az önce arredamento mimarlık dergisinin 1991 tarihli bir sayısında ödevimi yaparken sayfayı bir açtım Nejat Yavaşoğulları. Dikkatimi odakladım hemen, uykumda dağıldı =)
Restorasyon çalışmalarının çok güzel örnekleri var. Tasarım dergisinde yaptığı taş cepheli bina restorasyonundan, dünya mimarlık gününe katkılarından, haydarpaşa kentsel dönüşüm projesinde mimar olarak duruşundan, tmmob' yle beraber katıldığı basın toplantılarından (projelerin bir simge ve kimlik arayışı içinden gelinerek rant sağlayıcı projeler yerine topluma yarar sağlayacak ulaşım sorunları üzerinde durulmasını savunur Dünya mirası İstanbul' a ısmarlanan projeler konulu açıklamalarında) çeşme örneklerinden, sosyal sorumluluk projesi olan mimarlık vakfı'nın kurucu üyeleri arasında olduğundan, mimarlar odası büyükkent şubesine kaydolurken hakkında sorular sormamdan=), surların restorasyonundaki işlerinden, seyfi dursunoğlu'nun evinin onarıp yenilemesini yaptığını bilmemin dışında heykelle olan ilgisinide öğrenmiş bulunmaktayım.

heykelli bir fotoğrafını ekliyorum. çok beğendim ben=)