|
Konu Başlığı: ŞİİR_NAME (kendi yazdığımız şiirler) Gönderen: EsmE68 üzerinde 15 Ağustos 2006 16:30:13 DÜŞ_ÜŞ LER İM DE. bir hayal, hayalin kahramanı (....)mağara ağzında ... ... ya aradığı kişinin;aradığı o değilse?... ... gerçek olma ihtimali olmayana hayal ne kadar gerçek tir? kabul etmiyorum! kabul etmiyorum! cennet bahçelerimde cenabet elbiseleriyle dolaşan pinokyo kirletme hayalimdeki gerçeği kabul etmiyorum! Rest maça papazı sinekliğini ve şeytanın çift yumurta ikizine. not:bu foruma sadece kendimize ait şiirleri ekliyebiliriz bunun dışında yazılanlar silinecektir... Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: kelep_che üzerinde 22 Ağustos 2006 23:25:59 sildimmm ... . . .
Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: kelep_che üzerinde 22 Ağustos 2006 23:29:56 sildim . . . . .
Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: kelep_che üzerinde 22 Ağustos 2006 23:36:26 sildim ... . .
Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: EsmE68 üzerinde 30 Ağustos 2006 16:29:31 bu konuyu sadece kendi şiirlerimizi yazmak için açmıştım.
Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: Emek23 üzerinde 30 Ağustos 2006 16:36:39 onlarda kendi şiirlerini yazmış hemde en beğendiklerini ne var bunda...!
Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: EsmE68 üzerinde 31 Ağustos 2006 09:53:05 silmen için yazmamıştım hemen tepki vermeyin.sadece kendine ait şiirler dedim bilmem bunun ne kadar farkındasın.
Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: EsmE68 üzerinde 31 Ağustos 2006 12:01:57 KUŞ UÇTU
Bedenimden bir kuş çıktı. benden ayrı diyarlara uçtu. yeşil tepeye çıktı. tepede güneş boldu. gözü kamaştı. ruhu ısındı. yaşamı yeşerdi. yaşam-ı eş' erdi. temiz havayı içine çekti. az kaldı dışı içine giriyordu. özüne dönüyordu. özgürlüğünü kaçırmamaya çalışan Afrikalı' nın acelesiyle: Eceliyle.... eli kolu bağlı değildi. oysa benim elim kelepçeli, ağzım prangalı, gözüm mil' li, ağzım dikili, kulağım tıkalı. onu bir daha gören olmadı. onu bir daha görmedim. onu bir daha ellere vermedim. onu bir daha kafese koymadım. onlarda oynatacak başka bir kukla bulmakta gecikmediler. Yaşam-ı eşilirdi: KİMSESİZDİ. Yaşam-ı eşerdi: KUŞTU. UÇTU. Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: EsmE68 üzerinde 31 Ağustos 2006 12:04:08 MAF ya; MAFYA
Girişe hay hay, çıkışa yaya! adam maf ya ! adam mafya ! (Hayal)ah N'etmeli, nasıl yapmalı. bir üç kağıt düşünmeli.. Düşmek için(her halukarda düşürülecek [adam mafya ya] o yüzden yazdım. buna ilk bakışta, düşmek için üç kağıt düşünülür mü diyebilirsin. Amaç başta anlattığım gibi) A(damı)n parası yoktu. hayatı boktu. damı yoktu. Çıktı karşısına derebeyler selam verdiler, omuz verdiler kap(it)al önerdiler "silah eşittir kap(it)al" dediler Ürkme!!! devlette aynı sistemi uyguluyor sen kap(it)alle yönetildiğin için bu durumdasın; Yani s(ilah)la yönetiliyorsun!!(kap(it)allere göre s(ilah) ilah) ortalık neden kan sanıyorsun? yaptıklarımız çok normal. yaptıklarımız illegal değil. yaptıklarımızı sorgulama. yaptıklarımız legal. D(üzen) böyle. devleti sorgula. Faşistleri sorgula. Bilmiyor musun? kan ç(ağ)ında yaşıyoruz. Bu vuruşlar, vuruşlar,, kap(it)ale varışlar,, Sönüşler Ç(ağ)ın getirdikleri; N' kadar da çağın getirdikleri deselerde: insanın getirdikleri: insanın yitirdikleri: adam maf ya! adam mafya! insan maf ya! insan mafya! Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: EsmE68 üzerinde 31 Ağustos 2006 12:05:51 Yitiğim,,
Küçük bir kadın duygularım, Bitiğim,, eski bir aşkın sevişmelerine karşılık gelen, Garibim... 08/02/06 (ankara) Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: EsmE68 üzerinde 31 Ağustos 2006 12:07:06 Bir iç ülkenin iç savaşını yaşıyorum,
kanlar dökülmüyor ama ben hergün ölüyor hergün diriliyorum Yeni hayatlar ekiyorum bedenime ama duygusuz Şimdi bütün ruhları satılığa çıkarttım Veresiyesi yoktur... (ANKARA) Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: EsmE68 üzerinde 31 Ağustos 2006 12:26:56 *HAYATIMIN İMGESİNE*
.... İstediğim bu değildi inan. Küçük bir MARTI ydım oysa! Uçmak istedim *mavi*nin ihtişamına kapılıp, ama farklı... Sana *çığlık*lar yolluyorum. Duyuyormusun??? Bu yolda gözgöre göre düşlerim boğduruluyor, yakılıyor ve ben küllerimden anka kuşu yaratıyorum ve koca koca adamlara inat ısrarla yarınsız yarınlarıma gelecek ekiyorum. BÜYÜDÜM BEN **TÜLSÜ**.. Sen görmedin farketmedin. hani o suskunluğum, hani o çaresizliğim hepsi birer birer yalnızlığıma gömüldü. MAVİLER KENTİNDE... Real olan birşey vardı. Sen yokken ben çok depremler yaşadım içimdeki *çığlık* la.. Gün oldu boğuldum,,,gün oldu sessizliğe battım,, korktum,,kaçtım,, kendimden günlerce.. Bu gidiş ağır geldi inan. Geriye kalan benliğimle çaresizce yabancı sokaklarda yabancı gibi dolaştım. ULVİ HAYALLERİMLE... Hani derdik ya hep; "böylesi değil, istediğimiz dünya" !!! Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: EsmE68 üzerinde 31 Ağustos 2006 12:28:44 bu hayatı soğuk bir dağ sanıyor,
