|
Konu Başlığı: Müslüm Gürses Yeni Albümünde Bulutsuzluk Özlemi Şarkısı Mı Söyleyecek :) Gönderen: Doink üzerinde 11 Ocak 2008 20:42:33 Biraz önce Sina Koloğlu programında müslüm gürses'in yeni albümünde bir şarkısında bulutsuzluk'tan esintiler olabileceğini, bunu da kuşların söylediğini belirtti :=)
Sizce Müslüm Gürses hangi Bulutsuzluk Şarkısını söylemiş olabilir ;D Konu Başlığı: Ynt: Müslüm Gürses Yeni Albümünde Bulutsuzluk Özlemi Şarkısı Mı Söyleyecek :) Gönderen: Doink üzerinde 11 Ocak 2008 20:47:52 Şimdi bir göz gezdirdim. Kaybolan şehir yakışır ;D
Konu Başlığı: Ynt: Müslüm Gürses Yeni Albümünde Bulutsuzluk Özlemi Şarkısı Mı Söyleyecek :) Gönderen: puratu üzerinde 11 Ocak 2008 21:33:07 bence gün başlıyor'u söylesin ''günnn başlıyor'' diye söylediğini hayal edip, o ses tonunu duyumsayıp çok güldüm şimdi ben ;D
saygıyla... Konu Başlığı: Ynt: Müslüm Gürses Yeni Albümünde Bulutsuzluk Özlemi Şarkısı Mı Söyleyecek :) Gönderen: Nirvana üzerinde 11 Ocak 2008 22:03:15 bence çok klasik şarkılar söylenir. örn : sözlerimi geri alamam , tepedeki çimenlik vb.
Konu Başlığı: Ynt: Müslüm Gürses Yeni Albümünde Bulutsuzluk Özlemi Şarkısı Mı Söyleyecek :) Gönderen: lidya üzerinde 01 Şubat 2008 17:37:48 bağdat cafe yi söylesinn bence ...bu arada arabeskçilerinde bulutsuzluk fanı oldugu yavas yavas ortay cıkıyo du bakalım sırada kım var?hmmm kibariye de uçtu uçtu yu soylesin :)orhan baba da yuzunde yasam ızlerı vardı yı soylesın..neyse konudan cıkmasam ıyı olur.bu arada saka yapmıyorum ya ne guzel bı mozaık olur demı ama ;D
Konu Başlığı: Ynt: Müslüm Gürses Yeni Albümünde Bulutsuzluk Özlemi Şarkısı Mı Söyleyecek :) Gönderen: redcloud üzerinde 05 Şubat 2008 18:16:23 bu yorgunluktan bıktım olabilir. (?)...
Konu Başlığı: Müslüm Gürses Yeni Albümünde Bulutsuzluk Özlemi Şarkısı Mı Söyleyecek :) Gönderen: Karlıkayın üzerinde 07 Mart 2008 14:16:16 Müslüm babayada pek yakışır :)
Aslında Bulutsuzluk Özlemide Müslüm Gürsesin şarkılarından söyleyebilir değişik bir tarz olur. Sözlerimi Geri Alamam iyi gidebilir.