Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu

KÜLTÜR-SANAT-EDEBİYAT-BİLİM-FELSEFE-ÇEVRE => Bilim, Felsefe => Konuyu başlatan: freedom üzerinde 22 Şubat 2007 07:52:53

Konu Başlığı: YORUMSUZLUK YORUMMUDUR ?
Gönderen: freedom üzerinde 22 Şubat 2007 07:52:53
Hayatımız içinde bunu çoğu zaman kullanırız..Yorum yapmıyorum, yorumsuz veya türlü şekillerde peki aslında yorumsuzluk zaten yorum degil midir... 

Konu Başlığı: Ynt: YORUMSUZLUK YORUMMUDUR ?
Gönderen: redcloud üzerinde 22 Şubat 2007 17:40:10
sadece bununla sınırlandırmamak gerek aslında...ona bakarsak hiçbir şeye inanmamakta bir inançtır...  ;)

Gönderen: tsira üzerinde 23 Şubat 2007 00:52:24
bilgili olan bir insan karşısında iyi bir yorum olduğu söylenemez ama cahil insan karşısında^^nato kafa nato mermer^^ yapısındaki insanlar için ise iyi yorumdur..

allahın nefesi boşa harcamamak gerekir ;D ;D

dostlukla...

Gönderen: freedom üzerinde 23 Şubat 2007 07:31:29
Ben yorum yapmamanında kesinlikle bir yorum olduğunu düşünüyorum her durumda , karşımdaki insanın bunu anlayıp anlamayacağı tartışmaya açık bir konu fakat coğu zaman susmakda bir yorumdur aslında hemde yorumların en ağırıdır bazen :)

Gönderen: tsira üzerinde 24 Şubat 2007 02:10:55
öznel yaklaşımlara daima açık bir konu... :)

dostlukla....

Gönderen: redcloud üzerinde 05 Mart 2007 19:46:35
ne alaka "redcloud" ...Eğer genel olarak anlatılmak istenseydi genel bir anlamda yazılır geniş genişte kelimeler üstünden yorumlar yapılabilirdi ...Fakat burda "yorumdan ve yorumsuzluktan" bahsedilmiş...
   Yorumsuz kalınan her nokta aslında yapılan yoruma karşı verilmiş herhangi bir "karasızlık" noktasıdır... Ve sıklıkla  söylenebilecek kelimelerin olmamasından veya da az olmasından kaynaklanır yorumsuz kalma durumları ...

bu başlığa uzun zamandır bakamadım mesaj biraz geç olucak ama  olsun : ) emek ben bir tümevarımda bulundum.oradanda tümden gelim yaptım.biraz düşünürsen anlayacaksın.

Gönderen: KüBRa üzerinde 20 Mart 2007 18:37:02
Ben yorum yapmamanında kesinlikle bir yorum olduğunu düşünüyorum her durumda , karşımdaki insanın bunu anlayıp anlamayacağı tartışmaya açık bir konu fakat coğu zaman susmakda bir yorumdur aslında hemde yorumların en ağırıdır bazen :)
işte en güzel kısa ve öz bir cevap :D  ve gerçekten bnde katılıyorum yanii bazen susmak gerçketen en ağır yorumlardan biri  oluyor....