kendisini deli bir rüzgar. EsmEk istiyor yamaçtaki ıssız kente, ama bilmiyor ki bi deli rüzgar daha var. Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: EsmE68 üzerinde 31 Ağustos 2006 16:05:49 aylardır içimi kemirip duran , o gizemli , derin sancıdan artık kurtulmak istiyorum. sürekli düşünüyorum. ama artık dipteyim.. ... yılbaşını kendime milad olarak seçmiştim ki , olmadı yapamadım.. yine yeniden canlanmaya başladı herşey ama bu bana acı veriyor... bugüne kadar sevdiğim hiçbirşeyi kolay kolay bırakamadım ama bu bana zarar veriyorsa , yaşamımı kötü etkiliyorsa ve ileride de bana mutsuzluğu getirecekse ki öyle, ben artık istemiyorum hiçbirşeyi... sadece geçmişi tamamen silmek istiyorum.. kendime dönmem lazım, çünkü çok açıldım.. zaman , anlamını yitirip hayatın monoton ve hoyrat günlerinin hızla geçmesini, yağmurların dinmesi, güneşin yeniden sıcak yüzünü taa içimde hissetmek istiyorum ama bu bu şekilde olmuyo.. ceplerim dolu, üstümdekiler sanki beni aşağıya çekmek istiyor gibi, koşuyorum bilmediğim yöne doğru, gözlerim kapalı,,, sadece gözlerimi açtığımda o uçsuz bucaksız yemyeşil kır çiçekleriyle dolu biryerde uyanmak isityorum, sadece kuş seslerini duyabileceğim.... yalnızlığı hissetmek istiyorum, biraz olsun nefes alabilmek için, geceleri saatlerce tek başıma o sigaramın dumanıyla ısınmaya çalışmaktı belkide hatam. hiç tanımadığım insanların yüzlerine bakmak, onların kaybetmiş umutsuz hayatlarında , yaralı geçmişlerinin ve çocuksu düşlerinin izlerini sürmekle, bu kentin tozlu soluk ışıkları ruhumu ısırırken, aynı gecenin yıldızları aldında sadece kabolmak isitiyorum.
unutuş saatleri bunlar.... (Ankara gecelerinin, mor perdelerimden içeriye sızan ayışığının yansımalarında kaydedilmiş içseslenişlerim) Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: kelep_che üzerinde 01 Eylül 2006 17:16:45 silmen için yazmamıştım hemen tepki vermeyin.sadece kendine ait şiirler dedim bilmem bunun ne kadar farkındasın. tartısma cıkmaması için msg larımı sildm ama bu da tartısma konusu oldu naapsaydım peki soylermısn :S:S:S:confused: Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: EsmE68 üzerinde 01 Eylül 2006 17:28:10 yazmadan önce düşünecektin iş işten geçtikten sonra değil.yazman sorun olmadı budan sonra yazacaklarına hitaben yazdım, sadece de senin için geçerli değil bu ayrıca.bide inan hiç tartışma niyetine yazmadım.tartışılacak bir durum yok çünkü ortada. Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: tsira üzerinde 01 Eylül 2006 22:03:41 neyse arkadaslar yanlış anlaşılmalar sonucu olaşuan tatsızlığı büyütmeyelim....
sadece şiirleri ekleyelim ;) anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.... DOSTLUKLA!!! Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: EsmE68 üzerinde 11 Eylül 2006 15:09:53 AKLIN VE BEDENİN KÖPRÜSÜ KANGREN OLMUŞ, NE TARAFTAN BAKSAM KARŞI KIYIM ÇÜRÜYOR... İÇİMDE...DERİNLERDE BİR SIZI...HALA... (öpüşlerle süslediğimiz köprümüz şimdi çürümeye yüz tutan etimiz gibi, her yanımız yara bere içinde)! ... Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: tsira üzerinde 15 Eylül 2006 02:12:25 Daha iyi anlıyorum artık..
En son odama bir enkaz yığını halinde çökerek girmemle başlamıştı odamdaki matemin beni içine çeken büyüsü... aslında herşey tepetaslak olmamıştı ki hayatımda... çünkü ne hayatım kalmıştı nede ^^her şey^^ elimde, geçmiş yıllarımda,yanımda,gözlerimin taa içine bakan koskoca bir HİÇ vardı... Ezilmişti yüreğim,dayanacak gücü bulamıyordum... Sonra içimdeki geveze sessizliği dinledim... Mutsuzluğun,yalnızlığın,ihanetin verdiği acılarıda yanıma alarak.... nereye gitsem gzölerimdeki boşluk beni ele veriyordu susmak istiyorum,yüreğimi parçalarcasına susmak ve hiç bir şey duymamak görmemek, kalbimin atışını hatta nefes alışımı bile hissetmemek sonrasında.... odamda bir hüzün bulutu var sanki her akşam beni karşılayan ve fazlasıyla sardık!!! beni yalnız bırakmıyor ve mutluluğa karşı kolluyor.. bütün enerjim,keyfim,planlarım odamın kapısının dışında kalıyor... ve ben sadece uyumak istiyorum.... kimseye dokunmadan kimsenin soluğuna karışmadan.... rüyalarımda olsun istemem... siyah-beyaz sürsün düşlerim... yakalara takılacak resmim gibi.... aslında istemezdim soru işaretleri arkamda bırakmak ama.... cevapsız sorular var ceplerimde.... ve cevapları birer bıçak,kalbimi kanatan,içimi sızlatan...... varsın bende kalsın.... anladımki zamana bırakmak değil,zamanla bırakmamakmış doğru olan.... acıda olsa zamanı,zamanla beni bırakanlara bırakıyorum..... -------------------------------kapı eşiğinde unutulmuş anlarımdan birisinde---------------- DOSTLUKLA!!! Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: tsira üzerinde 15 Eylül 2006 02:16:35 izlerin dolaşıyor, gölgelerin, içimde, bir yerlerde ruhuma sızıyorsun boğulurmusun yok olurmuyum ben korkuyorum belki, senden, içimden, bilmediğim yerlerden....... DOSTLUKLA!!! Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: EsmE68 üzerinde 15 Eylül 2006 13:53:45 yağmalanmış şehrimden sesleniyorum sana… bakışların kuytulanıyorken yüreğimden ben gidiyorum… sen susuyorsun… tutsaklanmış ve kimsesiz çığlıklarım var benim ömrü yetim piç_liğinde… karanlıklarda d(üşüyorum)… sokak lambasının altında umut saçan çocuğa inat… sen susuyorsun… ben kan ağlıyorum ... Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: EsmE68 üzerinde 15 Eylül 2006 17:00:15 ... terk ettiğim şehirler gibisin! Öfkeli… Acımasız… Vurgun/solgun… Yasadışı sevişmelerimin ucubeti! Kanlı… Yırtık… Yağmalanmış… Çırılçıplak/ıslak… … Sokak piç liğinde yarım kalmış sağır bakışlar Ve birde fahişe aşklar, Tanrı ya günahkar meddücezir tenler! Sokaklar, Piç doğurmuş hepimizi… Yeryüzüne Tanrı göçüyor… Bana ise mavi… ... Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: EsmE68 üzerinde 15 Eylül 2006 18:07:58 Bütün bahçelerini biliyorum Bir bir… Etini koparan sancılarını da Ve sessizliğini! Kapı aralığından yansıyan ürkekçe bakışlarını da. görüyorum… … Sessizliğin gök gürlemesi korkum! Sende bunu biliyorsun. ... Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: jiyankaya üzerinde 24 Eylül 2006 15:50:35 kimse bilmez ölmesini onlar kadar
ve kimse sevemez yaşamayı onların sevebildiği kadar onlar ki yaşamayı unuttular umutlu bir telaşla yaşatmak için savaştıkları yollarda bir adım bile geri atmadılar hayat her zaman ileride olsun diye bir adım daha onlar çarpıştılar savaştılar ne silahlar yetti onları yok etmeye ne tanklar ne uçaklar öldükçe çoğaldılar ve onlar yaşamayı unuturken uyudular kimi zaman toprağın altında derin sessiz uzun uykularda kim bilir uyanmak umuduyla belki buram buram bahar kokan bir dünyada güneşli ve güzel bir sabaha ve onlar hiçbir zaman anlamasalar da onlar aslında her zaman yaşadılar ve yaşayacaklar da Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: jiyankaya üzerinde 24 Eylül 2006 15:51:23 kendini inkar etme sonra pişman olursun
tren geçtikten sonra ne yolsun ne yolcusun geçmişi inkar etme geçmişte kaybolursun geleceği düşlerken bir bakarsın sen yoksun kökünü inkar etme toprağındır o senin toprağından vazgeçme susuzluktan kurursun Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: EsmE68 üzerinde 24 Eylül 2006 22:53:28 hey gökyüzü; birkez de ben için ağla, mavilerin aşkına ... Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: jiyankaya üzerinde 30 Eylül 2006 15:28:00 BAŞKASININ ŞİİRİ
ben başkalarını ilgilendirmem beni de başkaları ben başkalarına başkayım başkaları bana başka her şey bana başka gelir her şey hayalleri başka kurarım rüyaları başka görür şiirleri başka yazarım bu yüzden ben başkalarına başkayım başkaları bana başka bu yüzdendir bu halim ben bir başkasını sevdim o da bir başkasını ve şimdi ben o başkası için sadece ''bir başkası''yım sen başkasını boşver sorma o başka yalandı sen başka yalansın bir şey diyeceksen eğer boşver kalsın ben başkayım sen başkasın... Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: tsira üzerinde 30 Eylül 2006 22:43:13 Uzaklardan sesleniyorum artık sana... Senden....benden....bizden.... uzaklardan bir sesleniş artık bu.... Belki duyarsın bu seslenişi belki de her zamanki gibi umursamadan geçersin bu satırları.. yırtıp atarsın hayallerine kazınmış ^^AN^^(ı)larımızı artık... bırakırsın deniz gözlerinden çok uzaklara sahipsiz bakışlarını... bakışlarımı... İlk kez seni düşünüp kurduğum cümleler ^^KEŞKE^^ diye başlıyor ve derin bir nefes alışıyla bitiyor.... yada bitiyoruz.... Bitiriyoruz yaşayamadığımız ^^AN^^(ı)ları bitiriyoruz olmayan bizi olmayan yaşamı..... Değersizleştiriyoruz her şeyi değer vermek isterken.... Sesinle birlikte gözlerindeki denizde boğulmak isterken kayboluyorum daha sesini bile duyamadan.…. gözlerine sevdaylıydım oysa ben....şimdi bakışından bile uzak kaldım... İlk kez şehre yağmur yağsın istiyorum biliyormusun…. ilk kez gök olan hıncıyla gürlesin istiyorum bu geveze sessizliği dağıtsın diye…. Anlamaya çalışıyorum olan biten her şeyi…. Tıkanıp kaldım gidemez oldum bir adım öteye…. Hayallerimde gökyüzüne kurduğum merdivende kırıldı artık… Şimdi olabildiğince yalnızım…. olabildiğince senden uzağım…. İstediğim bu değildi sadece çimleri budamak istiyorum acı sigaramla birlikte… Şimdi sadece özlüyorum yapabildiğim tek şey olabildiğince özlemek ve olabildiğince toprak olmak…. dina(tsira).... DOSTLUKLA!!!! Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: EsmE68 üzerinde 05 Ekim 2006 20:02:47 ... - -bilmediğim bir zamanın sarkıcında asılı tüm cümlelerim.. üstü kapalı... sen yoksun! ben yoksulum! biraz tuz ve ekmek hepsi bu... ucuz şarap şisesi... ve sensizlik sancıları işte hepsi bu .... Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: zeze üzerinde 06 Ekim 2006 11:17:10 döl yatağına düştü coçuk
dedi ki: hey nefes aldıran aldırıpta veren yaşam uzuvlarımın hengamesise iki dudağım seni söyleyecekte gönlümde ki burdaları yerine ulaştıra bilcekmiyim? Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: EsmE68 üzerinde 06 Ekim 2006 12:19:22 . . . ŞİİR SENFONİSİ hüzünlü mavi bulaşsa bir renge kangren bir ömür ardı sıra martılar da yalnız uçar mı?! lacivert ile koyu gri arasında bir mavi de aşk kadına tokat olmalı hayalde . . . Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: EsmE68 üzerinde 06 Ekim 2006 14:09:31 . . . saçlarını sıfıra vurmuş bir Rapunzelim şimdi . . . Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: EsmE68 üzerinde 06 Ekim 2006 14:14:10 . . . S_u_S -kunluğu mu üstlen mez bu özlem Dahası güç mecalden uzak laşmış tır artık iyice Var . . . Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: maymundan gelen üzerinde 06 Ekim 2006 16:29:51 sesin kaybetmiş
bir kahramanım müsfette kağıtlarda buruşturulmuş bir roman kahramanı... Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: OKTAYSUPHİ üzerinde 06 Ekim 2006 18:12:07 Engin Aydınlık şiirleri... 3- tanrı seni yanına niye aldı oysa sen tanrıyı sevmezdin be engin onun seni sevgiği kadar... 2- zamanı öldürecez abi demiştin şimdi toprağın altında marş söyleyebiliyormusun? birgün bende ölürsem eğer yine küfürler ederiz hayata tamam mı? 1- ne kadar da güzeldin kefende ne kadar mutlu oysa engin her ölüm mutsuz ölüm değil mi? vakitsizce dünyaya rest çeken kardeşim Engin Aydınlık'a armağanımdır OKTAYSUPHİ BEDİNADZE Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: EsmE68 üzerinde 06 Ekim 2006 19:58:01 . . . içimde can çekişen tümcelerim, mide kramplarım gibisiniz herbiriniz. oysa, bıraktım sanıyordum sizi adımlarımın ardında. . . . Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: tsira üzerinde 11 Ekim 2006 00:59:13 ***bir anarşistin yağmurda ölümü*** şehre yağmur düşüyor... ben yine kabuğuma çekiliyorum... yağmurda kimliğim pas tutar... damarlarımdan süzülen bir titreme alır bedenimi sonraları... titriyorum!!! ölüme dokunmuş gibi yaşayacak çok sey vardı yolun sonunda.... sen vardın.... ben vardım.... birde olmayan biz vardı... şehre yağmur düşüyor.. birlikte yürüdüğümüz yola da ölüm düşüyor.... biz o yolda ölüyoruz sevgili.... oysa yaşayacak çok şey vardı dina(tsira) Ekim 2006 01:56 DOSTLUKLA!!!! Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: EsmE68 üzerinde 12 Ekim 2006 01:51:00 . . . Sıkıştırılmış hayatımın köşesinde kimliği belirsiz mülteci duygularımla yaşayan ben ... Ben (......) Ben Ben ? ? ? Ben = - . sert nokta (kendime) . . . Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: EsmE68 üzerinde 12 Ekim 2006 01:58:04 . . . Bakire bir sene daha bırakılmıştı usulca gecenin karanlığında avuçlarımıza. şaşırmıştık... En mahrem yerimize saklayıp,kullanmadan geçirmiştik geriye bir daha aynısının sunulmayacağı bilebile.. . . . Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: tsira üzerinde 22 Ekim 2006 02:21:52 Si, xepe na gomitus Z'i3ina şk'ani mjora şk'imi Xrai gologinç'arunna n3'oripe Sİ xolo guri k'çe Na dotanus ndğa st'eri msk'va elleriyle beni saran gülüşü benim ışığım(güneşim) olan yanağımı okşayan,süzen sen yine temiz kalpli günün isyan saatleri kadar güzel Özleme 5 kala yazılmıştır...telif hakkı çibiraşiye aitir... DOSTLUKLA!!!! Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: gkcn üzerinde 24 Ekim 2006 18:13:48 Hayallerime kalsaydın keşke
Hiç görmeseydim Dokunmasaydım Adını bile bilmeseydim Çok şey var bilmediğim Onlardan biri olsaydın Akıp gitseydin hayatta Bana dokunmasaydın.. İnanamaya bu kadar hazır olmasaydım Pişman olmaya bu kadar mecbur Yollara düşmekten korksaydım Emek harcamaktan kaçsaydım Haketmediğini görebilseydim de Saatlerce ağlamasaydım.. Yalan söylediğinde inanmış gibi yapmasaydım Elimi tutarken benimle olmadığını hissedebilseydim O anki nefretimi haykırabilseydim Mecbur olmasaydım dönmezdim dediğimde beni hiç bırakmamış olsaydın Ve o gün çekip gitmeyi başarabilseydim.. Ben mutsuzken mutlu olabildiğini bilseydim Aklıma kazındığını farkedebilseydim de Uzun uzun seyretmeseydim Donuk bakışlarına anlam yüklemeseydim Boş laflarının içini doldurmasaydım kendimce. Ve saygı; alınan nefes gibi varoluşun şartı olsaydı da Öyle değersiz hissetmeseydim. Kendime bunları yaşatmayacak kadar büyümüş olsaydım ki Bu yaşta bu kadar pişmanlık biriktirmeseydim.. Ve seni affetmenin aptallık değil de büyüklük olabileceğine inanabilseydim. Sadece hayallerime kalsaydın keşke Ölesiye nefretin ne olduğunu hiç öğrenmeseydim... Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: tsira üzerinde 25 Ekim 2006 23:52:56 vazgeçtiğini nasıl sustun bana....
