EsmE68
B.Ö Üye **

|
 |
« Yanıtla #30 : 06 Ekim 2006 12:19:22 » |
|
. . .
ŞİİR SENFONİSİ
hüzünlü mavi bulaşsa bir renge kangren bir ömür ardı sıra
martılar da yalnız uçar mı?! lacivert ile koyu gri arasında bir mavi de
aşk kadına tokat olmalı hayalde
. . .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EsmE68
B.Ö Üye **

|
 |
« Yanıtla #31 : 06 Ekim 2006 14:09:31 » |
|
. . .
saçlarını sıfıra vurmuş
bir
Rapunzelim şimdi
. . .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EsmE68
B.Ö Üye **

|
 |
« Yanıtla #32 : 06 Ekim 2006 14:14:10 » |
|
. . .
S_u_S
-kunluğu mu üstlen mez bu özlem
Dahası
güç mecalden uzak laşmış tır artık iyice
Var . . .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maymundan gelen
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #33 : 06 Ekim 2006 16:29:51 » |
|
sesin kaybetmiş bir kahramanım müsfette kağıtlarda buruşturulmuş bir roman kahramanı...
|
|
|
|
|
|
KURTULUŞA KADAR SAVAŞ!
|
|
|
OKTAYSUPHİ
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #34 : 06 Ekim 2006 18:12:07 » |
|
Engin Aydınlık şiirleri...
3-
tanrı seni yanına niye aldı oysa sen tanrıyı sevmezdin be engin onun seni sevgiği kadar...
2-
zamanı öldürecez abi demiştin
şimdi toprağın altında marş söyleyebiliyormusun?
birgün bende ölürsem eğer yine küfürler ederiz hayata tamam mı?
1-
ne kadar da güzeldin kefende ne kadar mutlu oysa engin her ölüm mutsuz ölüm değil mi?
vakitsizce dünyaya rest çeken kardeşim Engin Aydınlık'a armağanımdır
OKTAYSUPHİ BEDİNADZE
|
|
|
|
|
|
YAŞASIN PROLETERYA DİKTATÖRLÜĞÜ
|
|
|
EsmE68
B.Ö Üye **

|
 |
« Yanıtla #35 : 06 Ekim 2006 19:58:01 » |
|
. . .
içimde can çekişen tümcelerim, mide kramplarım gibisiniz herbiriniz. oysa, bıraktım sanıyordum sizi adımlarımın ardında.
. . .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsira
|
 |
« Yanıtla #36 : 11 Ekim 2006 00:59:13 » |
|
***bir anarşistin yağmurda ölümü***
şehre yağmur düşüyor... ben yine kabuğuma çekiliyorum... yağmurda kimliğim pas tutar... damarlarımdan süzülen bir titreme alır bedenimi sonraları... titriyorum!!! ölüme dokunmuş gibi yaşayacak çok sey vardı yolun sonunda.... sen vardın.... ben vardım.... birde olmayan biz vardı... şehre yağmur düşüyor.. birlikte yürüdüğümüz yola da ölüm düşüyor.... biz o yolda ölüyoruz sevgili.... oysa yaşayacak çok şey vardı
dina(tsira) Ekim 2006 01:56
DOSTLUKLA!!!!
|
|
|
|
|
|
Alternatifdunyam.Com © | Başka Bir Dünya Mümkün...
|
|
|
EsmE68
B.Ö Üye **

|
 |
« Yanıtla #37 : 12 Ekim 2006 01:51:00 » |
|
. . .
Sıkıştırılmış hayatımın köşesinde kimliği belirsiz mülteci duygularımla yaşayan ben
...
Ben (......) Ben Ben ? ? ?
Ben = - . sert nokta (kendime)
. . .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EsmE68
B.Ö Üye **

|
 |
« Yanıtla #38 : 12 Ekim 2006 01:58:04 » |
|
. . .
Bakire bir sene daha bırakılmıştı usulca gecenin karanlığında avuçlarımıza. şaşırmıştık... En mahrem yerimize saklayıp,kullanmadan geçirmiştik
geriye bir daha aynısının sunulmayacağı bilebile..
. . .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsira
|
 |
« Yanıtla #39 : 22 Ekim 2006 02:21:52 » |
|
Si, xepe na gomitus Z'i3ina şk'ani mjora şk'imi Xrai gologinç'arunna n3'oripe Sİ xolo guri k'çe Na dotanus ndğa st'eri msk'va
elleriyle beni saran gülüşü benim ışığım(güneşim) olan yanağımı okşayan,süzen sen yine temiz kalpli günün isyan saatleri kadar güzel Özleme 5 kala yazılmıştır...telif hakkı çibiraşiye aitir...DOSTLUKLA!!!!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 14 Eylül 2007 14:09:43 Gönderen: deli afitap »
|
|
|
|
|
gkcn
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #40 : 24 Ekim 2006 18:13:48 » |
|
Hayallerime kalsaydın keşke Hiç görmeseydim Dokunmasaydım Adını bile bilmeseydim Çok şey var bilmediğim Onlardan biri olsaydın Akıp gitseydin hayatta Bana dokunmasaydın..
İnanamaya bu kadar hazır olmasaydım Pişman olmaya bu kadar mecbur Yollara düşmekten korksaydım Emek harcamaktan kaçsaydım Haketmediğini görebilseydim de Saatlerce ağlamasaydım..
Yalan söylediğinde inanmış gibi yapmasaydım Elimi tutarken benimle olmadığını hissedebilseydim O anki nefretimi haykırabilseydim Mecbur olmasaydım dönmezdim dediğimde beni hiç bırakmamış olsaydın Ve o gün çekip gitmeyi başarabilseydim..
Ben mutsuzken mutlu olabildiğini bilseydim Aklıma kazındığını farkedebilseydim de Uzun uzun seyretmeseydim Donuk bakışlarına anlam yüklemeseydim Boş laflarının içini doldurmasaydım kendimce. Ve saygı; alınan nefes gibi varoluşun şartı olsaydı da Öyle değersiz hissetmeseydim.
Kendime bunları yaşatmayacak kadar büyümüş olsaydım ki Bu yaşta bu kadar pişmanlık biriktirmeseydim.. Ve seni affetmenin aptallık değil de büyüklük olabileceğine inanabilseydim.
Sadece hayallerime kalsaydın keşke Ölesiye nefretin ne olduğunu hiç öğrenmeseydim...
|
|
|
|
|
|
.......ahım tenimdir yanına kalmaz.......
|
|
|
|
tsira
|
 |
« Yanıtla #41 : 25 Ekim 2006 23:52:56 » |
|
vazgeçtiğini nasıl sustun bana.... beceriyordun işte başarısız bir becerişti bu.... susuyordun bana... adını söyledikçe susuyordun.... mecburdun buna.... Artık diyecek lafım kalmamıştı sana karşı... düğümlenmişti işte sözcüğün kattetiği bütün yollar... ben o düğümleri çözmek için savaşıyordum senin hayalinle:!!! ama sen o sırada bende değildin..... zaten bende hiç olmadınki sen.... içimdeki seni öldürmeye çalışıyorum ve bu benim ilk cinayetimde değil.... ama neden daha öncekiler bu kadar acı ve ızdırap vermemişti bana.... anlamalardayım yine... bu kez kalemlerimiz tükenmesin.... anlayalım herşeyi..... hayatımda silinmeyecek izler bırakn olaylar: yine birilerini alıyordu benden.... ve benim ellerim yine bağlıydı.... dedimya bu sefer kör düğümdü bu bağlar..... ve işin kötüsü çözmek için uğraştığım,savaştığım tek bağlardı bunlar.... ellerini: ellerimin arasından çekip alman neden o kadar zor gelmişti bana.... ve bir o kadarda istekli...... tezatlık bumuydu..... son bir sarılış istiyordum senden... son kez..... eğer sarılsaydın son olurmuydu acaba....
olmazdı ki...!!!
nasıl bırakacaktın beni.... korktun...... hemde çok..... içine almandan korktun beni.... ve içlerimizi acıtmaktan..... bundan daha fazla acıtabilirmiydinki içimi.... en büyük acıyı sunmuştun bana... senin yerine bütün acıları çekmeye razıydım.... ama sen bana sadece acı bıraktın..... sonsuz acılar.... kapanmayan acılar.... derin acılar.... yerle bir acılar ...... ne zaman yorgun çaresiz ve umutla bakan gözlerin gözümün önüne gelse işte o zaman ağlarım...... kendim için ağlamayacak kadar kendime kızgınım öfkeliyim..... bir şeyi merak ediyorum daha kaç gece sürecek bu gözyaşları daha kaç kere gelevera deresini dinlerken.... gözlerim içim kalbim kan ağlayacak.......... daha kaç gece nefretinde boğulacağım
ve ben gene bilmiyorum......... dina(tsira) ekim 26-2006
DOSTLUKLA!!!!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2006 23:43:53 Gönderen: tsira »
|
|
|
|
|
zeze
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #42 : 26 Ekim 2006 11:46:20 » |
|
Gecenin ,gecelerimin istikameti sana Ellerimin yörüngesinde Çığlığım; avuçlarımdayken Bir parça aşk dökülür özleme Özlem sarar günleri Birkaç saatin hayaline….
Sen çıka gelirsin tutuşur bedenim Sarmalar öpmeler… Ve bir bediz hayali sarar bizi… Umudumuz değil mi? Birkaç asır şenliğimize …
!!!Sana olan tutkum yırtık sayfalarımda ki satırlarda Ve gözlerimde gizli…
|
|
|
|
|
|
istanbulda; kayboldu hayyam tanrı eriyor, zaman yıldızlı ela... tüm denemeler kekemelerimizden...
|
|
|
|
tsira
|
 |
« Yanıtla #43 : 31 Ekim 2006 00:21:43 » |
|
ÖZ
lüyorum seni....
ve
yarıda kalan bizi...
Hayalin düştükçe,
yanlizliğima,
odama,
ve
yüreğimin en yalnız köşesine....
işte o zaman gelgitler içinde söverim sensiz gelen her sabaha...
bir günahkar olup çıkarim doğmamış günlere....
içselliğimi kanatır artık ÖZ_lem
duygularimi olabildiğince eskitir nefretin....
ve ben olabildiğince yok oluş labirentinde kayıplari oynarim....
kurtarılmayı bekliyorum.....
varsın yine kaldığım yerden devam edeyim seni özlemeye....-kurtarılırım ümidiyle-
ama kaç gece sabrederim?
AN_lamalardayim.....
tsira(dina) ekim 31 2006
DOSTLUKLA!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eskici
B.Ö Üye **

YeLKeN aÇTıM RüZGaRa...
|
 |
« Yanıtla #44 : 31 Ekim 2006 22:34:29 » |
|
nerden bilecekti ki...! çöp döken adamın kardeşini ezen arabanın şöförü olduğunu cesedi dağılmış kedinin, karnı acıkan kardeşi... "eskici"
17/10/2006

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|