EsmE68
B.Ö Üye **

|
 |
« Yanıtla #15 : 01 Eylül 2006 17:28:10 » |
|
yazmadan önce düşünecektin iş işten geçtikten sonra değil.yazman sorun olmadı budan sonra yazacaklarına hitaben yazdım, sadece de senin için geçerli değil bu ayrıca.bide inan hiç tartışma niyetine yazmadım.tartışılacak bir durum yok çünkü ortada.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsira
|
 |
« Yanıtla #16 : 01 Eylül 2006 22:03:41 » |
|
neyse arkadaslar yanlış anlaşılmalar sonucu olaşuan tatsızlığı büyütmeyelim....
sadece şiirleri ekleyelim 
anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim....
DOSTLUKLA!!!
|
|
|
|
|
|
Alternatifdunyam.Com © | Başka Bir Dünya Mümkün...
|
|
|
EsmE68
B.Ö Üye **

|
 |
« Yanıtla #17 : 11 Eylül 2006 15:09:53 » |
|
AKLIN VE BEDENİN KÖPRÜSÜ KANGREN OLMUŞ,
NE TARAFTAN BAKSAM KARŞI KIYIM ÇÜRÜYOR...
İÇİMDE...DERİNLERDE BİR SIZI...HALA...
(öpüşlerle süslediğimiz köprümüz şimdi çürümeye yüz tutan etimiz gibi, her yanımız yara bere içinde)!
...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Eylül 2006 15:34:05 Gönderen: EsmE68 »
|
|
|
|
|
|
tsira
|
 |
« Yanıtla #18 : 15 Eylül 2006 02:12:25 » |
|
Daha iyi anlıyorum artık.. En son odama bir enkaz yığını halinde çökerek girmemle başlamıştı odamdaki matemin beni içine çeken büyüsü... aslında herşey tepetaslak olmamıştı ki hayatımda... çünkü ne hayatım kalmıştı nede ^^her şey^^ elimde, geçmiş yıllarımda,yanımda,gözlerimin taa içine bakan koskoca bir HİÇ vardı... Ezilmişti yüreğim,dayanacak gücü bulamıyordum... Sonra içimdeki geveze sessizliği dinledim... Mutsuzluğun,yalnızlığın,ihanetin verdiği acılarıda yanıma alarak.... nereye gitsem gzölerimdeki boşluk beni ele veriyordu susmak istiyorum,yüreğimi parçalarcasına susmak ve hiç bir şey duymamak görmemek, kalbimin atışını hatta nefes alışımı bile hissetmemek sonrasında.... odamda bir hüzün bulutu var sanki her akşam beni karşılayan ve fazlasıyla sardık!!! beni yalnız bırakmıyor ve mutluluğa karşı kolluyor.. bütün enerjim,keyfim,planlarım odamın kapısının dışında kalıyor... ve ben sadece uyumak istiyorum.... kimseye dokunmadan kimsenin soluğuna karışmadan.... rüyalarımda olsun istemem... siyah-beyaz sürsün düşlerim... yakalara takılacak resmim gibi.... aslında istemezdim soru işaretleri arkamda bırakmak ama.... cevapsız sorular var ceplerimde.... ve cevapları birer bıçak,kalbimi kanatan,içimi sızlatan...... varsın bende kalsın.... anladımki zamana bırakmak değil,zamanla bırakmamakmış doğru olan.... acıda olsa zamanı,zamanla beni bırakanlara bırakıyorum..... -------------------------------kapı eşiğinde unutulmuş anlarımdan birisinde----------------
DOSTLUKLA!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsira
|
 |
« Yanıtla #19 : 15 Eylül 2006 02:16:35 » |
|
izlerin dolaşıyor, gölgelerin, içimde, bir yerlerde ruhuma sızıyorsun boğulurmusun yok olurmuyum ben korkuyorum belki, senden, içimden, bilmediğim yerlerden....... DOSTLUKLA!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EsmE68
B.Ö Üye **

|
 |
« Yanıtla #20 : 15 Eylül 2006 13:53:45 » |
|
yağmalanmış şehrimden sesleniyorum sana…
bakışların kuytulanıyorken yüreğimden
ben gidiyorum…
sen susuyorsun…
tutsaklanmış ve kimsesiz çığlıklarım var benim ömrü yetim piç_liğinde…
karanlıklarda d(üşüyorum)… sokak lambasının altında umut saçan çocuğa inat…
sen susuyorsun… ben kan ağlıyorum ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EsmE68
B.Ö Üye **

|
 |
« Yanıtla #21 : 15 Eylül 2006 17:00:15 » |
|
...
terk ettiğim şehirler gibisin! Öfkeli… Acımasız… Vurgun/solgun…
Yasadışı sevişmelerimin ucubeti! Kanlı… Yırtık… Yağmalanmış… Çırılçıplak/ıslak… …
Sokak piç liğinde yarım kalmış sağır bakışlar Ve birde fahişe aşklar, Tanrı ya günahkar meddücezir tenler!
Sokaklar, Piç doğurmuş hepimizi… Yeryüzüne Tanrı göçüyor…
Bana ise mavi…
...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EsmE68
B.Ö Üye **

|
 |
« Yanıtla #22 : 15 Eylül 2006 18:07:58 » |
|
Bütün bahçelerini biliyorum Bir bir… Etini koparan sancılarını da
Ve sessizliğini!
Kapı aralığından yansıyan ürkekçe bakışlarını da. görüyorum…
…
Sessizliğin gök gürlemesi korkum! Sende bunu biliyorsun.
...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jiyankaya
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #23 : 24 Eylül 2006 15:50:35 » |
|
kimse bilmez ölmesini onlar kadar
ve kimse sevemez yaşamayı
onların sevebildiği kadar
onlar ki yaşamayı unuttular
umutlu bir telaşla
yaşatmak için savaştıkları yollarda
bir adım bile geri atmadılar
hayat her zaman
ileride olsun diye
bir adım daha
onlar
çarpıştılar savaştılar
ne silahlar yetti onları yok etmeye
ne tanklar ne uçaklar
öldükçe çoğaldılar
ve onlar
yaşamayı unuturken
uyudular kimi zaman toprağın altında
derin sessiz uzun uykularda
kim bilir
uyanmak umuduyla belki
buram buram bahar kokan bir dünyada
güneşli ve güzel bir sabaha
ve onlar hiçbir zaman anlamasalar da
onlar aslında her zaman yaşadılar
ve yaşayacaklar da
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jiyankaya
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #24 : 24 Eylül 2006 15:51:23 » |
|
kendini inkar etme sonra pişman olursun
tren geçtikten sonra ne yolsun ne yolcusun
geçmişi inkar etme geçmişte kaybolursun
geleceği düşlerken bir bakarsın sen yoksun
kökünü inkar etme toprağındır o senin
toprağından vazgeçme susuzluktan kurursun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EsmE68
B.Ö Üye **

|
 |
« Yanıtla #25 : 24 Eylül 2006 22:53:28 » |
|
hey gökyüzü;
birkez de ben için ağla,
mavilerin aşkına ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jiyankaya
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #26 : 30 Eylül 2006 15:28:00 » |
|
BAŞKASININ ŞİİRİ
ben başkalarını ilgilendirmem beni de başkaları ben başkalarına başkayım başkaları bana başka
her şey bana başka gelir her şey hayalleri başka kurarım rüyaları başka görür şiirleri başka yazarım bu yüzden ben başkalarına başkayım başkaları bana başka bu yüzdendir bu halim
ben bir başkasını sevdim o da bir başkasını ve şimdi ben o başkası için sadece ''bir başkası''yım
sen başkasını boşver sorma o başka yalandı sen başka yalansın bir şey diyeceksen eğer boşver kalsın ben başkayım sen başkasın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsira
|
 |
« Yanıtla #27 : 30 Eylül 2006 22:43:13 » |
|
Uzaklardan sesleniyorum artık sana... Senden....benden....bizden.... uzaklardan bir sesleniş artık bu.... Belki duyarsın bu seslenişi belki de her zamanki gibi umursamadan geçersin bu satırları.. yırtıp atarsın hayallerine kazınmış ^^AN^^(ı)larımızı artık... bırakırsın deniz gözlerinden çok uzaklara sahipsiz bakışlarını... bakışlarımı... İlk kez seni düşünüp kurduğum cümleler ^^KEŞKE^^ diye başlıyor ve derin bir nefes alışıyla bitiyor.... yada bitiyoruz.... Bitiriyoruz yaşayamadığımız ^^AN^^(ı)ları bitiriyoruz olmayan bizi olmayan yaşamı..... Değersizleştiriyoruz her şeyi değer vermek isterken.... Sesinle birlikte gözlerindeki denizde boğulmak isterken kayboluyorum daha sesini bile duyamadan.…. gözlerine sevdaylıydım oysa ben....şimdi bakışından bile uzak kaldım... İlk kez şehre yağmur yağsın istiyorum biliyormusun…. ilk kez gök olan hıncıyla gürlesin istiyorum bu geveze sessizliği dağıtsın diye…. Anlamaya çalışıyorum olan biten her şeyi…. Tıkanıp kaldım gidemez oldum bir adım öteye…. Hayallerimde gökyüzüne kurduğum merdivende kırıldı artık… Şimdi olabildiğince yalnızım…. olabildiğince senden uzağım…. İstediğim bu değildi sadece çimleri budamak istiyorum acı sigaramla birlikte… Şimdi sadece özlüyorum yapabildiğim tek şey olabildiğince özlemek ve olabildiğince toprak olmak…. dina(tsira)....29/09/06***04:30** DOSTLUKLA!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EsmE68
B.Ö Üye **

|
 |
« Yanıtla #28 : 05 Ekim 2006 20:02:47 » |
|
... - -bilmediğim bir zamanın sarkıcında asılı tüm cümlelerim.. üstü kapalı...
sen yoksun! ben yoksulum!
biraz tuz ve ekmek hepsi bu... ucuz şarap şisesi...
ve sensizlik sancıları
işte hepsi bu
....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeze
B.Ö Üye *
|
 |
« Yanıtla #29 : 06 Ekim 2006 11:17:10 » |
|
döl yatağına düştü coçuk dedi ki: hey nefes aldıran aldırıpta veren yaşam uzuvlarımın hengamesise iki dudağım seni söyleyecekte gönlümde ki burdaları yerine ulaştıra bilcekmiyim?
|
|
|
|
|
|
istanbulda; kayboldu hayyam tanrı eriyor, zaman yıldızlı ela... tüm denemeler kekemelerimizden...
|
|
|
|