beceriyordun işte başarısız bir becerişti bu.... susuyordun bana... adını söyledikçe susuyordun.... mecburdun buna.... Artık diyecek lafım kalmamıştı sana karşı... düğümlenmişti işte sözcüğün kattetiği bütün yollar... ben o düğümleri çözmek için savaşıyordum senin hayalinle:!!! ama sen o sırada bende değildin..... zaten bende hiç olmadınki sen.... içimdeki seni öldürmeye çalışıyorum ve bu benim ilk cinayetimde değil.... ama neden daha öncekiler bu kadar acı ve ızdırap vermemişti bana.... anlamalardayım yine... bu kez kalemlerimiz tükenmesin.... anlayalım herşeyi..... hayatımda silinmeyecek izler bırakn olaylar: yine birilerini alıyordu benden.... ve benim ellerim yine bağlıydı.... dedimya bu sefer kör düğümdü bu bağlar..... ve işin kötüsü çözmek için uğraştığım,savaştığım tek bağlardı bunlar.... ellerini: ellerimin arasından çekip alman neden o kadar zor gelmişti bana.... ve bir o kadarda istekli...... tezatlık bumuydu..... son bir sarılış istiyordum senden... son kez..... eğer sarılsaydın son olurmuydu acaba.... olmazdı ki...!!! nasıl bırakacaktın beni.... korktun...... hemde çok..... içine almandan korktun beni.... ve içlerimizi acıtmaktan..... bundan daha fazla acıtabilirmiydinki içimi.... en büyük acıyı sunmuştun bana... senin yerine bütün acıları çekmeye razıydım.... ama sen bana sadece acı bıraktın..... sonsuz acılar.... kapanmayan acılar.... derin acılar.... yerle bir acılar ...... ne zaman yorgun çaresiz ve umutla bakan gözlerin gözümün önüne gelse işte o zaman ağlarım...... kendim için ağlamayacak kadar kendime kızgınım öfkeliyim..... bir şeyi merak ediyorum daha kaç gece sürecek bu gözyaşları daha kaç kere gelevera deresini dinlerken.... gözlerim içim kalbim kan ağlayacak.......... daha kaç gece nefretinde boğulacağım ve ben gene bilmiyorum......... dina(tsira) ekim 26-2006 DOSTLUKLA!!!! Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: zeze üzerinde 26 Ekim 2006 11:46:20 Gecenin ,gecelerimin istikameti sana
Ellerimin yörüngesinde Çığlığım; avuçlarımdayken Bir parça aşk dökülür özleme Özlem sarar günleri Birkaç saatin hayaline…. Sen çıka gelirsin tutuşur bedenim Sarmalar öpmeler… Ve bir bediz hayali sarar bizi… Umudumuz değil mi? Birkaç asır şenliğimize … !!!Sana olan tutkum yırtık sayfalarımda ki satırlarda Ve gözlerimde gizli… Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: tsira üzerinde 31 Ekim 2006 00:21:43 ÖZ
lüyorum seni.... ve yarıda kalan bizi... Hayalin düştükçe, yanlizliğima, odama, ve yüreğimin en yalnız köşesine.... işte o zaman gelgitler içinde söverim sensiz gelen her sabaha... bir günahkar olup çıkarim doğmamış günlere.... içselliğimi kanatır artık ÖZ_lem duygularimi olabildiğince eskitir nefretin.... ve ben olabildiğince yok oluş labirentinde kayıplari oynarim.... kurtarılmayı bekliyorum..... varsın yine kaldığım yerden devam edeyim seni özlemeye....-kurtarılırım ümidiyle- ama kaç gece sabrederim? AN_lamalardayim..... tsira(dina) ekim 31 2006 DOSTLUKLA!!! Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: eskici üzerinde 31 Ekim 2006 22:34:29 nerden bilecekti ki...!
çöp döken adamın kardeşini ezen arabanın şöförü olduğunu cesedi dağılmış kedinin, karnı acıkan kardeşi... "eskici" 17/10/2006 (http://www.sitem.gen.tr/wp-content/uploads/2006/07/kedicik05.jpg) Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: tsira üzerinde 08 Kasım 2006 23:34:16 Çığlığımın sessizlikte boğulmasıydı...
kelimelerimin, birer birer boğazımda sıralanıp düğümlenmesi..... acı duyuyordum her yutkunuşumda.... duvarlar örmüştün aramıza... o duvarların arkasında, hislerini körelterek bana karşı nefretini biriktiriyordun.... bu sefer daha keskindi nefretin.... ayazda nefes alışı kadar keskindi... bense: o duvarlara yasadışı sloganlar yazıyordum.... sana dair... bir anarşistin, bir gözünden aşkı tarif edercesine... ruhuma sızıyorsun.... ruhuma sızdığın yerden kanamaya başlıyor hislerim.... sen ruhuma sızdıkça kanıyorum.... ve sen ruhuma sızdıkça ben öldüm... tsira(dina) kasım 8 2006 DOSTLUKLA!!! Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: eskici üzerinde 09 Kasım 2006 23:10:53 annelerimiz’e…
anneler annelerimiz, yani bizleri 9 ay 5 gün karnında taşıyan yani bizlerden önce ölümü tatmak isteyen yani cesedimizi yıkamak zorunda kalmaktan korkan annelerimiz... "eskici" 12/05/2006 Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: papatya üzerinde 09 Kasım 2006 23:31:53 GİDİŞ TARİHİNİ KÜÇÜK HARFLERLE YAZDIM NOT DEFTERİME.. MANASI OLMAYAN BİR ANI,O AN 'IN ÖNÜNE GEÇEBİLİRMİYDİ Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME Gönderen: papatya üzerinde 11 Kasım 2006 22:07:37 tutmak istiyorum seni avuçlarım yosun bağlamışşş.... Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME (kendi yazdığımız şiirler) Gönderen: Amon üzerinde 11 Şubat 2007 20:06:01 Umudum...
umudsuzluğumdur artık... Sevdam... Sensizliğim.... BuGece Ve Her Gece... Bir boşluk... Sarhoşluk... Acı artık bakışlarımın ucunda... Hayatım ise o aciların ucunda... Bilemeyeceksin, Kimleyim , Nerdeyim , Bilemeyeceksin, Sahte düzeniniz içinde olmadığımı... Beni Benzetemeyeceksiniz Artık Kendinize, Karanlık yüzlerinize, Sahteliklerinize... Ben Yolcuydum Sadece ve Geçtim aranızdan.... Belki birgün bir ağacın altında aklıma geleceksin.. Belki Gülüp geçerim... Belki hüzünle anarım... Sadece Bu Kadar... Amon Tarih: Şimdi Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME (kendi yazdığımız şiirler) Gönderen: ontherockkk üzerinde 07 Mart 2007 14:31:57 "Her sabah içtiğim bir fincan kahve için barışığımdır kendimle...Sana ait geceden kalma bir sarhoşluğun yorgunluk ertesi.Sense döktüğün sütlerin şerefine aynalara bakamıyacaksın.Ve ellerin hep kirli kalacak.Bir sabah uynadığımda,yalnızlığı seçmiş olacağım.Sense kendi koynunda,hep vicdanınla...Ne mutlu hiç yalnız kalmayacaksın bak!Şimdi söyle;ellerini nasıl yıkayacaksın..........
Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME (kendi yazdığımız şiirler) Gönderen: ontherockkk üzerinde 07 Mart 2007 15:29:41 Yönetici notu : Şiirlerinizi iki kere yazmanıza gerek yoktur. Buradaki herkes birinci mesajınızı okuyabiliyor ;)
Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME (kendi yazdığımız şiirler) Gönderen: şahrajan üzerinde 15 Mart 2007 22:57:47 ' sahNEMDEYİZ
BU GECE SENDE Kİ BEN GERİ ALIYORUM.parçalarımı topluyorum. BİRLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUM,PARÇALANMIŞ YÜREĞİMİ.. ARTIK PARÇALAR ESKİ YERLERİNE UYMUYOR. HERŞEY GİBİ YÜREĞİMDE DE ÇOK ŞEY DEĞİŞMİŞ KALBİMİN KIRIKLARI OYNUYOR YERİNDEN;ACI ÇEKİYOR KALBİM, SOLUKSUZ KALIYOR BEDENİM. ANLAMINI KOYAMADIĞIM DUYGULARIN, YAŞATTIĞI ANLAMLARLA BOĞUŞUYORUM DÜĞÜMLERİ ÇÖZDÜKÇE;DAHA ÇOK KARIŞIYORUM PERDE AÇILIYOR VE BEKLENMEDİK BİR OYUNUN İÇİN DE; BEKLENMEDİK BİR ROLLE ;YAŞAMIN KARŞISINDA SAHNEMDEYİM.. KENDİM YAZIP KENDİM OYNUYORUM KİMLİĞİM UYMUYOR OYUNA BİR BAŞIMA KALIYORUM SAHNE DE HER ZAMAN İNSAN BİR NOKTADA KENDİNE KALIYOR YALNIZ VE TEK şahrajan( GKÇN ) Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME (kendi yazdığımız şiirler) Gönderen: zeze üzerinde 24 Mart 2007 19:08:01 istanbulda kayboldu hayyam
zaman yıldızlı ela... tüm denemeler kekemelerimizden... Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME (kendi yazdığımız şiirler) Gönderen: butezz üzerinde 07 Nisan 2007 20:39:46 Saat gecenin bilmem kaçı? [/color][/b]Bir şeyler karalıyorum durmaksızın... Belki unutmak, Brlki de hatırlanmak adına. Aklımda tek odak, Tek düşünce; Belki de beni ben yapan düşünce. Gözlerimi kapatıyorum hatırlamak istediğim tek an ... Ufak bir tebessüm geliyor ansızın; Mutlu eden, Ya da içimi incaden inceye acıtan. Açılıyor gözlerim ince bir sızıyla, Etrafa bakıyorum rastgele asılmış fotoğraflar. İçimde ki yalnızlığın aksine huzur veren bir kaç surat ve İçimde hissettiğim, belki tanımadığım insanlar... Olmak istediğim yer geliyor aklıma beraberinde ki ürpertiyle, Ama olduğum yerdeyim ya da olmak zorunda olduğum yerde... gece 01:oo 06.04.07 Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME (kendi yazdığımız şiirler) Gönderen: prusias üzerinde 18 Nisan 2007 13:24:19 gecenin..!karanlık,korkutucu.buram buram kokan,sokakların'dan
sana geliyorum... elini uzatıp,güneşim,nefesim,buram buram yaşam kokansın... alırmısın(s.s)beni..! nasıl beni anlayabiliyor musun? kelimelerin ardına saklanmıyorum. beyendinse sana yazdım,beyenmedinse, bulutlara(suzluk)özlemi bulut olmaz onda, bende bulut vardır sen sen olmayınca... bitti..!güzel oldu mu?icersen(.............)şair olursun kimi buldumsa telde yolladım msj.umarım bulmuştur ^o^nu buldu.(sen sen)iyi oku burdada yazayım dedım ıyı oluyormus kafa ıyı olunca :D Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME (kendi yazdığımız şiirler) Gönderen: dus_hekimi üzerinde 26 Nisan 2007 09:05:14 gece seromonisi
biraktı bir gece gökyüzü hüzün ve mor bi yakarıştı onun dilime doldığı arandım yolculuklarda yola yakınlığımı yol ıradı gitmem gelmedi içimden ve bıraktım... eteğimden döküldü acılarım hüzünüm kimsesiz yol yakın demiştim ve gözden kayboldu o dedi olmaz olmaz olurmu yüzü koyun uykudaydı ve ekksik bıraktı 'an'ımı bir geceydi anlamı belirsiz kafiyesiz bir geceydi ve korkunçtu gece seronomisi (...) ve gece dokundu ürktüm gecenin elleri değildi korkutan sahipsiz bir bebek çığlığı ve bir tutam mavi böğürtlen korkunçluğu imkansılığından gelirdi buğu yaratır buruşmuş yüreklerde ve eksiltili bir yaşama mahkum eder iz bıraktırır düne göstermez çünkü tarihin tekerürüne isyan eder gece estikçe aklına somurtkan kalmadı hiç gölgemden ve bitti uyudu gece Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME (kendi yazdığımız şiirler) Gönderen: koledoyuran üzerinde 03 Mayıs 2007 10:43:50 Sorular Tıpadır Deliklere
Başımda sorular var. saç diplerime kadar sinmiş. Bit, kir ve kepek yerine soru.. (?) işaretin kıvrımlarına anlamlar yükleyip okyanuslara salıyorum düşüncelerimi ve annemden her şeyi bekliyorum Otur,ayıkla..olabilirdi ama duvarlar ören ustalara sonsuz saygımla vurmak geliyor soruları, duvarlara.. Vurdukça saatler uyanıyorum, geçmiş zamanın yorgunluğu ve insanların yorgun tenlerine yapışan hazımsız kokuları kendime yük bilipte.. Soru işaretlerine yüklediğim anlamlarn benzerini içki şişelerine yüklüyorum.. Kadına benzetmek mümkündü.. Yalnız bu şişelerin deliği işe yarardı..! Peki ya kadınlarım, düşte kalan..? Anlayışı çok geciken, çözümleri sunulunca ellerine kaçışan kadınlarım.. tıpası içine kaçmış şişeler gibi kaldıysam gürültüsüz deliklerimi yoklayıpta her yaklaşmada ateşler buluyorsam soru işaretlerimi sonsuza kadar uzatacaksam, hayata dair ölmedim,daha erken gitmek için.. Şişeleri şişe dizmek gibidir terk devam cesaretini bulamayıpta, yorgun düşmek.. eksik olmayan deliklere bir yenisini ekleyince giren-çıkan soruların azmettiriciliği ağır gelir ve şiş batar durmadan etime.. yaşamak neleri öğretiyor? buluyoruz böylece ölürken nasıl yaşanabileceğini.. Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME (kendi yazdığımız şiirler) Gönderen: koledoyuran üzerinde 03 Mayıs 2007 11:20:16 Aşkın Sıcak Olabileceği İhtimali
Susan bir umudu emzirdim, kan aktı karşılıklı susarak doyduk, kirpik tanelerinden çiy tanesi ile ıslanıp sonsuz bir uykuya dalıyoruz esirgeyen bakışlarınla sesin bir çağlayan oluyor ve her göz değmesiyle imlâm bozuluyor.. Kurşuna dizilen bahar gelmez artık buralara ve çoğalıp durur sokaklarda fahişeler yalın ayak toprağa dokunuşlarımız baharı geciktirip dursun ve geciktikçe baharımız unutmayalım aşkın sıcak olabileceğini.. Bir çöl rüzgarına sığınıp avuçlarımıza hep doğmakta olan sıcak güneş sokaktaki fahişeleri de üşütsün hayatı kollasınlar birazda kurşunaskerlerim kitapların altı çizilen cümleleri kadar diğer dizginleri kopan kelimelere haksızlık edelim.. Ve yine kelimeler rüzgarın ıslık gibi titrek olduğu bir vakit gelip kulağıma sevgi sözcükleri fısıldasın ardından bir kahkaha alsın beni uçurumun eteklerinde bekçi olayım atlayacak ilk aşığı yorgan-döşek bekleyen.. İlk dönemeçten üzgün kent gözüktü gözüme yanımda geçmişten bir ses iki nokta kadar yakın birbirine dün ve bugün.. Ses diyor ki: bir kez doğmak, bir daha doğmamak için ancak ölümlülerin becerebildiği tekdüzelikle ve yine aynı bilinçle güneşin doğması bir daha batacağını bilerek, etime.. Etime aşkın sıcak olabileceği ihtimali kazınsın güneşten süzülen buğday renkleriyle ak alnından öpülsün çocukluğum hala sıcak tutabildiği için aşkı ölen bir baba özlemi kadar.. Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME (kendi yazdığımız şiirler) Gönderen: s£|_!n üzerinde 05 Mayıs 2007 00:16:32 Çaresizliğimin gözyaşlarımla birleştiği bir geceden yazıorum bunu sana...
