Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: YORUMSUZLUK YORUMMUDUR ?  (Okunma Sayısı 827 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
freedom
B.Ö Üye **
**

« : 22 Şubat 2007 07:52:53 »

Hayatımız içinde bunu çoğu zaman kullanırız..Yorum yapmıyorum, yorumsuz veya türlü şekillerde peki aslında yorumsuzluk zaten yorum degil midir... 

MOR PELERİNLİ VAMPİRELLANIN KARANLIK ŞATOSUNUN KIRINTILARIYDI ELLERİMDE KALAN... BİR DOKUNUŞTU HAYALİ, AYDINLIKTAN KAÇARKEN....
redcloud
B.Ö Üye ***

çok isteyince oluyordu hani?

« Yanıtla #1 : 22 Şubat 2007 17:40:10 »

sadece bununla sınırlandırmamak gerek aslında...ona bakarsak hiçbir şeye inanmamakta bir inançtır...  Göz kırpan

Yaşlanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedası Tıpkı Dün Gibi, Köşeye Çekilip Ağlıyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme. Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün!..
tsira
Administrator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #2 : 23 Şubat 2007 00:52:24 »

bilgili olan bir insan karşısında iyi bir yorum olduğu söylenemez ama cahil insan karşısında^^nato kafa nato mermer^^ yapısındaki insanlar için ise iyi yorumdur..

allahın nefesi boşa harcamamak gerekir Sırıtan Sırıtan

dostlukla...

Alternatifdunyam.Com © | Başka Bir Dünya Mümkün...
freedom
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #3 : 23 Şubat 2007 07:31:29 »

Ben yorum yapmamanında kesinlikle bir yorum olduğunu düşünüyorum her durumda , karşımdaki insanın bunu anlayıp anlamayacağı tartışmaya açık bir konu fakat coğu zaman susmakda bir yorumdur aslında hemde yorumların en ağırıdır bazen Gülümseme

MOR PELERİNLİ VAMPİRELLANIN KARANLIK ŞATOSUNUN KIRINTILARIYDI ELLERİMDE KALAN... BİR DOKUNUŞTU HAYALİ, AYDINLIKTAN KAÇARKEN....
tsira
Administrator
B.Ö Üye ****

« Yanıtla #4 : 24 Şubat 2007 02:10:55 »

öznel yaklaşımlara daima açık bir konu... Gülümseme

dostlukla....

Alternatifdunyam.Com © | Başka Bir Dünya Mümkün...
redcloud
B.Ö Üye ***

çok isteyince oluyordu hani?

« Yanıtla #5 : 05 Mart 2007 19:46:35 »

ne alaka "redcloud" ...Eğer genel olarak anlatılmak istenseydi genel bir anlamda yazılır geniş genişte kelimeler üstünden yorumlar yapılabilirdi ...Fakat burda "yorumdan ve yorumsuzluktan" bahsedilmiş...
   Yorumsuz kalınan her nokta aslında yapılan yoruma karşı verilmiş herhangi bir "karasızlık" noktasıdır... Ve sıklıkla  söylenebilecek kelimelerin olmamasından veya da az olmasından kaynaklanır yorumsuz kalma durumları ...

bu başlığa uzun zamandır bakamadım mesaj biraz geç olucak ama  olsun : ) emek ben bir tümevarımda bulundum.oradanda tümden gelim yaptım.biraz düşünürsen anlayacaksın.

Yaşlanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedası Tıpkı Dün Gibi, Köşeye Çekilip Ağlıyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme. Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün!..
KüBRa
B.Ö Üye **
**

« Yanıtla #6 : 20 Mart 2007 18:37:02 »

Ben yorum yapmamanında kesinlikle bir yorum olduğunu düşünüyorum her durumda , karşımdaki insanın bunu anlayıp anlamayacağı tartışmaya açık bir konu fakat coğu zaman susmakda bir yorumdur aslında hemde yorumların en ağırıdır bazen Gülümseme
işte en güzel kısa ve öz bir cevap Kahkaha  ve gerçekten bnde katılıyorum yanii bazen susmak gerçketen en ağır yorumlardan biri  oluyor....

уiηe aşıηca çaуıη ѕυуυ вoуυηυ вeLкi уeηideη кaяşıмa çıкacaкѕıη ?..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: