice açılıyor. bi çare bulmak gerek.

Sunay Özgür'ü ciddi anlamda ilk defa piyasaya çıktı. Ama ben pek sevemedim. biz alıştık oradan devamlı sırıtan Burak güven'e . Birazcık sevimli gözükmesi gerek ;D

Deniz'i ben anlamadım. Bir ara sıkıldı  sandalye çekip oturdu bir kenarda.  iki de çay söylemiştir tahminim. Orasını göremedim. Bazı sololarda değişiklik yapmış. Yine ddüştük yollara soloları gayet güzel olmuş ancak Sözlerimi Geri Alamam bir türlü olamıyor. Buradan son olarak Deniz'e sesleniyorum. Olmaz Deniz Olmaz uğraşma. Ne kada özensen de benim gibi olmaz o saçlar ;D

Sina hakkında da birkaç cümle yazmak isterdim ancak. Ak saçlarını görebildik konser boyunca. En arka çukur, köhne bir yere atılmasını Kral Tv'ye hiç yakıştıramadım. Esnefle kınıyorum.

En zor iş Nejat'a aitti. İLk defa Bulutsuzluk Özlemi dinlyen bir grup vardı krşısında. Haliyle birazcık şaklabanlık yaptı. Beyazıt Öztürk gibi das ettiğini gördük. Nirvanaya ulaştık .

İşte böyle bulutsuzluk.net bir konserde böyle geçti. Ben gidemedim, gönderemedim. Akustik dinleyemedim. Bize de dinlemek kısmet olur umarım.