En umutsuz anımda gelmiştin bana ve geldiğin gibi gittin bir anda Ben daha doya doya bakamamışken gözlerine, Tutamamışken ellerini sımsıkı sırası mıydı bu gidişin? Gitme demek için bir fırsat bile vermeden gittin. Bense sadece seyrettim,dönüşünü bekeldim her gece Zamanla kavga ettim seni bana getirsin die... Geçtiğin yollara bastığın kaldırımlara sordum söylemediler yerini Şimdi yine aynı odada aynı pencere önünde Bu kez farklı bir zamanda belki yolun sonunda özlemini çekiorum. Yaşadığım yalan sevdaları bırakıp arkamda sana geliorum Herşeyi silmek istercesine,ama anlıorum geçte olsa Benim hayatımda en büyük YALAN senmişsin aslında... Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME (kendi yazdığımız şiirler) Gönderen: koledoyuran üzerinde 08 Mayıs 2007 15:52:20 g-->T
- Elimdeki son dönüş biletimi de atıp kendime kalıyorum.. -6p ve 48 - 4s ve 27 Gerçek medyum kimyanın unutulan sembolleri dna zincirlerine asılmış gözlerim (G'den T'ye yol) (p) parazit,dört (s) seyirciyle yirmiyedi (G) gerçek (T) tarih..- Tutulamayacak sözler buldum, rüzgara üfledim efil efil gömlek terim, kirlenen havuzlar, dalgıç gözlerde balçık tortusu, şelale sesleri döktüler koltuk altlarıma.. terim sararan bir yaprak mevsimi.. Lav fokurdarken biletim ıslandı yağmur oluklarından toplayıp eteklerimi kaç vampir besledim terimde ki inimde bir bilsen.. Bir bilsen bombalanan hiroşima'da açan çiçekleri nasıl büyüttüğümü..? Kömür ocaklarında sıkıştı etim gaz birikti şah damarımda hıncım göğe bakan göz kıvamıyken bakraç kovalarda ebabil ordusu döndüm, otobüs durakları durmakta giden yok, dönüş bileti yok eline katlin için verilen giyotin yok..! bir bilsem, kim güzelleşmiyor öpüşünce..? Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME (kendi yazdığımız şiirler) Gönderen: koledoyuran üzerinde 09 Mayıs 2007 18:10:42 Çömez
Tıpış tıpış adımlarım büyürdü teninde Gece baskınları,bozgundayken.. Kayda aldığın tüm düşünsel problemlerimi Yaktım,tütün sarma nöbetlerinde.. Tütünün ahengini bozdun,gece bekleyişinde önce Ardından soğukla sıcağı ayırt edemedik Sen seçimlerde oy kullanma hakkını Orta parmağını kaldırarak kullanadur.. Ben parmak kızın öyküsüne dalmışım Uyanışım bir mayıs kadar berduş Bir ikindi yağmuru kadar ılıman,gözlerim.. Göğsümde sabahın uzantısı saçların Mora çalan patlıcan,sokak çocukları.. Annemde kızıyor artık,bilmecelerine sözlerimin Neresinde durmaktasın hayatın söyle Otostop çekerek gelirim,geç kalan gecenin menziline.. Sonra, sen şehir sevmezsin ki Şöyle tıka basa kan rengi dolu çikolata sevinçleri olmalı Resimlerin en alt köşelerinde Hani benim beceremediğim çizimlerini Şu yanağında ki küçük buselerimin.. Çömez sevinçlerim var arda kalan İlklerden sonra düzensizleşen hoyratlığımda cabası Kalbi kırıklar bankasının çıkışında tanıdım seni Dönüp soyunacaktık ortalıkta, Borsa seanslarından bize kalan kaybedilmişliği, Onlar göremezdi nasıl olsa... Biz o ikindi yağmurunda ıslanmıştık ya İşte o günden sonra kokuşmuş çiçekleriz Sabahları göğsümde duran saçların Artık sabahı görüyor yalnız, Göğsüm tütün ezmesiyle,cilalanmış Gözlerim bir lostra salonu çıkışında ki beyefendi.. Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME (kendi yazdığımız şiirler) Gönderen: pusu üzerinde 27 Mayıs 2007 20:26:46 Seni çok seviyorum.
