|
Konu Başlığı: Korkarım Ki Bu Baharın En Güzel Şarkısı Olacak :) Gönderen: Doink üzerinde 21 Mart 2007 21:06:14 Fludijtzsq4
Çözmüşüm Zincirleri, Açılmışım denizlere Köpük köpük Pupa yelken çekilirken sana doğru... Herşey yeni herşey güzel Herşey farklı heyecanlı Ben hiç böyle olmuş muydum. Hazır mıyım bilemiyorum.... Anladığım bişey var kesin korkarım ki sen tam bana göresin Rüzgara kapılmış gidiyorum ben noolcak bu işin sonu noolacağım ben. Rüzgara kapılmış gidiyorum ben noolcak bu işin sonu noolacağım ben. Anladığım bişey var kesin korkarım ki sen tam bana göresin Rüzgara kapılmış gidiyorum ben noolcak bu işin sonu noolacağım ben. Rüzgara kapılmış gidiyorum ben noolcak bu işin sonu noolacağım ben. Konu Başlığı: Ynt: Korkarım Bu Baharın En Güzel Şarkısı Olacak :) Gönderen: papatya üzerinde 21 Mart 2007 21:12:13 anladığımm bir şey var kesin
korkarım ki sen tam bana göresin... :) doink paylaşım için çok teşekkürler.. paylaştıkça büyüsün Konu Başlığı: Ynt: Korkarım Ki Bu Baharın En Güzel Şarkısı Olacak :) Gönderen: Doink üzerinde 21 Mart 2007 23:35:33 bu kadar ilgi göstereceğinizi bilsem daha önce koyardım :|
Konu Başlığı: Ynt: Korkarım Ki Bu Baharın En Güzel Şarkısı Olacak :) Gönderen: Doink üzerinde 21 Mart 2007 23:47:32 yoo yo fırça yok :D . Ama bulutsuzluk özlemi sitesinde Bulutsuzluk özlemi'nin yaptığı şarkıya saygı gösterilmeli, Dinlenmeli ,yorum yapılmalı ,tartışılmalı :)
Konu Başlığı: Ynt: Korkarım Ki Bu Baharın En Güzel Şarkısı Olacak :) Gönderen: tsira üzerinde 22 Mart 2007 00:06:21 Aslında doink söylenecekleri söylemiş bu şekilde duyarsız kalınması insanı düşündürüyor...
Bulutsuzluk Özlemi sitesi ve bu gibi konular yorumsuz kalıyor...Ne isteniyorki? dostlukla... Konu Başlığı: Ynt: Korkarım Ki Bu Baharın En Güzel Şarkısı Olacak :) Gönderen: jackk üzerinde 22 Mart 2007 10:42:52 ya yine yapmış bulutsuz özlemi yapacağını gerçekten muhtesem bi sarkı daha albumde daha ne güzel parçalar vardır çıksın artık su albümm : :) :)
Konu Başlığı: Ynt: Korkarım Ki Bu Baharın En Güzel Şarkısı Olacak :) Gönderen: bltszlk üzerinde 22 Mart 2007 17:04:01 Rüzgâra kapılmıs gidiyorum ben...
gercekten de yapmıs gene yapacagını..Bulutsuzluk Özlemi :) Konu Başlığı: Ynt: Korkarım Ki Bu Baharın En Güzel Şarkısı Olacak :) Gönderen: puratu üzerinde 22 Mart 2007 17:58:23 o gün programi ilk dinledigimde de cok begenmistim bence de baharin en guzel sarkisi olacak
insanlar dinledikce yorumlar gelecektir henüz cok yeni ama hak ettiği yeri cabuk bulur bu parça, insanlara ulaştıkça çoğalıp gidecektir emegine saglık doink saygıyla... Konu Başlığı: Ynt: Korkarım Ki Bu Baharın En Güzel Şarkısı Olacak :) Gönderen: Doink üzerinde 22 Mart 2007 19:25:29 pardon hatamı düzelttim.
Bu arada videoyu nirvana göndermiştir. ona da o gün aç kalmama sebep olmasına rağmen teşekkür ediyoruz. :) Konu Başlığı: Ynt: Korkarım Ki Bu Baharın En Güzel Şarkısı Olacak :) Gönderen: Doink üzerinde 22 Mart 2007 19:49:27 Ya Videolar Sorun Değilde Ömer Abi Şarkının Sözlerini Sen Dinleyerek Yazdıysan Dikkatle Bakarsan Pupa Diyor Demi Eminim Yani :D Düzelttim ya _Nirvana_ :) Konu Başlığı: Ynt: Korkarım Ki Bu Baharın En Güzel Şarkısı Olacak :) Gönderen: KüBRa üzerinde 23 Mart 2007 18:59:24 gerçekten harika bir şarkı eeee Bulutsuzluk Farkıııı :D :D
Rüzgara kapılmış gidiyorum ben noolcak bu işin sonu noolacağım ben.... benim çok hoşuma gittii ..... :D çok saol doink paylaştığın içinn :D :D Konu Başlığı: Ynt: Korkarım Ki Bu Baharın En Güzel Şarkısı Olacak :) Gönderen: Doink üzerinde 26 Mart 2007 21:59:16 bu arada şarkının adı Rüzgar'mış
Klibi indirmek için : http://www.bulutsuzluk.net/ekler/ruzgar.mpg Konu Başlığı: Ynt: Korkarım Ki Bu Baharın En Güzel Şarkısı Olacak :) Gönderen: spartacus üzerinde 26 Mart 2007 23:36:20 Klip inmiyor. Bi ilgilenirseniz memnun olurum.
Konu Başlığı: Ynt: Korkarım Ki Bu Baharın En Güzel Şarkısı Olacak :) Gönderen: Doink üzerinde 26 Mart 2007 23:42:20 sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet diyebilirsin
Konu Başlığı: Ynt: Korkarım Ki Bu Baharın En Güzel Şarkısı Olacak :) Gönderen: spartacus üzerinde 26 Mart 2007 23:45:41 Tamam. Cahilliğime bağışla :)
Konu Başlığı: Ynt: Korkarım Ki Bu Baharın En Güzel Şarkısı Olacak :) Gönderen: Bulutsuz--luk üzerinde 28 Mart 2007 01:31:18 doink abey bensana demiştim ama dimi.acaip bi şarkıydı yaw eski şarkı falan sandım ilk başta :)