bu sorun kürt sorunu değildir çünkü bu topraklarda yaşayan insanlar birbirinin etnik kökenine bakarak muammele yapmaz ...........
Bu cümleyi yazarken acaba yurtdışındanmı bağlandın
merak ettim ... Ve ya ne kadar yaşadığın topraklar hakkında bilgi sayibisin ki bir etnik ayrımcılık yapılmaz yapılmıyor derken gözlerini ellerinlemi kapattın merak ettim bunuda ... Ve yaa "en iyi kürt ölü kürttür" söylemini destekleyen yığınla insanı yok saymanı neye dayandırırsın ...( alt kimlik üst kimlik ...! ) Koccaman da bi pardon ekliyorum niyetim sorgulamak değil sadece dedim ya merak ...
yaşadığım toprakları senden iyi tanıyorum konuyu başka yere çekmeye çalşıyorsun ama getirmem sadece şunu bilmeni isterim bu topraklarda yaşayan herkes ama herkes ermeni,kürt,laz, tatar,arap,alevi,çerkez üniversiteli olduğum için hepsinden insan tanıdım yabancı uyruklu insanlarda tanıdım
NEJAT:HEPİNİZ ÇOK İYİ ANLAŞABİLİRSİNİZ AYNI KİŞİLER ONLAR ÇÜNKÜ VE TÜRKİYE NİN AYDINLIK YÜZÜNÜ GÖRÜYORUM BTÜN KONSERLERDE dinlemedin herhalde bu lafı
hepsi benim kardeşim allah kimseyi yaratırken böyle şeyler yapmıyor kimsenin sorumluluğunda değil kürt ermeni laz gürcü olmak ............bir de biz onları dışlarsak yangına benzin dökmüş oluruz ve korkarım konuyu oraya getirmekle bunu yapıyorsun
çok insan tanıdım çok farklı kültürlerden onların bize saygı duyduğu gibi bizde onlara saygı duyduk ailesi A.B.D zulmuyle perişan olurken ülkemize okumaya gelen ıraklılarıda güneşi doğduğu yerden gelen moğollarıda
sen yazmışsın zaten YAŞASIN HALKALRIN KARDEŞLİĞİ
tekrar söylüyorum bu sorun KÜRT SORUNU değil EMPERYALİST ÜLKELERİN OYUNU sana o kelimeleri söyleterek bunu başarıyorlar SAYGILARIMLA