Ama sen uykuna yeniksin, Ben değilsin, seversin, Yalan beni bende birden fazla ara, O değilsin, yıkıldım, asırlık ömrüm 30 güne sığdı, Tükenmek ateşte aşk odu ile tükenmek, Savur küllerimi kızıl ırmağa kaybına sular ağlasın, Sen ağlama ardımdan yalan düşer gözyaşların, Silene benden kin bulaşır, Balıkları zehirlersem benim olan sahte aşkınla yeme ölürsün, Yedi beni yarın, Yarını görürsün, Kandır kendini zulmünde, Çamur olursun, el sallarsın dalgaya, Geçme benimle dalgayı girdabımda boğulursun, Bir gün gelir yüreğinde, beyninde yaşanılan kanlı darbelerde, Ayın şavkımasında, yol veren yolcuda, karşılayan hancıda, Kendinle kendin simsiyah saçın kardeşkanında, Bir birine düşürdüğün insanlarda, Yolun çamuru üzerinde karanlığa bulandığında, Özgürlük düşmanı tutsak esir yarınlar, Katil hükümdarlar, Sen, kan bulaştırdığın hakanlar, Yarınlar, umut, hayale bir de benden artanlar, İki resim, kırık yanık suratlar, At onları küllerimde buluşsun, Kızıl ırmak alır kabul eder, Etti beni aldı senden seni, Sesine kelepçe vurdum, Sildim içimdeki kini sevgi geçti önüne kin oldu sevgi, Al başını git unut beni ardından sus bakma yüzüme, İhanete tutsak beden yarım aşk, Hepsi dolan bir kuyu bir de uyduruk hikâye, Bitir bendeki beni al götür kalbimdeki seni, Belki sende huzur bulur bir Nihal, Yarım kırık acımasız diken, Uykumu bölen kan ihanetin yarısı serzeniş, Hüzün yaralı lalezarda tek başına kırmızı adı gül, Gülmek çok sana biraz üzül büzül küçül kabuğuna çekil yıkıl, Beni yıkan su ile yıkan belki arınırsın, Yâda yan bana çektirdiğin acıya sende uzan, Kıyamam boş ver ben ikimizin yerinede yanarım, Acıya uzanırım yeter ki sen üzülme, Gül saçsın gülen yüzün arşa uzansın tebessümün. Asla unutma ben hala seni çok seviyorum sen beni sevmesen de, Ve inadına yaşıyorum güzel günleri dönmeyeceğini bile bile, Hoşça kal yarrr… iki duble rakı arasına sıkıştırdığım çakırkeyf sevgiye esir edilmiş duygularımın tercümanıdır bu şiir bir kırıkkale kayseri yolu ayrımında unutulmuş sevgiliye armağan edlirken camdan düşen asfalta yapışmış kağıdın vücudunda toprak oldu duygularımla ölmeksizin ebediyyen canların canda kalması dileğiyle Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME (kendi yazdığımız şiirler) Gönderen: şahrajan üzerinde 30 Mayıs 2007 01:12:06 UyKuSuz geCELERDE;düşünce geçişLERİNDEN,KISA KIsa sözcüklere akanlar
Düşlerin çıkmazın da bir ara sokakta öylece durdum; Belki de:sorularımdan çok, nedenlerini , sorularını bulamadığım cevaplarımın fazla oluşuydu,beni belkilerin çıkmazına getiren.. herşeyin kesişimin de öylece donup kalışım..sızılarımın çoğalışı..görüşlerimin sonunda;yüreğime varışım. --- İNANMAK İSTEDİĞİM,İSTEDİĞİM İÇİN İNANDIĞIM; VAROLUŞUYLA İNANDIĞIM BİŞEYMİYDİ;YOKSA:İNANMAK İSTEDİĞİM GİBİ VARETTİĞİM BİŞEYLERMİYDİ YAŞAMIMDAKİLER....... -- sürekli belirsiz cevapları olan sorularmıydı;beni daha da kendime göç ettiren.. kendime olan inançlılığım kadar..inançsız kaldıklarımmıydı beni belkilere sürekleyenn... bu kadar çok belki'nin geçtiği cümleleri kuruşum? -- İÇİMDEN DÖKÜNTÜLER gökçen )ŞhRjN Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME (kendi yazdığımız şiirler) Gönderen: hayalet üzerinde 28 Haziran 2007 10:36:04 Sürüklendiğim yerde,
meçhul bir duraktı yalnızlığım,,, eksildiklerim ucuz bir armağandı yaşama, eklediklerim yarınlarımın tutkusu,,, Yaşam kokan derinliklere girerken, sessizdi sadece, benden bana kalanlar,,, Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME (kendi yazdığımız şiirler) Gönderen: bilgesu üzerinde 13 Ağustos 2007 14:19:05 çok özgün hasretlikler
hepsi o işte bir damla sevinçti yüreğe düşenbir yanım alaca karanlıklarda mümkünsüz sevdalarda bir yanım da yitip gitmişliklerdeki kaybolan mavilerde bir özlem özgün bir sonbahara bin özlem salkım söğüt özgür yaşamlara Gri-bej taş duvarlarda bir dilim akşam güneşi çok özgün hasretlikler voltalarda kayboluşlar dalıp gitmeler kardeşçe çağrılardaki yaşamlara... Voltalarda özlemleri sırtlamış bir delikanlı yaşam sırtında bir dilim turuncu gri akşam güneşi. 21.06.86 er-deniz Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME (kendi yazdığımız şiirler) Gönderen: delünündelüsü üzerinde 25 Kasım 2007 11:38:27 ......Git........
Sen yine de bana benzeme Biliyorum beni sevdiğini ama sevme, değmem Gözlerinde gördüğüm masumiyet yok artık bende, gideli yıllar oldu.. İnsanlarlayken senin gibi sevinmem ben Korkaım onlardan, kaçarım.. Sana anlatamam içimdekileri,kıyamam Beni düşünme, unut git uzaklara Hayat vurdu zaten,üzülmem gittiğine Üzülmem diyorum ya, lafın gelişi.. Yıkılır bedenim aslında Seninleyken daha farklı çarpıyor yüreğim, hissediyorum Ama sen boşver bunları, duyma.. Senden önce de mutsuzdum, alışığım hiçliğe git sen, durma git.. Son bir kez hissedeyim gözlerindeki derinliği ve son bir kez gülümse tüm içtenliğinle, bana yeter bir ömür... Sen git yeter ki, düşünme beni Zaten öleceğim bir gün, erken olmuş ne fark eder... 16,10,07 (S.H) Konu Başlığı: Ynt: ŞİİR_NAME (kendi yazdığımız şiirler) Gönderen: micko üzerinde 27 Eylül 2008 01:51:09 bi varmış bir yokmuş
biri varmış diğeri yokmuş biri varken diğeri yok olurmuş bu onun yoklugunda varoluşmuş....