|
Konu Başlığı: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: Doink üzerinde 11 Kasım 2006 02:20:35 Merhaba Arkadaşlar
Artık tişört konusunda somut bir adım atma vakti geldi. Şimdilik önümüzde iki seçenek var. 1. 20. yıl konserinde giydiğim tişörtü görenleriniz vardır sanırım. Gök mavisi bir tişörtün üstüne Bulutsuzluk Amblemi. Bu tişört siyah da olabilir 2. Bulutsuzluk Özlemi 20. yıl tişörtleri. Konuştum haftaya gidince bir tane alacağım. Koyu mavi üzerine yeni bulutsuzluk amblemi ve arkasında henüz bilmediğim yazılar var. 2. dezavantajı maliyeti yüksek olucak sanırım. Ama 20. yıl tişörtü işte :) 1. Fiyat bakımından avantajlı ve daha hızlı yapılır.( Benim daha önce konuştuğum yer 10 YTL demişti) İki tişörtünde resimlerini en kısa zamanda buraya koyacağım Fiyat konusunda tsira ve diğer arkadaşlar eminim ki bir araştırma yapıcaklardır. Sizden ricam eğer bu tişörtlerden almak istiyorsanız bu konunun altında "ben de varım" diyerek belirtmeniz, düşüncelerinizi söylemeniz. Şimdiden Teşekkürler Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: tsira üzerinde 11 Kasım 2006 10:21:17 bende varım.....
ayrıca fiyat gayet normal doink benim burda yaptığım araştırmada ona yakın bir fiyat cıktı....ilgilendiğin için ayrıca teşekkür ederim.... konu sabitlenmiştir.....şimdi gıcır gıcır tshırt edinme zamanı.... ;D DOSTLUKLA!!! Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: deli afitap üzerinde 11 Kasım 2006 14:15:10 bende varım...:)
Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: november rain üzerinde 11 Kasım 2006 14:22:57 bende varım :))
Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: CanozY üzerinde 11 Kasım 2006 14:53:20 ben de varim!!
Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: Excalibur üzerinde 11 Kasım 2006 15:06:16 elbette ben de varım..
tişörtlerimiz umarım bir an önce eimize ulaşır ... çok iyi bir çalışma yürütüyorsun doink takdir ettim:D Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: Cmtn üzerinde 11 Kasım 2006 15:12:28 ben de varım.........
Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: neslian üzerinde 11 Kasım 2006 15:15:44 ben de, bende varımmm!!!
bence gok mavisi olsunn çk guzel ollur tsortler bellı olunca nasıl temın edıcegimiz dee bildirilir heralde dimi??? Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: dsc_dsc üzerinde 11 Kasım 2006 19:09:19 bende varım elimden geldiğince
Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: paimax üzerinde 11 Kasım 2006 20:58:23 bende varım
Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: izgizem üzerinde 11 Kasım 2006 21:45:00 ben de varım...
Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: Bulutsuz--luk üzerinde 11 Kasım 2006 22:11:20 bende varım siyah ve gök mavisi olarak iki tane istiyorum tişörtlerden.yalnız tişörtlerin boyunu nasıl ayarlıycaz hayvan gibi tişörtü vermeyin elime :)
Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: Doink üzerinde 11 Kasım 2006 22:43:31 Arkadaşlar tişörtler kargoyla ulaştırılacaktır. İstanbul'da olmayanlar da talep edebilir
Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: papatya üzerinde 11 Kasım 2006 22:45:34 doink açıklama için cok tesekkrler...
bende varım Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: yamukprenses üzerinde 11 Kasım 2006 22:46:35 ben de varim!!
Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: tsira üzerinde 12 Kasım 2006 01:20:54 umarım kimse iş olsun diye bendevarım yazmamıştır buraya....
çünkü buraya yazılan yazılar dogrultusunda tshırtler baskiya girecektir.... DOSTLUKLA!!! Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: hasta_siempre üzerinde 12 Kasım 2006 12:49:01 msj sayısı 1 olan bir çok arkadaş war ben de warım diyen. ??? neyse bu arada ben de warım. ya ben bi şi söylicem barışa rock'ta burak güven'in üstünde wardı bi t-şört kafaya koymuştum onun aynısından yaptırcam diye ama sanırım sizde aynı t-şörtten bahsediyosunuz. siyah üzerine beyaz bulutsuzluk özlemi amblemi. sanırım doink senin 20.yılda giydiğin t-şörtten ama mavi yerine siyah işte. bence o t-şört çok iyi. benm fikrim böyle arkasında yazılcak yazıları biz mi belirlicez yoksa haızr mı ?? bu arada resim olarak da paylaşırsak ii olur. şimdiden saol doink...
Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: prusias üzerinde 14 Kasım 2006 20:27:42 bende varım fiyat sorun degil.... indirim yok mu?
şaka bir tarafda kalsın bende varım Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: erdem23 üzerinde 25 Ocak 2007 20:47:59 tamam ya herşeyi salladım büyük beden olsun yeter :D
ben öle her tişörte giremem :D Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: butezz üzerinde 06 Şubat 2007 19:51:37 Çok güzel bir olay bende varım :D
Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: Kayhan Kayrakli üzerinde 09 Şubat 2007 08:35:54 bir gelişme yok mu ???
bende varım üstelik 2 tane ;) Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: sonkom üzerinde 09 Şubat 2007 09:59:17 bence AKIN ELDESİN üstünde bir zamanlar üstünde taşıdığı gibi siyah zemin üzerinde
bulut amblemi ve suzluk özlemi yazısı Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: kördüğüm üzerinde 13 Şubat 2007 10:43:38 ben de varım
bence süper.ayrıca fiyat o kadar da yüksek değilmiş. Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: janset üzerinde 24 Şubat 2007 22:03:21 ben de varım
Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: redcloud üzerinde 28 Şubat 2007 09:43:25 Yetkili Kişiden Bu Olayın son Durumunu Öğrenebilirmiyiz. aynen...Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: KüBRa üzerinde 17 Mart 2007 14:38:23 Ben de varrııımmm :) :) peki tişörtleri nerden temin edebilices ?..
Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: Commander üzerinde 16 Nisan 2007 12:42:19 Henüz çok yeni üye olan bi arkadaşınız olarak bende t-shirt edinmek isterim ama uzun zamandır kimsenin sesi çıkmamış bu konuda nedendir acaba?
Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: s£|_!n üzerinde 04 Mayıs 2007 23:34:34 bende varım
Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: Commander üzerinde 09 Mayıs 2007 18:17:28 izniniz olmadan ben bir tshirt bastırdım :) beğenirseniz il il kargoyla yollayabilirim. konserde giymek için düşünüyodum aklıma sizler geldiniz bir iki kare resmini çektik bilginize sunuyorum.
Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: Doink üzerinde 09 Mayıs 2007 18:18:28 keşke logoyu isteseydin benden :)
Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: h2o üzerinde 09 Mayıs 2007 20:48:12 ehehe hala basılmadı mı bu t_shirtler , ben bu siteye ilk geldiğimde bile vardı arkadaşlar harekete geçin artık isterseniz:)
Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: bulutsuzluk.sevdası üzerinde 20 Mayıs 2007 22:31:30 arkadaşlar dün akşam bulutsuzluk özlemi lüleburgazdaydı ve kendilerinle konuştuk falan ve tişörtlerinden aldım 30 tane biz burda grup olarak giyiyoruz umarım sizlerde bunu gerçöeklestırırsınız bu arada bende varım
Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: dolormin üzerinde 21 Mayıs 2007 00:51:30 bende varim da :) buraya kim yollayacak..tsiram ilgilenirsin he ;) bak en kiyagidan sana 10 euro :P ama önce tsört gelecek...ha yollamisken bide nezoya alayim ama onunkini siz hediye gönderin malum emegi cok..:D
Muhabbetle..:) Konu Başlığı: Ynt: B.Ö. Tişörtleri Ön Talep Araştırması :) Gönderen: cerenkrtl üzerinde 21 Mayıs 2007 20:50:50 elbette ben de varımm !!
kaçar mı hiç lütfen yani sabırsızlıkla beklioruz