Bulutsuzluk Özlemi Bilgi Paylaşım Forumu

Bulutsuzluk Özlemi => B.Ö Hakkında (Genel) => Konuyu başlatan: Doink üzerinde 11 Ocak 2008 20:42:33

Konu Başlığı: Müslüm Gürses Yeni Albümünde Bulutsuzluk Özlemi Şarkısı Mı Söyleyecek :)
Gönderen: Doink üzerinde 11 Ocak 2008 20:42:33
Biraz önce  Sina Koloğlu programında müslüm gürses'in  yeni albümünde bir şarkısında bulutsuzluk'tan esintiler olabileceğini, bunu da kuşların söylediğini belirtti :=)

Sizce Müslüm Gürses hangi Bulutsuzluk Şarkısını söylemiş olabilir ;D

Konu Başlığı: Ynt: Müslüm Gürses Yeni Albümünde Bulutsuzluk Özlemi Şarkısı Mı Söyleyecek :)
Gönderen: Doink üzerinde 11 Ocak 2008 20:47:52
Şimdi bir göz gezdirdim. Kaybolan şehir yakışır ;D

Konu Başlığı: Ynt: Müslüm Gürses Yeni Albümünde Bulutsuzluk Özlemi Şarkısı Mı Söyleyecek :)
Gönderen: puratu üzerinde 11 Ocak 2008 21:33:07
bence gün başlıyor'u söylesin ''günnn başlıyor'' diye söylediğini hayal edip, o ses tonunu duyumsayıp çok güldüm şimdi ben  ;D

saygıyla...

Gönderen: Nirvana üzerinde 11 Ocak 2008 22:03:15
bence çok klasik şarkılar söylenir. örn : sözlerimi geri alamam , tepedeki çimenlik vb.

Gönderen: lidya üzerinde 01 Şubat 2008 17:37:48
bağdat cafe yi söylesinn bence ...bu arada arabeskçilerinde bulutsuzluk fanı oldugu yavas yavas ortay cıkıyo du bakalım sırada kım var?hmmm  kibariye de uçtu uçtu yu soylesin :)orhan baba da yuzunde yasam ızlerı vardı yı soylesın..neyse konudan cıkmasam ıyı olur.bu arada saka yapmıyorum ya ne guzel bı mozaık olur demı ama  ;D

Gönderen: redcloud üzerinde 05 Şubat 2008 18:16:23
bu yorgunluktan bıktım olabilir. (?)...

Konu Başlığı: Müslüm Gürses Yeni Albümünde Bulutsuzluk Özlemi Şarkısı Mı Söyleyecek :)
Gönderen: Karlıkayın üzerinde 07 Mart 2008 14:16:16
Müslüm babayada pek yakışır :)
Aslında Bulutsuzluk Özlemide Müslüm Gürsesin şarkılarından söyleyebilir değişik bir tarz olur.
Sözlerimi Geri Alamam iyi gidebilir.